-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.181
Evet kuzucukCanlar okuyabildiniz mı
Amin canimsin, Allah razi olsun, cok yzgunumokudum cnm Rabbim kabul etsin . sana hayirli kismet nasip etsin seni cok sevecek cok mutlu edecek biri çiksin ins karsina hayirlisiyla . C caresizkiz
Canimsin duam su sekilde: ''Beni terkeden eski nişanlımın ve ailesinin çok pişman olup bana hayırlısıyla geri dönmesi ve onunla hayırlı bir yuva kurmayı, eğer eski nişanlım hakkımda hayırlı değilse, Rabbimin onu bana en kısa zamanda hayırlı kılıp öyle nasip etmesi ve onunla hayırlı bir yuva kurmamızı, eğer hiçbir şekilde hayırlı değilse en kısa zamanda hakkımda hayırlı olan bir eşin çıkması ve hayırlı bir yuva kurmayı diliyorum ...''20 allahümme salli + 20 allahümme barik + 3 ismi azam okuyoruz
Sıra:La Chance
Duası: eski nişanlısının pisman olup dönmesı
Listemiz
1. M mlkem ..............Okundu
2.damla_22 ......... Okundu
3. C caresizkiz .........Okundu
4.redvelvetcake ... Okundu
5.mirac75 ............ Okundu
6.tubatesbih ........
7.Nara87 .............
8. A ay__060 .........
9.suleeeem ........
10.La Chance ......
Okuyacağımız dualar:
Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrâhime ve alâ âli İbrâhim. İnneke hamîdün mecîd. x 20
Allahümme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârekte alâ İbrâhime ve alâ âli İbrâhim. İnneke hamîdün mecîd. x 20
“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..” x 3
Oyle mu hissediyorsun gercektenSabret canım ınsallah sana donecek
Canım ya nolur ağlamaKızlar cok kötüydüm bugün ağlıyorum hala da şimdi okuyorum okundu yazabilirsn canım
Pısman olur gıbı gelıyor canım ne olur uzulmeOyle mu hissediyorsun gercekten(
Canimsin sana da hayirli cumalar dua et olur muGunaydınnnnn hayırlı cumalar kızlar
evet butun arkadaslara okuyup bitirdim. Allah kabul etsinCanlar okuyabildiniz mı
Tamam canım bakayım simdiCanimsin sana da hayirli cumalar dua et olur musana ozelden mesaj aticam okurmusun canim