- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.021
Az kaldı canım senın sırana da ınsallah duaların kabul olur@@tubatesbih............icin 1000 tane okudum.
kizlar benim icin dua edende kalbimdeki dualar kabul icin dua edin. Hamileyim cocuqumu saqsalim kucaqima almayi ve hayirlisi ile esimle yeni eve tasinmamizi istiyorum
Allah senden de razı olsun canım tesekkurlerTamamlarim canim....Hepinizden Allah razi olsun...siradakine de 1200 ekle
Canım sag ol listeyı duzenledıgın ıcın de Allah razı olsun12 bin ihlas okuyoruz
Sıra:tubatesbih arkadasımızda
Duası : Rabbim hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin, kardeşinin de hayırlısıyla sınıfını geçmesini nasip etsin... amin
Listemiz
1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................488
3.redvelvetcake ........
4.mirac75 ...............1.000
5.ZEYNEP0682 ........
6.suleeeem ..............
7.damla_22 ............ 1.200
8.tubatesbih ............
9. C caresizkiz .............1.000
10.Nara87 ...............1.000
Okunan: 5.688
Kalan: 6.312
İnsallah canim ...Kızlar dualarımız pazar gecesı bıter ınsallah, pazartesı yenı duaya baslarız
Çok tesekkur ederim canim benim
Kizlar bende tum listeye 1000 er aldim...
Tekrar alinti yapip merak etmeyin bitmek uzere zaten insaallah...
Rabbim kabul etsin amin...
1000 tane damla için
Benim duam bitti mi kızlar ben iyi değilim anlayamadım nolduğunu kusura bakmayın nişanım sonlandı bitti herşey hep ağlıyorum damlaya okudugumu söylemek için geldim
Tamamlarim canim....Hepinizden Allah razi olsun...siradakine de 1200 ekle
cnm niyetim hayirli saglikli evlAt ve kardeşimin hayirla sinifini geçmesi
Tubatesbih için 1000 adet okudum, Allah kabul etsin ...
@@tubatesbih............icin 1000 tane okudum.
kizlar benim icin dua edende kalbimdeki dualar kabul icin dua edin. Hamileyim cocuqumu saqsalim kucaqima almayi ve hayirlisi ile esimle yeni eve tasinmamizi istiyorum
12 bin ihlas okuyoruz
Sıra:tubatesbih arkadasımızda
Duası : Rabbim hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin, kardeşinin de hayırlısıyla sınıfını geçmesini nasip etsin... amin
Listemiz
1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................488
3.redvelvetcake ........
4.mirac75 ...............1.000
5.ZEYNEP0682 ........
6.suleeeem ..............
7.damla_22 ............ 1.200
8.tubatesbih ............
9. C caresizkiz .............1.000
10.Nara87 ...............1.000
Okunan: 5.688
Kalan: 6.312
Canım sımdı yazacagım sana, gıremedım bugun bir turlu kusura bakmaİnsallah canim ...
Estagfirullah canim, seni de bıktirdimCanım sımdı yazacagım sana, gıremedım bugun bir turlu kusura bakma
Bana uyar tatlım ...Kızlar yenı turda 20 allahümme salli 20 allahümme barik okuyalım. Ihlas bıraz uzun sürdü bu sefer daha kısa bir dua okuruz herkese uyar mı?
Kisa olmasi Iyi olur cnm...Kızlar yenı turda 20 allahümme salli 20 allahümme barik okuyalım. Ihlas bıraz uzun sürdü bu sefer daha kısa bir dua okuruz herkese uyar mı?
Ayyy tamam canım:)Kisa olmasi Iyi olur cnm...
25 inde ALLAH izin verirse sezaryenim var...
24 unde yatis olucak hastaneye...
Haftaya son katilabilirim...