- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi portakales
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim arapca okunmasi en iyisi cunku yazilis hatalari oluyor aslinda arapca daha seri okunur tabi bilirse insan.Ben cep telefonuma kaydettim yasini tam okuyamasaamda takip edebiliyorum öğrenme me yardimi oluyor ezberledim bile sayilir rahmetli annecigime cok okudum şimdi ayda bir iki çalışıyorum diye ....
KIZLAR DUAMIZ BİTMİŞTİRkızlar konuyla alakasız belki ama bir BEBEK için tefriciye topluyoruz çok ACİLLL yardımcı olmak siyeten bana özelden yazabilirmi
Allah kabul etsin canimKIZLAR DUAMIZ BİTMİŞTİR
Kuzum bu dualar hepimize hepimiz kavusalım canım sagolDua topigin hayirli olsun portakales, senin ve tüm dua eden arkadaslarin bebeklerine kavusmasini diliyorum. duaniz kabul olsun.
Dua topigin hayirli olsun portakales, senin ve tüm dua eden arkadaslarin bebeklerine kavusmasini diliyorum. duaniz kabul olsun.
Kizlar boy abdesti olanlar ismini yazsin mazeretli olanda ama boy avdestliler paylasalim abdest alan adeti biten bize katilsin .bende birazdan abdest alacagim adetim bitti.
Yaseye okuyacagiz 800 okumus
Dualar bana kaldı yavrular galiba hahhh anladımki fazla performans yok o yüzden okuyanlar okusun yazsın bence toplam cıkartırız pazartesiye tamammı?