Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir şey söyliycem...:)
verdiğin meditasyonları ssırasıyla dinliyyorum özellikle tibet yogası sırasında ve sonrasında....3çakradayım ...:):)
özellikle 1 ve 2 çakra meditasyonlarında ilk başta sinir bastı ...
1.meditasyonda sonrasında ağlayasım geldi
aynı şekilde 3.çakra meditasyonunda da 7.dk dan itibaren ağlayasım geldi ve sinir bastı...
ve diinlemeye başladığım günden beri gözümden yaş akıyor durup dururken...
alerji olmadığına eminim :)
evet...3 çakra meditasyonunu sevdim...Çok güzel, gözle görülür bi temizlenme etkisi gibi dimi=)
pek ilgim yok ama bu konuya göz atınca çok sevdim. bayanlar nerden ,nasıl başlamak gerek dinlemek istiyorum ara ara bende ?
ya aslında dinledim ama mesela ilki çok uzun. o kadar uzun dinlemek beni biraz sıkıyor uzun süre yerimde duramıyorum sanırım. ondan oluyor. parça parça dinlesem?İlk sayfalarda paylaştıklarımızı dinleyerek başlayabilirsin. Kök çakra, sakral çakra, göbek çakrası. Önce bunlarla başlamak gerekiyor hep. Sonra kalp. Sonra boğaz, sonra üçüncü göz, en son taç çakra.
Onun dışında istediğiniz spesifik konuları da iletebilirsiniz.
Her şey için bir bilinçaltı kodu, hipnoz metodu, meditasyon müziği, mantra var hemen hemen.
ya aslında dinledim ama mesela ilki çok uzun. o kadar uzun dinlemek beni biraz sıkıyor uzun süre yerimde duramıyorum sanırım. ondan oluyor. parça parça dinlesem?
birde mesela bazen kendimizi güçsüz ve mutsuz hissettiğimizde neleri dinlememizi önerirsiniz?
tşkler şimdiden
illa oturup dinlemene gerek yok, sen bir şeyler yaparken onlar arkada çalabilir.
ya aslında dinledim ama mesela ilki çok uzun. o kadar uzun dinlemek beni biraz sıkıyor uzun süre yerimde duramıyorum sanırım. ondan oluyor. parça parça dinlesem?
birde mesela bazen kendimizi güçsüz ve mutsuz hissettiğimizde neleri dinlememizi önerirsiniz?
tşkler şimdiden