Dualar, Esmalar, Mantralar, Meditasyon ve Bilinçaltı Kodlamaları

tşk ederim mesela bir iş yaparken veya çalışırken dinlenebilir yani değil mi ,etkisini gösterir?

Tabi tabi olur. Sadece bazı hipnoz sesleri ve videoları oluyor mesela, onları kulaklıkla ve izleyerek, odaklanarak dinlemek gerekebiliyor ama böyle müzikler, sesler arka planda çalabilir sen istediğini yaparken.

Tabi tabi olur. Sadece bazı hipnoz sesleri ve videoları oluyor mesela, onları kulaklıkla ve izleyerek, odaklanarak dinlemek gerekebiliyor ama böyle müzikler, sesler arka planda çalabilir sen istediğini yaparken.
bence de stresi alabilir diye düşünüyorum . inşallah. esmalara ne zaman geleceksiniz merak ediyorum

esmalardan başka bir sürü başlıkta baya bahsetmiştik gezegen saatleriyle, sayılarıyla beraber. bulabilirsem linkini vereyim.

Duygusal travmalardan, geçmişin yükünden kurtulmak için.
Kulaklıkla dinlerseniz daha iyi olur. Ayrıca özellikle İngilizce bilenler içindir.

kızlar selamlar, aradaki yorumları okuyacagım henüz okumadım başlığı görüp geldim,
mantra deneyimi olanlar var mı bilgilendirir misiniz?

ki enerjisiyle ugrasmaya basladım arkadaslar deneyıp basarılı olan var mı tecrubelerını paylasmak ısteyen ozelden yazarsa sevınırım uzun suredır medıtasyon ve enerjı uzerıne calısmayı denıyorum :)

Cevabını aradığınız şeylerin cevaplarının karşınıza çıkmasını sağlayan bir video/ses. Başarılı gerçekten çünkü evren bizimle sürekli, farketmdiğimiz şekillerde konuşuyor ve hazır olduğumuzda her şeyin cevabını alıyoruz.

Merhaba ders çalışırken bunları dinlersem faydası olurum ya da hangilerini dinlemem Lazım..şuan için Aşka ihtiyaç yok tamamen dersi kolay öğrenebilmem daha doğrusu algıları açmak için olanı hangisi

Ya bazı arkadaşlar baş ağrısı yaşadım Demiş finale 4 gün var bi sorun olmaz değil mi açıyorum sıradan :))

Merhaba ders çalışırken bunları dinlersem faydası olurum ya da hangilerini dinlemem Lazım..şuan için Aşka ihtiyaç yok tamamen dersi kolay öğrenebilmem daha doğrusu algıları açmak için olanı hangisi

Bu verimli, hızlı çalışma ve yüksek konsantrasyon için. İlla ders çalışırken dinlemene gerek yok ama ders çalışırken de dinleyebilirsin. Her halukarda etkili olur.

Kırışıklık ve yaşlanma karşıtı =D Ayrıca cildi yeniliyor, yani yara izleri falan varsa, onları geçirmek için de etkili.

X