Dualar, Esmalar, Mantralar, Meditasyon ve Bilinçaltı Kodlamaları

Eğer özellikle mutsuz, tatsız, öfke/nefret ve kıskançlıkla dolu ve terkedilmiş olduğunuzu hissediyorsanız, kalp çakranız üzerinde çalışmanız gerekir.
Kalp çakranız dengelendiği zaman bu olumsuz duygular otomatik olarak kaybolur ve yerini neşeye, mutluluğu, şükrana, şefkate ve sevgiye bırakır. Kimseyi affetmekte zorlanmazsanız çünkü affedilecek bir şeyin dahi olmadığını, her şeyin en mükemmel şekliyle aktığını en derinden bilirsiniz. İnsanlara güvenmekte zorlanmazsınız çünkü insanlar sizin aynanızdır ve siz neşe, mutluluk, sevgi ve şefkatle dolu olduğunuzda, herkesin de bunlarla dolu olduğunu ve size sadece bunları yansıttığını deneyimlemeye başlarsınız.

Eğer özellikle mutsuz, tatsız, öfke/nefret ve kıskançlıkla dolu ve terkedilmiş olduğunuzu hissediyorsanız, kalp çakranız üzerinde çalışmanız gerekir.
Kalp çakranız dengelendiği zaman bu olumsuz duygular otomatik olarak kaybolur ve yerini neşeye, mutluluğu, şükrana, şefkate ve sevgiye bırakır. Kimseyi affetmekte zorlanmazsanız çünkü affedilecek bir şeyin dahi olmadığını, her şeyin en mükemmel şekliyle aktığını en derinden bilirsiniz. İnsanlara güvenmekte zorlanmazsınız çünkü insanlar sizin aynanızdır ve siz neşe, mutluluk, sevgi ve şefkatle dolu olduğunuzda, herkesin de bunlarla dolu olduğunu ve size sadece bunları yansıttığını deneyimlemeye başlarsınız.

o zaman ben bir kalp çakramı açayım :21:

o zaman ben bir kalp çakramı açayım :21:

Ben de en çok kalp çakram üstüne çalışıyorum=) Bütün çakralar çok önemli ve hepsinin dengede olması gerekiyor ama kalpteki öfke, nefret, korku, kin... Bunlar sevgiyi hissetmede, etrafımıza yaymada ve kendimize çekmede en çok araya giren parazitler.

Ben de en çok kalp çakram üstüne çalışıyorum=) Bütün çakralar çok önemli ve hepsinin dengede olması gerekiyor ama kalpteki öfke, nefret, korku, kin... Bunlar sevgiyi hissetmede, etrafımıza yaymada ve kendimize çekmede en çok araya giren parazitler.

ağlama krizlerini filan engeller mi, ağlamaya en iyi çakra hangisi :cry:

ağlama krizlerini filan engeller mi, ağlamaya en iyi çakra hangisi :cry:
Bence ağlaman iyi bir şey. Yani ağlamak geliyorsa insanın içinden, ağlamak lazım.
Kök çakradan başlayıp hepsini dengelemek en güzeli.
Çünkü kök çakra, bu hayata bağlanmamızı, kendimize değer vermemizi, hayatın güzel ve yaşamaya değer bir şey olduğunu idrak etmemizi sağlayan çakra.
Sakral çakra, duygusal bağlantı kurmamızı, yaratıcılığımızı, cinselliğimizle ve kendimizle barışmamızı sağlayan nokta.
Göbek çakrası özgüvenle, atağa geçmekle, fiziksel sağlıkla alakalı.
Kalp çakrası da duygularla. Daha doğrusu hislerle.
Sonra boğaz çakrası, kendimizi, duygularımızı ifade etmekle.
3. göz çakrası, 6. hissimizle, görünenin ötesinde olup bitenle bağlantıda olabilmemizle.
Ve en son taç çakra, evrenle tam olarak uyumda ve bağlantıda olabilmekle, ruhumuzun "bütün"le irtibatta olması ve olan her şeyin en muhteşem, mükemmel ve hayırlı şekilde oluyor olduğunu ta derinden bilmekle.

Bir de mesela onları da şu an yollayamıyorum ama üzerinize yapışmış bizim musallat dediğimiz, İngilizce'de "entity" denilen şeyler varsa, onları temizleyen bazı şeyler de var.
Ya da büyü gibi, belli bir niyetle gönderilmiş parazit enerjileri temizlemenin de yolları var.
Çünkü o tip parazit enerjiler gerçekten ciddi blokajlara sebep olabiliyorlar, isteyen inansın, isteyen inkar etsin.

Bence ağlaman iyi bir şey. Yani ağlamak geliyorsa insanın içinden, ağlamak lazım.
Kök çakradan başlayıp hepsini dengelemek en güzeli.
Çünkü kök çakra, bu hayata bağlanmamızı, kendimize değer vermemizi, hayatın güzel ve yaşamaya değer bir şey olduğunu idrak etmemizi sağlayan çakra.
Sakral çakra, duygusal bağlantı kurmamızı, yaratıcılığımızı, cinselliğimizle ve kendimizle barışmamızı sağlayan nokta.
Göbek çakrası özgüvenle, atağa geçmekle, fiziksel sağlıkla alakalı.
Kalp çakrası da duygularla. Daha doğrusu hislerle.
Sonra boğaz çakrası, kendimizi, duygularımızı ifade etmekle.
3. göz çakrası, 6. hissimizle, görünenin ötesinde olup bitenle bağlantıda olabilmemizle.
Ve en son taç çakra, evrenle tam olarak uyumda ve bağlantıda olabilmekle, ruhumuzun "bütün"le irtibatta olması ve olan her şeyin en muhteşem, mükemmel ve hayırlı şekilde oluyor olduğunu ta derinden bilmekle.

ben de ağlamanın iyi olduğunu düşünüyorum ama ben yeterince doldurdum o kotayı, sulu göze bağladım iyice, hamileler gibiyim ota ve bişeye ağlıyorum :21:

Bir de ben hep şunu söylüyorum, eğer hayatımızda bir şeyler ters gidiyorsa (bize göre ters), olmadık insanları, olmadık durumları, olmadık enerjileri hayatımıza çekiyorsak, üzgünsek, öfkeliysek, sinirliysek, kırgınsak, korkuyorsak... Her ne hissediyorsak... Hepsini biz yaratıyoruz ve biz çağırıyoruz. Her birini biz yaratıyoruz ve her birini bir sebepten ötürü yaratıyoruz, her durumun ve her hissin kendi içinde taşıdığı bir mesaj var. Biz bu hisleri, içlerindeki o mesajı almak istediğimiz için hayatımıza çağırıyoruz. O yüzden en üzgün anımızda bile, bu üzüntüyü neden hissediyor olduğumuzu kendimize sormamız ve kendimize "o üzüntüyü yaşamamız" için izin vermemiz gerekiyor.
Üzüntü kötü bir his değil.
Bize getirdiği bir mesaj var, içindeki mesaja ulaşmamızı bekliyor, o yüzden hala hayatımızda.
Üzüntünün varlığımızda akıp gitmesine izin vermemiz lazım, ona karşı koymak ya da onla savaşmak yerine.
Böylece o mesaja ulaşabiliriz, böylece o üzüntü, görevini yapmış yani bize mesajını ulaştırmış olarak yok olur gider.

Ben de bir ara öyleydim mesela. Sürekli ağlıyordum, üstelik somut bir sebebi de yoktu. Çok da yoğun bir ağlamaydı. O kadar derin ve yoğundu ki, yoğunluğu ve derinliği bana değişik bir haz veriyordu.
Sanki evrenden bir şeyler beni, onlarla/onla irtibat kurmam için çağırıyor gibiydi. Bana bir mesaj vardı. Bana bir çağrı vardır. Bir şeylere özlemim vardı. Sonsuz bir şeyleri bütün çıplaklığıyla hissetmeye çok yaklaşmıştım ve onun coşkusu ve yoğunluğuyla ağlayıp duruyordum.
Sonra o mesajı buldum yavaş yavaş. Hala buluyorum sanırım.
Yani o ağlamanın seni nereye götürdüğünü takip etmen için o ağlama hala orada bence=)

Konu ilgimi çekti ama bağlantıların görünmüyor bende zaman aşımına uğramış.
Çok merak ettim ne yapacağım? :)

Konu ilgimi çekti ama bağlantıların görünmüyor bende zaman aşımına uğramış.
Çok merak ettim ne yapacağım? :)

Şu an Youtube açılmıyor, o yüzden bağlantılar görünmüyor. Youtube düzeldiğinde onlar da geri gelir=)

Şu an Youtube açılmıyor, o yüzden bağlantılar görünmüyor. Youtube düzeldiğinde onlar da geri gelir=)
konuyla ilgisi var mı bilmiyorum ama danışmak istiyorum. bende bazen birden bire gelen bi huysuzluk bi iç sıkıntısı herkese çatma isteği geliyo nadir de olsa. çakram mı kapanıyo noluyo o da olmasa pamuk gibi bal gibi hayat olacak:KK70:

konuyla ilgisi var mı bilmiyorum ama danışmak istiyorum. bende bazen birden bire gelen bi huysuzluk bi iç sıkıntısı herkese çatma isteği geliyo nadir de olsa. çakram mı kapanıyo noluyo o da olmasa pamuk gibi bal gibi hayat olacak:KK70:

Yani o konuda ben kendi fikrimi söliyim, her bi ruh halinin bi sebebi var. Çakralarla ilgisi olur, üstümüze çektiğimiz parazit enerjilerle ilgisi olur ama her halukarda o ruh halinin içinden çıkarılacak bi ders ve o ruh hali vasıtasıyla ulaşılacak bi nokta olduğunu düşünüyorum.
Mesela bi şeye mi sinirlendik, neden sinirlendiğimizi çözdüğümüzde hiç beklemediğimiz bi noktaya varabiliyoruz hayatımızla ilgili. Ya da o sinirli halimizde birilerine mi çattık, kesinlikle onda da bi hayır oluyo.
Bu bilinçle her zaman bağlantıda kalmak zor ama en azından bağlantıyı kaybetsek bile "olan her şeyin en hayırlı olduğunu" unutmamak gerekiyor.
Yani ben en büyük, evrensel resimde bütün bunların önemsiz olduğunu biliyorum. Her türlü şeyi hissedebilir, yaşayabilir, yaşatabiliriz. Çünkü gerçekten, insanın kendinden başka zarar verebileceği, kötülük yapabileceği hiç kimse ya da hiçbir şey yok. Yani bizden taşan her türlü öfke, kızgınlık, nefret, aslında bizim kendi ruhumuzun hissettiği acının ve üzüntünün yansıması. Yine de en büyük resimde bunların hiçbir önemi yok çünkü bunların hepsi, içinde bulunduğumuz küçük resme ait ilüzyonlar.
Fakat bunlar ilüzyon olmasına ve eğer içimizden geliyorsa çevremize bunları saçmamızda bir sorun olmamasına rağmen, ben nefreti ya da öfkeyi hissetmeyi değil, sevgi ve huzuru hissetmeyi istiyorum. Egoist olmakta ve kendimizi düşünüp diğerlerini ezmeye çalışmakta bile bir problem yok, en büyük resmi düşündüğümüzde. Ama ben bu küçük resimde bile, egoyu mümkün olduğunca geride bırakıp, sevgiyle donatıp öyle hareket etmeyi seçiyorum.
Çünkü öyle olduğunda kendimi daha iyi hissediyorum.
Nefreti ve öfkeyi de yayabilirim. İçimden geliyorsa yaymalıyım da.
Ama onun yerine sevgiyi yaydığımda kendimi daha iyi hissediyorum.
Birine çatmak içinden geliyorsa çat ama çatmaya sebep olacak his yerine sevgiyi, neşeyi ve mutluluğu hissettiğinde de çok daha iyi hissedeceğini biliyorum.
Ve en huysuz zamanlarımızda bile kolayca bunları hissetmemizi sağlayacak yollar olduğunu gördüm.
O yüzden buradaki mantraları, müzikleri, videoları paylaşmak istedim.

Çünkü bizler aslında sadece enerjisel varlıklarız ama yarattığımız bu ilüzyon dünyada kaybediyoruz evrenle bağlantımızı. Kaybettikçe de daha tekil, daha bıkkın, daha huysuz oluyoruz.
Halbuki dışarıda muhteşem enerjilerle, muhteşem bağlarla, muhteşem güzelliklerle dolu bir dünya, bir evren var.
Sadece bizim onu algılamamızı ve onla beraber akmamızı bekliyor.

sigara bağımlılığı ve iştahsızlık...
bunlar için hangi çakraların önemi büyük?
tıkanıklığıa mı işarettir?

birde ben tibetin 5 hareketi yogasını yapıyorum
gerçi bir düzen oturtamadım ama
belki bilgin vardır bu hareketler tüm çakralar üzerinde etkili...
önerebileceğin meditasyon müzikleri var mı ?

birde ben tibetin 5 hareketi yogasını yapıyorum
gerçi bir düzen oturtamadım ama
belki bilgin vardır bu hareketler tüm çakralar üzerinde etkili...
önerebileceğin meditasyon müzikleri var mı ?

Tibetin 5 hareketini çok yapmak istedim ama bir türlü başlayamadım sadece istekle kaldı. Ben de yarın sabah ufaktan baslayayım bakalım. Sen etkisini gördün mü canım, çünkü ben çok olumlu etkileri olduğunu okudum diye anımsıyorum.

Tibetin 5 hareketini çok yapmak istedim ama bir türlü başlayamadım sadece istekle kaldı. Ben de yarın sabah ufaktan baslayayım bakalım. Sen etkisini gördün mü canım, çünkü ben çok olumlu etkileri olduğunu okudum diye anımsıyorum.
ben ilk yapmaya başladığım dönemde
yani geçen sene haziranda müthiş etkiler görmüştüm...bende inanırmısın 1senedeir 3-5 tekrar yapıyorum
en fazla 11e gelmişliğim var ama 3 tekrara dönüp dönüp duruyorum...
1 hafta yapıyorsam 1 hafta yapmıyorum...
bugün yine başladım bu sefer 5tekrarla başladım...1 yıldır 3 lerde kaldığım yeter :):)

ben ilk yapmaya başladığım dönemde
yani geçen sene haziranda müthiş etkiler görmüştüm...bende inanırmısın 1senedeir 3-5 tekrar yapıyorum
en fazla 11e gelmişliğim var ama 3 tekrara dönüp dönüp duruyorum...
1 hafta yapıyorsam 1 hafta yapmıyorum...
bugün yine başladım bu sefer 5tekrarla başladım...1 yıldır 3 lerde kaldığım yeter :):)

ben de başlayayım artık, etkisini görmeye ihtiyacım var :)

ben de başlayayım artık, etkisini görmeye ihtiyacım var :)
etkiler kişiden kişiye değişiyor aslında..
bende ki olumlu etkileri
saç çabuk uzuyor
yüzün gözün bir aydınlanıyor
auran değişiyor resmen...
hatta o dönemde kadının biri gelip kocam için ne işin var bu çirkin adamla demişti :KK70::KK70:
garip bir şekilde isteklerin gerçekleşiyor...
ben içimde çözemediğim kaygılı durumları rüyamda çözmüştüm :)
kişilerle olan sorunlarımı :):)
eksi yanları ise belli bir süre sinirlisin
sebep yok ama sinir harbi yaşıyorsun tabi bu geçici...baş ağrısı oluyor fazlasıyla
ama dediğim gibi herkesde farklı olabiliyor...

birde eğer normal kiloda isen bedenin duruşunu ve sıkılaşmasını 7 tekrardan sonra fark ediyorsun
verdiği esneklik ise süper ...
ben odunum diyeni bile acayip esnetir...
ki ben öyleydim...şimdi bildiğin halasana hareketleri falan kolaylıkla yapıyorum

X