konuyla ilgisi var mı bilmiyorum ama danışmak istiyorum. bende bazen birden bire gelen bi huysuzluk bi iç sıkıntısı herkese çatma isteği geliyo nadir de olsa. çakram mı kapanıyo noluyo o da olmasa pamuk gibi bal gibi hayat olacak
Yani o konuda ben kendi fikrimi söliyim, her bi ruh halinin bi sebebi var. Çakralarla ilgisi olur, üstümüze çektiğimiz parazit enerjilerle ilgisi olur ama her halukarda o ruh halinin içinden çıkarılacak bi ders ve o ruh hali vasıtasıyla ulaşılacak bi nokta olduğunu düşünüyorum.
Mesela bi şeye mi sinirlendik, neden sinirlendiğimizi çözdüğümüzde hiç beklemediğimiz bi noktaya varabiliyoruz hayatımızla ilgili. Ya da o sinirli halimizde birilerine mi çattık, kesinlikle onda da bi hayır oluyo.
Bu bilinçle her zaman bağlantıda kalmak zor ama en azından bağlantıyı kaybetsek bile "olan her şeyin en hayırlı olduğunu" unutmamak gerekiyor.
Yani ben en büyük, evrensel resimde bütün bunların önemsiz olduğunu biliyorum. Her türlü şeyi hissedebilir, yaşayabilir, yaşatabiliriz. Çünkü gerçekten, insanın kendinden başka zarar verebileceği, kötülük yapabileceği hiç kimse ya da hiçbir şey yok. Yani bizden taşan her türlü öfke, kızgınlık, nefret, aslında bizim kendi ruhumuzun hissettiği acının ve üzüntünün yansıması. Yine de en büyük resimde bunların hiçbir önemi yok çünkü bunların hepsi, içinde bulunduğumuz küçük resme ait ilüzyonlar.
Fakat bunlar ilüzyon olmasına ve eğer içimizden geliyorsa çevremize bunları saçmamızda bir sorun olmamasına rağmen, ben nefreti ya da öfkeyi hissetmeyi değil, sevgi ve huzuru hissetmeyi istiyorum. Egoist olmakta ve kendimizi düşünüp diğerlerini ezmeye çalışmakta bile bir problem yok, en büyük resmi düşündüğümüzde. Ama ben bu küçük resimde bile, egoyu mümkün olduğunca geride bırakıp, sevgiyle donatıp öyle hareket etmeyi seçiyorum.
Çünkü öyle olduğunda kendimi daha iyi hissediyorum.
Nefreti ve öfkeyi de yayabilirim. İçimden geliyorsa yaymalıyım da.
Ama onun yerine sevgiyi yaydığımda kendimi daha iyi hissediyorum.
Birine çatmak içinden geliyorsa çat ama çatmaya sebep olacak his yerine sevgiyi, neşeyi ve mutluluğu hissettiğinde de çok daha iyi hissedeceğini biliyorum.
Ve en huysuz zamanlarımızda bile kolayca bunları hissetmemizi sağlayacak yollar olduğunu gördüm.
O yüzden buradaki mantraları, müzikleri, videoları paylaşmak istedim.
Çünkü bizler aslında sadece enerjisel varlıklarız ama yarattığımız bu ilüzyon dünyada kaybediyoruz evrenle bağlantımızı. Kaybettikçe de daha tekil, daha bıkkın, daha huysuz oluyoruz.
Halbuki dışarıda muhteşem enerjilerle, muhteşem bağlarla, muhteşem güzelliklerle dolu bir dünya, bir evren var.
Sadece bizim onu algılamamızı ve onla beraber akmamızı bekliyor.