Dual plan meme büyütme

Clsvn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
62
24
29
Arkadaşlar herkese merhaba. 2 gün önce muayene oldum. Doktor ölçülerimi alıp dual plan ameliyatta yuvarlak silikon takacağını söyleyerek ameliyat günü belirledi. İçim hiç rahat değil. Dual plan ameliyat olanların memnun olmadığına dair yorumlarını gördüm. Bu arada doktorum dren takılmayacağını, takılacak silikon boyutunun ameliyatta belli olacağını, yuvarlak silikon kullanacağını ve pürüzlü silikonların artık kalmadığını tek tip silikon kullanıldığını pürüzsüz silikon kullanacağını söyledi. Fikirleriniz nedir? Benim içime pek sinmedi açıkcası. Ve hiçbir sosyal medyada, sitede doktor hakkında bilgi bulamıyorum. Doktor Ahmet Biçer, Ege Üniversitesi Hastanesinde çalışıyor. Bilgisi, deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dual plane ile oldum 2 ay oldu dual plane doğal bi geçiş sağlar üst kısım kas altı alt kısım kas üstü olur gerçek meme görüntüsü sağlamak için kullanılır memnun olmayan her teknikte çıkabilir.

Bu arada ccyi iyi düşünün 315 cc oldum bana çok yetersiz geldi tekrar ameliyat düşünüyorum şimdi

Dual plan silikonun doğal durmasını sağlar ben çok memnunum. Ben de ameliyattan önce silikon boyutunu doktorla konuşmadım ona bıraktım ama çok büyük olmasın demiştim doktor ameliyatta taktı uyan boyutu. Diren takılması bence önemli çünkü içerideki pis kanı, silikonun yıkandığı serumu atıyor. Ben de 2 gün takılı kaldı. Ayrıca pürüzlü silikon artık kalmadı diye nasıl der onu anlamadım. Pürüzlü silikon kapsül riskini bile en aza indiriyor. Ben uzun zaman bu ameliyatı araştırdım ve 8 ay önce ameliyat oldum. İlk defa pürüzlü silikon kalmadı artık pürüzsüz takıcam diyeni duydum

Evet her teknikte çıkabilir haklısınız ama dual plan olarak araştırdığımda kas altına oranla daha yüksek memnuniyetsizlikler okudum o yüzden kafam karıştı açıkcası. Alt kısım sert, ele geliyor şeklinde yorumlar okumuştum, sizde de öyle mi?

Bu arada ccyi iyi düşünün 315 cc oldum bana çok yetersiz geldi tekrar ameliyat düşünüyorum şimdi
Benim dokum baya az, genişliğe göre ameliyatta kadar verilecek denildi açıkcası hiçbir fikrim yok ne kadar büyüklükte olacak

Ben sadece drun pürüzlü ve pürüzsüz silikon yorumuna takıldım çok Dr gezdim görüştüm hiç böyle bir şey duymadım hep tam tersini söylediler. Benimki mentor pürüzlü yuvarlak

Haklısınız ben de ilk kez duydum ve şaşırdım açıkcası. Dual plan ameliyat olan bazı arkadaşlar alt kısmının çok sert olduğunu ve silikonun ele geldiğini yazmış. Sizde de öyle mi?

Ben sadece drun pürüzlü ve pürüzsüz silikon yorumuna takıldım çok Dr gezdim görüştüm hiç böyle bir şey duymadım hep tam tersini söylediler. Benimki mentor pürüzlü yuvarlak
Ben de araştırdığım kadarıyla hiç böyle bir yorumla karşılaşmamıştım benim için de ilk oldu

Evet vücudumla uyumlu ve olabildiğince doğal durması ilk isteklerimin arasında :)
görüşmelerimden edindiğim bilgilere göre 3 boy silikonla ameliyata giriyorlar deneme boyları varmış en uygunu hangisi ise o yerleştiriliyor umarım herşey gönlünce olur

Hayır alt kısım tam tersi üste göre bi tık daha yumuşak diyebilirim hatta çünkü üst kısım kasın altında olduğu için biraz daha sert oluyor.

Benim dokum baya az, genişliğe göre ameliyatta kadar verilecek denildi açıkcası hiçbir fikrim yok ne kadar büyüklükte olacak
Benim de nerdeyse hiç yoktu. Boyum da uzun 175. Doktor ameliyat esnasında deneme yapmıyordu öncesinde karar vermiştik ccye. Yani 400 civarı alabilecek haldeydi aslında, sığmama gibi bi durum söz konusu değildi.

Benim de nerdeyse hiç yoktu. Boyum da uzun 175. Doktor ameliyat esnasında deneme yapmıyordu öncesinde karar vermiştik ccye. Yani 400 civarı alabilecek haldeydi aslında, sığmama gibi bi durum söz konusu değildi.
Anladım çok teşekkür ederim. Ben biraz daha araştırmaya devam edeyim o halde.

Haklısınız ben de ilk kez duydum ve şaşırdım açıkcası. Dual plan ameliyat olan bazı arkadaşlar alt kısmının çok sert olduğunu ve silikonun ele geldiğini yazmış. Sizde de öyle mi?
Silikonun hiçbir zaman doğal meme gibi yumuşayacağını düşünmüyorum o yüzden olan sertlik beni rahatsız etmiyor. Ama mememin üstü de altında normal geliyor yani alt kısımda extra bi sertlik hissetmiyorum. Bence başka bir doktorla daha görüşürün. Bu arada fiyat ne kadar dediler

dual plane'da sirt ustu yattiginizda sert bir his olur, aklinizda bulunsun.

Ege üniversitesi fiyat vermedi. Benden önce ameliyat olan bir kişiden örnek verdiler. Şu şekilde, kızın cep büyüklüğüne göre örnek veriyorum 100 cc silikon konulması düşünülürken ameliyat esnasında 200 cc sığmış. Ameliyat ve hastane masrafları dahil toplam 11 bin ödeme yapmış. Bana da şu an net bir fiyat vermedi, bu da garip değil mi?

dual plane'da sirt ustu yattiginizda sert bir his olur, aklinizda bulunsun.
Teşekkür ederim. Ben aslında kas altı istiyordum, daha doğal durduğunu okumuştum. Diğer yöntemlerde de yatınca sertlik oluyor mu, bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…