- 3 Şubat 2019
- 71
- 39
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, ne kadar oldu siz ameliyat olalı? Sanırım memnuniyet bünyeye göre değişiklik gösteriyor, sizde doku var mıydı? Anladığım kadarıyla az dokulu olanlarda alt kısımda sertlik olması, silikonun ele gelmesi gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Kapsül olmaması açısından pürüzlü olanlar daha iyi sanıyorum ondan dolayı pürüzlü tercih etme şansım varsa pürüzlü etmek istiyorumMerhaba bende dual plan olmuştum görünüşü gerçekten çok doğal ve güzeldi. Herhangi bir sertlik altta yada üstte farklı bi durum hissetmedim.pürüzsüz yüzey silikonlar son zamanlarda daha tercih ediliyor sanki.benimki az pürüzlüydü..
Evet zaten konabilecek max boyut ameliyathanede sizer denen deneme silikonlarıyla belli oluyor tabii sizin derinizin esnekliği vs’de önemli. 11 bin az değil yani üstüne durumunuz el verirse 1 2 bin daha koyup özelde de olabilirsinizEge üniversitesi fiyat vermedi. Benden önce ameliyat olan bir kişiden örnek verdiler. Şu şekilde, kızın cep büyüklüğüne göre örnek veriyorum 100 cc silikon konulması düşünülürken ameliyat esnasında 200 cc sığmış. Ameliyat ve hastane masrafları dahil toplam 11 bin ödeme yapmış. Bana da şu an net bir fiyat vermedi, bu da garip değil mi?
Evet Dediğiniz gibi herkes aynı şekilde deneme olduğunu yazmış ama en azından ameliyat öncesi fikir verilmeliydi bana diye düşünüyorum. Özelleri de araştırıyorum doğru diyorsunuz ama aralarında baya fark var 11 bin devlet, özeller 16 17 bin diyor. Yine de araştırmaya devam ediyorum.Evet zaten konabilecek max boyut ameliyathanede sizer denen deneme silikonlarıyla belli oluyor tabii sizin derinizin esnekliği vs’de önemli. 11 bin az değil yani üstüne durumunuz el verirse 1 2 bin daha koyup özelde de olabilirsiniz
Evet bu deneme olayını çoğu doktor yapmıyor. Ben 3 doktora gittim ameliyat olduğum doktorum deneme yaptırdı. Bana bi sütyen giydirdiler ve içine deneme silikonu koydular o şekilde denemiştim. İzmirdeyseniz doktorumu önerebilirim ön görüşmesi de ücretsizEvet Dediğiniz gibi herkes aynı şekilde deneme olduğunu yazmış ama en azından ameliyat öncesi fikir verilmeliydi bana diye düşünüyorum. Özelleri de araştırıyorum doğru diyorsunuz ama aralarında baya fark var 11 bin devlet, özeller 16 17 bin diyor. Yine de araştırmaya devam ediyorum.
ilk ameliyatim kas ustu ve damla tipi protezdi. o sertlik olmuyor.Teşekkür ederim. Ben aslında kas altı istiyordum, daha doğal durduğunu okumuştum. Diğer yöntemlerde de yatınca sertlik oluyor mu, bilginiz var mı?
Size bişey sormak istiyorum benim kas altı dual plane 2 ay oldu ama mesela bi kavanoz açarken bişeyler itip çekerken kısaca göğüs kasımı çalıştıran durumlarda protezin oynadığını hissediyorum böyle göğüs kaslarını oynatan erkekler olurya onun gibi bişey. Bu durum düzeliyor mu yoksa hep böyle mi kalacak?ilk ameliyatim kas ustu ve damla tipi protezdi. o sertlik olmuyor.
Evet böyle bir deneme bende olmadı mesela. :) İzmirde olacağım ameliyatı şu an doktor araştırmasındayım. Çok sevinirim doktorunuzun adını verebilirseniz. Yine İzmirde bir doktoru aradım ön muayene 250 TL dediler. :) siz ne kadar süre önce ameliyat olmuştunuz, ne kadar ödeme yapmıştınız acaba?Evet bu deneme olayını çoğu doktor yapmıyor. Ben 3 doktora gittim ameliyat olduğum doktorum deneme yaptırdı. Bana bi sütyen giydirdiler ve içine deneme silikonu koydular o şekilde denemiştim. İzmirdeyseniz doktorumu önerebilirim ön görüşmesi de ücretsiz
Anladım çok teşekkür ederim. :))ilk ameliyatim kas ustu ve damla tipi protezdi. o sertlik olmuyor.
Ön muayeneye 250 lira ne Allah aşkına. 3 doktorla görüştüm ikisi ücretsiz biri 50 liraydı. 8 ay önce Özgür Sunay’a ameliyat oldum ve görüşmeden 10 gün sonrasına randevu alıp ameliyat oldum. Bir görüşün derim ameliyat olmasanız bile size süreci detaylı anlatıp bilgilendiriyor. İlk ön görüşmemiz 40 dakikaya yakın sürmüştü ve bana herşeyi anlatmıştıEvet böyle bir deneme bende olmadı mesela. :) İzmirde olacağım ameliyatı şu an doktor araştırmasındayım. Çok sevinirim doktorunuzun adını verebilirseniz. Yine İzmirde bir doktoru aradım ön muayene 250 TL dediler. :) siz ne kadar süre önce ameliyat olmuştunuz, ne kadar ödeme yapmıştınız acaba?
Tamamdır kendisine ulaşacağım en kısa süre içinde çok teşekkür ederim. Valla araştırdıkça şaşırıp kalıyorum bu muayene fiyatları nedir diye. Ne kadar ücrete ameliyat olmuştunuz? Burdan veya özelden bilgi verirseniz fikir açısından iyi olur benim için.Ön muayeneye 250 lira ne Allah aşkına. 3 doktorla görüştüm ikisi ücretsiz biri 50 liraydı. 8 ay önce Özgür Sunay’a ameliyat oldum ve görüşmeden 10 gün sonrasına randevu alıp ameliyat oldum. Bir görüşün derim ameliyat olmasanız bile size süreci detaylı anlatıp bilgilendiriyor. İlk ön görüşmemiz 40 dakikaya yakın sürmüştü ve bana herşeyi anlatmıştı
Fiyatı söylemeyeyim ama zaten ben temmuzda oldum o zamandan bu yana 2 bin lira kadar zamlanmış sanırım. Görüştüğünüzde anlatıyorlar ödemeleri ama fatih uygura falan göre daha ucuza olmuştumTamamdır kendisine ulaşacağım en kısa süre içinde çok teşekkür ederim. Valla araştırdıkça şaşırıp kalıyorum bu muayene fiyatları nedir diye. Ne kadar ücrete ameliyat olmuştunuz? Burdan veya özelden bilgi verirseniz fikir açısından iyi olur benim için.
Tamamdır iletişime geçeceğim çok teşekkür ederim bütün bilgiler içinFiyatı söylemeyeyim ama zaten ben temmuzda oldum o zamandan bu yana 2 bin lira kadar zamlanmış sanırım. Görüştüğünüzde anlatıyorlar ödemeleri ama fatih uygura falan göre daha ucuza olmuştum