• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua ve destek istiyorum:(

Daha yeni evlisiniz tüp bebekle başarıya ulaşacağınıza inanıyorum istatistiklerde çok yüksek zaten pcosta tüp bebek başarı oranı. Sadece toplum baskısı vs sizi iyice strese sokmuş olmalı emin olun bu günleriniz geride kalacak ama tüp bebek içinde stres faktörünü ortadan mümkün olduğunca kaldırmanız lazım ki süreciniz su gibi akıp geçsin 🎈
Teşekkür ederim. İçime su serptiniz. İnşallah rabbim duysun sesimizi. Şu günlerim geri kalsın, evladıma kavuşayım. O kadar çok yapmak istediklerim var ki. Çocuğum olsada yaşadıklarımı ve umudun hep var olduğunu bol bol paylaşsam🙏 Evet pcos luların şansı bir tık daha fazlaymış bende böyle okudun internette. Allahım tüm hastalara nasip etsin. 💕

Ya bazen kendimde bende o gücü bulamıyorum çünkü çok yıprandım ama dua ya sarılıyorum o zaman içim biraz da olsa huzurla doluyor ve bolca şükür her zaman için beterin beteri vardır bu günümüze çok şükür. İnşallah yazarsın o günlerde gelir canım Rabbim hepimize tez vakitte anne olmayı nasip etsin inşallah 🤲
Amin canım. İnşallah🙏🙏🙏♥️

İki yıl boyunca sürekli ilaçlar iğneler. Neredeyse tedavi görmediğim ay yok. Bu yüzden çok kırıldı ruhum olmayacak korkusu çöktü üstüme elimde olmadan. Ben 32 yaşındayım eşim 39 belki yaş faktörünün de etkisi vardır. Ve abartmıyorum ailedeki herkesin gözü üzerimizde yaşınız geçti hadi hadi. Sürekli böyle. Ben artık cevap vermekten bıktım. Kendimi uzaklaştırdım herkesten. Seni de anlıyorum çok doğru yazdıkların bende böyle düşünüyorum ama bir yerden sonra insanın elinde olmadan evlat istemesi ve elinde olmadan üzülmesi durumu olabiliyor. Ben kendisine değer vermeyen biri değilim ama benim için evlat ve eş te o kadar değerli. Tabi herkesin hisseleri yaşadıkları duygular farklı. İnanın özellikle iki gündür güçlü olmak olmak İçin ayrı bir çaba sarf ediyorum. Eşime olumsuz bir cümle kurmuyorum artık. 🙏🙏 Sasece ilaçlarımı kullanıp duaya sığındım.
Sizi anlayabiliyorum çünkü ben verdiğiniz uğraşı, emeği 5 yıl verdim. Benim yaşım da 30 aramızda sadece 2 yaş var.

Ama elinizde olmayan bir şey için eşinize karşı sorumlu hissetmenizi anlamıyorum, benim yüzümden baba olamıyor gibi cümleleri anlamıyorum...
İnsanlar zamanında bana da dediğinizi yaptılar..hatta ‘BECEREMİYORSUNUZ’ bile dediler. Ben de gelin gösterin sizi izleyip yapalım dedim, Allah’ın verip vermeyeceğine karışabiliyorsanız buyurun karışın dedim...şimdi beceremiyorsun diyenin de çocuğu olmuyor...yani demem o ki herkesi bir tarafa bırakın ve kendinizle ilgilenin. Benim de bunalımlardan geçtiğim zamanlar oldu ama sizin kendinize kurduğunuz cümleler gerçekten çok ağır

Sizi anlayabiliyorum çünkü ben verdiğiniz uğraşı, emeği 5 yıl verdim. Benim yaşım da 30 aramızda sadece 2 yaş var.

Ama elinizde olmayan bir şey için eşinize karşı sorumlu hissetmenizi anlamıyorum, benim yüzümden baba olamıyor gibi cümleleri anlamıyorum...
İnsanlar zamanında bana da dediğinizi yaptılar..hatta ‘BECEREMİYORSUNUZ’ bile dediler. Ben de gelin gösterin sizi izleyip yapalım dedim, Allah’ın verip vermeyeceğine karışabiliyorsanız buyurun karışın dedim...şimdi beceremiyorsun diyenin de çocuğu olmuyor...yani demem o ki herkesi bir tarafa bırakın ve kendinizle ilgilenin. Benim de bunalımlardan geçtiğim zamanlar oldu ama sizin kendinize kurduğunuz cümleler gerçekten çok ağır
Dediğim gibi psikolojik olarak güçlü hissetmiyorum bu ara kendimi ama pes etmeyeceğim tabii ki. Allahım büyük inşallah güzel şeyler olur. Şimdi sabırsızlık tüp bebek gününü bekliyorum. Günler geçmiyor resmen. O su gibi akan günler🙄

Back