- 20 Ağustos 2021
- 1.907
- 737
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
Kızlar iki yıldır tedavi görüyorum ama bir türlü gebelik olmadı. Polikistik overliyim. Regle olmayı bekliyorum tüp bebek tedavisine başlıyoruz, şuan için doktorun verdiği vitamin haplarını kullanıyoruz. Regleme daha var. Çok korkuyorum. İki yıldır olmadığı İçin şimdide olmayacak gibi. Sanki hiç çocuğum olmayacak gibi Eşim o kadar iyi bir insan ki benim yüzümden o da baba olamıyor. Kendimi çok suçlu ve sorunlu hissediyorum. Sanırım benim psikolojim bozuldu. Her konuda güçlü duran ben. Şuan kendimi uçurumun kenarında çaresiz hissediyorum. Artık cevremdekilerin bana kısır ve zavallı gibi bakmasına dayanamıyorum. Belki drekt söylemiyorlar ama sözlerinden ve hallerinden anlıyorum. Bazılarının bana bakarken alttan gülüşlerini ve sevinmelerini bile hissediyorum. Ben çocuğu olmayanları görürdüm evlenmeden önce. Çok üzülmelerini mantıklı ve anlamlı görmezdim. Ama içinde olunca çok üzücü bir durummuş. Bana dua edin tedavim güzel geçsin. Evlat diye diye hastalanıcam iyice. Gerçekten çocuklarını terk eden ve ilgilenmeyen ana babalar ne kadar ah alsalar az. Bu Ramazan ayında benim gibi bebe isteyen herkesin rabbim kucağını doldursun inşallah