• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

PiXiEE PiXiEE canım ben bu ay müsait değilim katilamicam inşallah daha sonraki dualara katılırım Allah'ım dualarınızı kabul etsin 🤲

PiXiEE PiXiEE :stop: Birileri seni durdursun canım yoksa listenin sonu gelmeyecek :duduk:

Bu arada canım liste belli olsun 2 kişiye bir günde okunacak ise; ona göre 2.niyetimi yazayım sana

Çünkü başka gruplarda da varım yetişemezsen çok üzülürüm :KK61:
Siz herkese yardımcı oldunuz Salavati Tefriciye grubu başlayana kadar ben yardımcı olabilirim size diğer grup 2_3 hafta sonra başlayacak zaten 😊

Dikkatimi ceken ben dahil bi kac kisi birden fazla etiketlenmis ben tek niyet girdim mesela
begonvil1985 uc kere etiketlenmis uc niyet icin mi girdi kendisi anlamadim yaninda birinin yaziyo ama ikisinin yazmiyo

KIZLAAAAARRRRRR BURADAN DEVAM EDİYORUZ UMARIM BAŞLIĞI BEĞENİRSİNİZ.

1 - @Teach_ / MERYEM

2 - ShiningLife ShiningLife / GAMZE

3 - @duayamuhtaciz

4 - @Btlaydnz23 / DEMET

5 - @Aktif Lora / AYŞE

6 – Kadriye kızı Gülçin

7 - Asiltutku Asiltutku annesi / NESİBE

8 - @RedGirl / nick ile

9- @Calcifer / nick ile

10 - @ada_elif / ZEHRA NUR

11 - penyez83 penyez83 / nick ile

12 - @tiniminihaniim / ESRA

13 - @oznurvarol / ÖZNUR

14 - @nursevdi / NURSEVEN

15 - @ezgiisel / EZGİ

16 - K Kipa2008 / ÖZLEM

17 - PiXiEE PiXiEE / FİLİZ

18 - @madamseker / VİLDAN

19 - begonvil1985 begonvil1985 / İREM

20 - @sunpineapple / nick ile

21 - @mavikelebeeek / SEMA

22 - @Mabellee / NESİBE

23 - K Kipa2008 / ÖZLEM ikinci niyeti

24 - @Sensual_in_love

25 - @Saliha40 / SALİHA

26 - PiXiEE PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti

27 - OraEtLabora OraEtLabora

28 - IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz / nick ile

29 - @D u t / ÖZGE

30 - ohbb ohbb / HANİFE

31 - @nursevdi / NURSEVEN

32 - V Vavin / nick ile

33 - @Tosun Pasa / MERVE

34 - @Taze fasulye / ZEYNEP

35 - Cemoos Cemoos / CEMİLE

36 - @papatyalikizz / nick ile

37 - @Nefes0858 / FERDA

38 - kavs-i kuzah kavs-i kuzah / AYŞE

39 - begonvil1985 begonvil1985 / İREM ikinci niyeti

40 - @Tospaagtd / TUĞÇE

41- @Kendikendine / FATMA

42 - @SUHAN

43 - @Butimar-

44 - hayalleriolankiz hayalleriolankiz
Ben de lütfen

Yetiştiririm canım Allah’ın izni ile 🫶

Dikkatimi ceken ben dahil bi kac kisi birden fazla etiketlenmis ben tek niyet girdim mesela
begonvil1985 uc kere etiketlenmis uc niyet icin mi girdi kendisi anlamadim yaninda birinin yaziyo ama ikisinin yazmiyo
Liste düzenlenmesi yapılıyor daha herkesin ismi 1 kez yazacak numara verilmeye başlanmış olanlar niyetlerini atan kişiler ve okuma sırası demek

Sadece bir kaç arkadaş 2 niyete giriyor

:dua:Bu arada siz okumaya başlayabilirsiniz niyet etmeyin duası paylaşıldıkça bağışlarsınız..en azından biraz okuyun liste başlamadan ki zorlanmayın yedeğiniz olsun

listenin bitmesi 45 gün uzun süreceğinden, günde iki kişi niyetine okunacak şuan tam sayı net değil 280 + 280 Gunluk okuma sayısı gibi düşünün

Bilgi için sizleride etiket edeyim
The The
P Papatya016
V Vavin

Siz herkese yardımcı oldunuz Salavati Tefriciye grubu başlayana kadar ben yardımcı olabilirim size diğer grup 2_3 hafta sonra başlayacak zaten 😊
Ayyy ALLAH razı olsun Canım sağolasın :anne: ben de okumaya başladım :super:

2 kişi okunacak olunca dedim biraz yedeğim olsun :dua:

hoşgeldin canım "Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn." hz yunus duasını;
günlük 2 arkadaşımızın niyetine okuyacağız şuan sayı net değil 280 + 280 gibi yani ortalama günlük 550 gibi düşünün ..

bu sayıyı okurum ve günlük bildirimi mi yaparım aksi bir durum olursa grubu habersiz bırakmam diyorsanız PiXiEE PiXiEE ve bana özelden niyetinizi atınız sizi de okuma listesine alalım

not : zaten 2 gün üst üste bildirim yapamazsanız listeden otomatik çıkarılıyorsunuz .... sebebi ise dualar günlük okunup bitmesi için

PiXiEE PiXiEE canım senin listenle benim listemi kontrol ettim aynı kişileri not etmişiz... 42 kişi oluyoruz şuan :super:

ben tek niyet ile gireceğim zorlanıyorum keşke sesli mesaj atabilsem de nasıl okuduğumu duysanız bende mi sıkıntı var yahuuu o_O

zaten biliyorsun 2.niyetim grup ile ilgiliydi herkesin duası bitince nasip olursa; yasin, fetih ve inşirah sürelerini okur bağışlarım hepimizin niyetine :KK200:

CANLARIM MERHABA BİR KAÇ GÜNE KADAR YENİ LİSTEMİZ BAŞLIYOR

12.000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn

Listeye katılmak isteyen arkadaşlarım katılacağım bildirimi yapıp niyetlerini bana özelden atabilirler mi. Bildirimlerinizi yaparken penyez83 penyez83 arkadaşımı da etiketlemeyi unutmayın listeleri ikimiz takip ediyoruz.

DÜZENLİ OKUYAMAYACAK OLAN, GÜNLÜK BİLDİRİM YAPAMAYACAK OLAN DUALARI GECİKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN LSTEYE KATILIM SAĞLAMASIN. İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR.

ETİKET YAPMAYI UNUTTUĞUM ARKADAŞLARIM VAR İSE KUSURA BAKMASINLAR KIZLAR SİZLERİN AKLINA GELEN ARKADAŞIMIZ OLURSA SİZLER ETİKETLEYİN LÜTFEN. 12.000 TANEYİ KİŞİ SAYISINA BÖLEREK OKUYACAĞIZ

ohbb ohbb

Mintimint Mintimint

Sadelikherseydir Sadelikherseydir

IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz

@Taze fasulye

@Cikolataparcacigi

@oznurvarol

@Mavihali

@Minnosprenses

@Mabellee

@ada_elif

lucina06 lucina06

ShiningLife ShiningLife

hayalleriolankiz hayalleriolankiz
@Sevgicik

@Tospaagtd

@mavikelebeeek

@papatyalikizz

@d u t

R rana20

Asiltutku Asiltutku

@buglemm

@hersey_dua_ile

OraEtLabora OraEtLabora

@Life light

@Assos32

Cemoos Cemoos

@Nevreste

@ezgiisel

@Nefes0858

@yagmurdansonra

@Cittaslow

@Mavis40

Z zeynepmuratselo

kavs-i kuzah kavs-i kuzah

@Butimar-

@anabel lee

@Btlaydnz23

@pembe4044
canım benı cıkartımısın lısteden -işlerin yogunlugundn duzenlı okuyamam.

Back