Sohrab canım bana yeni bildirim geldi ben okuyamadım katılmak istiyorum hz yunus duasını mı okuyorsunuz
Çok sağol canım
Yine artmaya başladıGeçmiş olsun canım, daha ıyı mısın, bız de okuruz senın yerine
Hıc sorma, benımde 25 gundur gecmeyen oksurugum var, 2 kere covıd testı yaptırdım negatıf.. Sadece oksuruk Baska da bıseyım yok.. Insallah sen de cabucak toparlanırsın kuzumYine artmaya başladısanki hiç hasta değil gibi oluyorum sonra geri zorluyor dua edin yeterli canım teşekkür ederim
1 KEZ NİYETLERİ TOPLU PAYLAŞIYOR PİXİEE ÖNDEN OKUMAK İSTEYEN OKUYABİLSİN DİYE... SADECE GÜNÜN NİYETİ PAYLAŞILINCA "OKUDUM DİYE BİLDİRİMİNİ YAPILSIN İSTİYOR " Kİ KARIŞIKLIK OLMASIN DİYE..Hanı onceden topluca okuyabiliyor ya arkadaslar o yuzden sordum
Cilek kizzz begonvil1985 srkadaslarımon nıyetlerının kabulu icin okudum rabbım kabul etsın amınnSON 2 NİYET PAYLAŞIMIDIR
31 - C Cilek kizzz niyeti – 1 Ağustos Pazartesi
5 yıldır çocuğum olmuyor niyetim çocuk için
32 -begonvil1985 / İREM ikinci niyeti – 2 Ağustos Salı
"Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim okuyacağım duâların vesilesiyle İrem kulunun evine huzur ve bereket ver. Eşiyle muhabbetini arttır, evine huzur ve bereket getir. Uğradığı haksızlıklara Sen vekilsin, sabrının mükafâtını ona en kısa sürede ver. Kimselere açamadığı, anlatamadığı dertlerini sen çözüme ulaştır. Gözünün yaşını dindir, kalbini ferahlat. Amin amin amin."
12.000 ‘’ Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed’’
Liste alımlara kapalıdır. Yeni listeye katılmak isteyen bildirim yapabilir.
Kişi başı (bir arkadaşımızın niyeti için )bir kişi için 375 tane okunacak.
1 -SUHAN
2 -pembe4044
3 - @Teach_Mavi
4 - @sunpineapple
5 - @Meva59
6 - @Kendikendine
7 - @goah
8 - @duayamuhtaciz
9 -begonvil1985
10 - Kadriye kızı GÜLÇİN
11 - @Btlaydnz23
12 -nursevdi
13 - @Aktif Lora
14 - Aktif Lora kardeşi
15 -Butimar-
16 -Sohrab
17 - Z zeynepmuratselo
18 - C Calcifer
19 - @Tosun Pasa
20 -madamseker
21 -PiXiEE
22 - @N u r
23 - @kavs-i kuzah
24 -The
25 - @Vavin
26 - @Gelincik78
27 -penyez83
28 - @madammor
29 - @DantelKiz
30 -La fontaine
31 - C Cilek kizzz ** 1 AĞUSTOS PAZARTESİ
32 - begonvil1985- ikinci niyeti ** 2 AĞUSTOS SALI
SON 2 NİYET PAYLAŞIMIDIR
Arkadaslar Hz. Yunusun duasını okuyacağız katılmak isteyenlerpenyez83 ve PiXiEE ye katılmak istiyorum bildirimi yapabilirler
1. @Papatya016
2.Sohrab
3. @_HALLEY_
4._rose_
5. @Kirazxyz
6. @Aktif Lora
7. @agustos72
8. @Meral01
9. @Kipa2008
10.begonvil1985
11. @kavs-i kuzah
12. @M_atruska
13. @flamel
14. @Gunduzguzell1
15. @Kipa2008
16.Melan-kolik5
17.madamseker
18.HejaR12
19.YagmurSendeanlarsn
20. @deliler9898
Kuzular katılıyorum benNEREDEYSE BU LİSTEDEN HERKES KATILDI DİYEBİLİRİM
Sohrab
@Aktif Lora
@Kipa2008
begonvil1985
@kavs-i kuzah
@flamel
HejaR12
madamseker katılır diye düşünüyorum
@agustos72 de katılırdı kesin ama doğumu yakın
Tamam olur canmC Cilek kizzz canım kaç gündür pembe4044 den haber yok ben tamamlıyorum onun eksiklerini eğer bu günde haber gelmez ise eşinin okuduğunu onun yerine sayarız
PiXiEE bilgine canım
CANIM BİLDİRİM KONUSUNDA BEN VE GRUP YÖNETİCİMİZBen 3 kişi olarak katılmak istiyorum
Bende katilatyim cnm kendime bi duzen olusturayim ev isi yaparken konusmadan okuyabilirim heralde duadan eksik kalmak istemiyorum bu mubarek aydaCANIM BİLDİRİM KONUSUNDA BEN VE GRUP YÖNETİCİMİZPiXiEE ÇOK HASSASIZ.. VE HER KİŞİNİN DUASININ BİR GÜNDE BİTMESİNİ HEDEFLİYORUZ
GÜNLÜK OKURUM VE BİLDİRİMİ YAPARIM GRUBU HABERSİZ BIRAKMAM KİMSENİN HAKKINA GİRMEM DİYORSAN LİSTEYE ADINIZI YAZALIM
YALNIZ 3 KİŞİ GÜNDE 1.200 CİVARI OKUYABİLECEK MİSİNİZ ??? OLA Kİ ÇIKTINIZ, SİZDEN HABER ALAMADIK VS..... BU SAYIYI NASIL TAMAMLARIZ BİZ
BEN Kİ ; SÜREKLİ ELİMDE TESBİHMATİK İLE DOLAŞIYORUM EZBERİMDE VAR AMA BU SAYIYA CESARET EDEMEM
Birde simdiden baslayip okuyabilirmium acabaCANIM BİLDİRİM KONUSUNDA BEN VE GRUP YÖNETİCİMİZPiXiEE ÇOK HASSASIZ.. VE HER KİŞİNİN DUASININ BİR GÜNDE BİTMESİNİ HEDEFLİYORUZ
GÜNLÜK OKURUM VE BİLDİRİMİ YAPARIM GRUBU HABERSİZ BIRAKMAM KİMSENİN HAKKINA GİRMEM DİYORSAN LİSTEYE ADINIZI YAZALIM
YALNIZ 3 KİŞİ GÜNDE 1.200 CİVARI OKUYABİLECEK MİSİNİZ ??? OLA Kİ ÇIKTINIZ, SİZDEN HABER ALAMADIK VS..... BU SAYIYI NASIL TAMAMLARIZ BİZ
BEN Kİ ; SÜREKLİ ELİMDE TESBİHMATİK İLE DOLAŞIYORUM EZBERİMDE VAR AMA BU SAYIYA CESARET EDEMEM
akşama bitmiş olur az kaldı1 ağustos pazartesi C Cilek kizzz NİYETİNE OKUMAYANLAR ;
Butimar-
Z zeynepmuratselo
The
2 ağustos salıbegonvil1985 irem NİYETİNE OKUMAYANLAR
pembe4044
begonvil1985
nursevdi
Butimar-
Z zeynepmuratselo
C Calcifer
The
C Cilek kizzz
PiXiEE BİLGİNE CANIM
Bende katilatyim cnm kendime bi duzen olusturayim ev isi yaparken konusmadan okuyabilirim heralde duadan eksik kalmak istemiyorum bu mubarek ayda
Daha ozenli olacagim bildirim konusunda sadece cuma cumartesi pazar pazartesi bildirim yapmasam bile okudum sayilabiliyorsa sayarsaniz sewinirim
Ama yinede bildirim yapmaya gayret edecegim
NİYET ETMEDEN OKUMAYA BAŞLAYABİLİRSİNBirde simdiden baslayip okuyabilirmium acaba
Çok isterdim ama önümüzdeki hafta sınavlarım var benim için çok zor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?