- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
sagol canım, ınsallah baska seferde katılacagım..Toplamda 12.000 okuyacağız İNŞAALLAHkişi sayımız şuan belli değil tahmin ediyoruz ki günlük bir kişiye 400 civarı okunacak gibi... yaklaşık bir ay sürer listenin bitmesi
Belki 40 kısı oluruzToplamda 12.000 okuyacağız İNŞAALLAHkişi sayımız şuan belli değil tahmin ediyoruz ki günlük bir kişiye 400 civarı okunacak gibi... yaklaşık bir ay sürer listenin bitmesi
canım sıkı takip olacak ALLAH'ın izni ileBelki 40 kısı oluruzbızım tefrıcıye grubunu da etıketleyim
Toplu sure verilecek mı canım? Yoksa gunluk mu takıp edecegız
NEREDEYSE BU LİSTEDEN HERKES KATILDI DİYEBİLİRİMArkadaslar Hz. Yunusun duasını okuyacağız katılmak isteyenlerpenyez83 ve PiXiEE ye katılmak istiyorum bildirimi yapabilirler
1. P Papatya016
2.Sohrab
3.HALLEYS
4._rose_
5. K Kirazxyz
6.Aktif Lora
7.agustos72
8.Meral01
9. K Kipa2008
10.begonvil1985
11.kavs-i kuzah
12. M M_atruska
13.flamel
14. G Gunduzguzell1
15. K Kipa2008
16.Melan-kolik5
17.madamseker
18.HejaR12
19.YagmurSendeanlarsn
20. D deliler9898
katılımcıların çoğu niyetlerinin 1 günde okunup bitmesini istiyor canım, ki ben de dahilim bu arkadaşlaraToplu sure verilecek mı canım? Yoksa gunluk mu takıp edecegız
Hanı onceden topluca okuyabiliyor ya arkadaslar o yuzden sordumkatılımcıların çoğu niyetlerinin 1 günde okunup bitmesini istiyor canım, ki ben de dahilim bu arkadaşlara
günlük takip olacak ALLAH'ın izni ile
Ben katılırım canım inşallah nasipse ama bu ara biraz covid e yakalanmışım biraz fazla rahatsızım ben kendim okuyamazsam eşimden rica ederim benim yerime koyuverir kabul ederseniz . Dünkü niyetim de hastalığımdan dolayı gecikti .NEREDEYSE BU LİSTEDEN HERKES KATILDI DİYEBİLİRİM
Sohrab
Aktif Lora
K Kipa2008
begonvil1985
kavs-i kuzah
flamel
HejaR12
madamseker katılır diye düşünüyorum
agustos72 de katılırdı kesin ama doğumu yakın
Canım çok geçmiş olsun RABBİM kalıcı şifa versin aminnnnnBen katılırım canım inşallah nasipse ama bu ara biraz covid e yakalanmışım biraz fazla rahatsızım ben kendim okuyamazsam eşimden rica ederim benim yerime koyuverir kabul ederseniz . Dünkü niyetim de hastalığımdan dolayı gecikti .
Tamam canım bi iyi bi kötü okuyorum eğer kötüleşirsem eşime okuturum bugün şimdilik daha iyi gibiyim . Sağ olasınCanım çok geçmiş olsun RABBİM kalıcı şifa versin aminnnnn
olur canım olur eşin okuyabilir yazalım senide listeye niyetiniPiXiEE atarsın özelden
Geçmiş olsun canım, daha ıyı mısın, bız de okuruz senın yerineBen katılırım canım inşallah nasipse ama bu ara biraz covid e yakalanmışım biraz fazla rahatsızım ben kendim okuyamazsam eşimden rica ederim benim yerime koyuverir kabul ederseniz . Dünkü niyetim de hastalığımdan dolayı gecikti .
Katılmak istiyorumArkadaslar Hz. Yunusun duasını okuyacağız katılmak isteyenlerpenyez83 ve PiXiEE ye katılmak istiyorum bildirimi yapabilirler
1. P Papatya016
2.Sohrab
3.HALLEYS
4._rose_
5. K Kirazxyz
6.Aktif Lora
7.agustos72
8.Meral01
9. K Kipa2008
10.begonvil1985
11.kavs-i kuzah
12. M M_atruska
13.flamel
14. G Gunduzguzell1
15. K Kipa2008
16.Melan-kolik5
17.madamseker
18.HejaR12
19.YagmurSendeanlarsn
20. D deliler9898
Yeni lıste bu canım, bırkac gune baslayacak, bu grubu takibe al, pıxııe ve penyez83 ü de etiketle katılmak istiyorum dıyeSohrab canım bana yeni bildirim geldi ben okuyamadım katılmak istiyorum hz yunus duasını mı okuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?