Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Toplamda 12.000 okuyacağız İNŞAALLAH kişi sayımız şuan belli değil tahmin ediyoruz ki günlük bir kişiye 400 civarı okunacak gibi... yaklaşık bir ay sürer listenin bitmesi
sagol canım, ınsallah baska seferde katılacagım..
şu ara yogun gecıyor bı de çalısıyorum yetısemeyebılırım, hakka girmeyeyim..

Toplamda 12.000 okuyacağız İNŞAALLAH kişi sayımız şuan belli değil tahmin ediyoruz ki günlük bir kişiye 400 civarı okunacak gibi... yaklaşık bir ay sürer listenin bitmesi
Belki 40 kısı oluruz bızım tefrıcıye grubunu da etıketleyim

Belki 40 kısı oluruz bızım tefrıcıye grubunu da etıketleyim
canım sıkı takip olacak ALLAH'ın izni ile PiXiEE var ben varım sen varsın ve Jawlensky da var

İNŞAALLAH 1 GÜNDE HERKESİN DUASI TAMAMLANACAK

liste ve niyetler 1.sayfada sabitlenecek olur da ben yada pixiee günün niyetini paylaşamadık (ikimizde çalışıyoruz ) o zaman sizler devreye girersiniz canım

Toplu sure verilecek mı canım? Yoksa gunluk mu takıp edecegız

NEREDEYSE BU LİSTEDEN HERKES KATILDI DİYEBİLİRİM
Sohrab
Aktif Lora
K Kipa2008
begonvil1985
kavs-i kuzah
flamel
HejaR12
madamseker katılır diye düşünüyorum
agustos72 de katılırdı kesin ama doğumu yakın

Ben katılırım canım inşallah nasipse ama bu ara biraz covid e yakalanmışım biraz fazla rahatsızım ben kendim okuyamazsam eşimden rica ederim benim yerime koyuverir kabul ederseniz . Dünkü niyetim de hastalığımdan dolayı gecikti .

Canım çok geçmiş olsun RABBİM kalıcı şifa versin aminnnnn

olur canım olur eşin okuyabilir yazalım senide listeye niyetini PiXiEE atarsın özelden

32 - begonvil1985 / İREM ikinci niyeti – 2 Ağustos Salı
"Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim okuyacağım duâların vesilesiyle İrem kulunun evine huzur ve bereket ver. Eşiyle muhabbetini arttır, evine huzur ve bereket getir. Uğradığı haksızlıklara Sen vekilsin, sabrının mükafâtını ona en kısa sürede ver. Kimselere açamadığı, anlatamadığı dertlerini sen çözüme ulaştır. Gözünün yaşını dindir, kalbini ferahlat. Amin amin amin."

NİYETİNE OKUMAYANLAR ;

SUHAN

pembe4044

sunpineapple

begonvil1985

nursevdi

Butimar-

Z zeynepmuratselo

C Calcifer

madamseker

The

La fontaine

C Cilek kizzz

Geçmiş olsun canım, daha ıyı mısın, bız de okuruz senın yerine

Katılmak istiyorum penyez83 PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…