• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Katilmak isterim ama yuzum yok🥹
Gunluk bildirim yapamayanlardanim bende
Malesef
Canım günlük bildirim yapmayı geçtim :KK43: gruba

"okuyorum kişi listesi niyetleri elimde küçük bebeğim var her gün giremiyorum siteye ama aklınız bende kalmasın "GÜNLÜK OKUYORUM " bildirim olmaza bile beni okudu sayin hakkınız geçmez emin olun"

gibi birşeyler de yazmıyorsun ki .... günlerce sende haber alamıyoruz :olamaz:

Birlikte okumamızın sebebi,dualardan faydalanmak, birbirimize günahsız ağızla dualarımıza amin demek için

Ama bunu yaparken de ne hakka girelim ne de zor durumda bırakalım

Karar sizin herkese açık bir dua grubu yeni okunacak duada çok güzel:dua: okurum ve burayı habersiz bırakmam diyorsanız listeye yazalım sizide :super:

Ben bu gün deneme yaptım ezberimde ve her daim okuyan birisi olarak 7 dakikada 50 okudum ve tahmin ediyorum ki günlük bir kişiye 400 civarı okunur ve bir ay sürer... kendinizi bir tartın derim

Uzun yazdım hakkınızı helal edin sizin gibi düşünen arkadaşlar için de yazmış olayım bunlari:KK68:

CANLARIM MERHABA BİR KAÇ GÜNE KADAR YENİ LİSTEMİZ BAŞLIYOR

12.000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn

Listeye katılmak isteyen arkadaşlarım katılacağım bildirimi yapıp niyetlerini bana özelden atabilirler mi. Bildirimlerinizi yaparken penyez83 penyez83 arkadaşımı da etiketlemeyi unutmayın listeleri ikimiz takip ediyoruz.

DÜZENLİ OKUYAMAYACAK OLAN, GÜNLÜK BİLDİRİM YAPAMAYACAK OLAN DUALARI GECİKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN LSTEYE KATILIM SAĞLAMASIN. İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR.

ETİKET YAPMAYI UNUTTUĞUM ARKADAŞLARIM VAR İSE KUSURA BAKMASINLAR KIZLAR SİZLERİN AKLINA GELEN ARKADAŞIMIZ OLURSA SİZLER ETİKETLEYİN LÜTFEN. 12.000 TANEYİ KİŞİ SAYISINA BÖLEREK OKUYACAĞIZ

@ohbb-kaplan

@Mintimint

@Sadelikherseydir

@IcimdekiSonsuzDeniz

@Taze fasulye

@Cikolataparcacigi

@oznurvarol

@Mavihali

@Minnosprenses

@Mabellee

@ada_elif

@lucina06

@ShiningLife

@hayalleriolankiz
@Sevgicik

@Tospaagtd

@mavikelebeeek

@papatyalikizz

@d u t

@rana20

@Asiltutku

@buglemm

@hersey_dua_ile

@OraEtLabora

@Life light

@Assos32

@Cemoos

@Nevreste

@ezgiisel

@Nefes0858

@Tiniminimavihanim

Cuel Cuel

@Hogwartss

@yagmurdansonra

@Cittaslow

@madamseker

La fontaine La fontaine

@goah

@Kendikendine

begonvil1985 begonvil1985

@Maya-

V Vavin

@Mavis40

M Meva59

@zeynepmuratselo

@kavs-i kuzah

PiXiEE PiXiEE

@Butimar-

@anabel lee

@Btlaydnz23

nursevdi nursevdi

@pembe4044

@Teach_Mavi

DantelKiz DantelKiz

C Cilek kizzz

HejaR12 HejaR12

@Sendeanlarsn
Ben varım kuzum 🥰🤗

Begonvil1985 içinde okudum Rabbim hepimizin duasını kabul etsin
Yeni listeye katılmoyorum günü gününe okumak önemli burda Allah razı olsun çok idare ettiniz okumayanları gecikenleri haktır bu hakkınızı helal edin banada
penyez83 penyez83
PiXiEE PiXiEE
Aaaaaa ben seni girer diye umuyordum kübra'cımmm :KK43: Sen daim okuyanlardansın hamile arkadaşların duasında olmak kadar güzel birşey varmı :KK200: Doğum yakında ve hamilelik zorluyorsa bilemeyeceğim canım

Ama gönlümüz aramızda olmandan yana :KK19:

Aaaaaa ben seni girer diye umuyordum kübra'cımmm :KK43: Sen daim okuyanlardansın hamile arkadaşların duasında olmak kadar güzel birşey varmı :KK200: Doğum yakında ve hamilelik zorluyorsa bilemeyeceğim canım

Ama gönlümüz aramızda olmandan yana :KK19:
Allah razı olsunnnn canım ben hep tereddütte giriyorum listeye ya yetiştiremezsem diye biliyorsun geciktirmek istemem sayı belli değil diye tereddütteyim o yüzden katılmayım dedim hak çünkü bu ❤️

Allah razı olsunnnn canım ben hep tereddütte giriyorum listeye ya yetiştiremezsem diye biliyorsun geciktirmek istemem sayı belli değil diye tereddütteyim o yüzden katılmayım dedim hak çünkü bu ❤️
Kişi kendi durumunu kendi bilir canım birşey diyemiyorum :KK43: tahmin ediyorum günlük 1 kişiye 400 civarı okunur ve 1 ay sürer listenin bitmesi... kendini dene bi... kaç dakikada kaç tane okuyorsun mesela :olamaz:

Ben denedim bu gün kendimi 7 dk 50 okuyorum

Kişi kendi durumunu kendi bilir canım birşey diyemiyorum :KK43: tahmin ediyorum günlük 1 kişiye 400 civarı okunur ve 1 ay sürer listenin bitmesi... kendini dene bi... kaç dakikada kaç tane okuyorsun mesela :olamaz:

Ben denedim bu gün kendimi 7 dk 50 okuyorum
Deneyim haberleşelim ozman inşaallah

Canım seni yazmıştım katılım listesine geleceğini hissettim :KK19: dua niyetine okunduğu için regli döneminde okunuyor ben bir çok yere sordum sende içim rahat etsin diyorsan sor bi araştır aklın kalmasın
Allah razı olsunn canım benim, unutmamış sın beni, kalbin güzel olduğu için hissddiyorsun🥰 sağolasın canım😘

CANLARIM MERHABA BİR KAÇ GÜNE KADAR YENİ LİSTEMİZ BAŞLIYOR

12.000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn

Listeye katılmak isteyen arkadaşlarım katılacağım bildirimi yapıp niyetlerini bana özelden atabilirler mi. Bildirimlerinizi yaparken penyez83 penyez83 arkadaşımı da etiketlemeyi unutmayın listeleri ikimiz takip ediyoruz.

DÜZENLİ OKUYAMAYACAK OLAN, GÜNLÜK BİLDİRİM YAPAMAYACAK OLAN DUALARI GECİKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN LSTEYE KATILIM SAĞLAMASIN. İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR.

ETİKET YAPMAYI UNUTTUĞUM ARKADAŞLARIM VAR İSE KUSURA BAKMASINLAR KIZLAR SİZLERİN AKLINA GELEN ARKADAŞIMIZ OLURSA SİZLER ETİKETLEYİN LÜTFEN. 12.000 TANEYİ KİŞİ SAYISINA BÖLEREK OKUYACAĞIZ

@ohbb-kaplan

@Mintimint

@Sadelikherseydir

@IcimdekiSonsuzDeniz

@Taze fasulye

@Cikolataparcacigi

@oznurvarol

@Mavihali

@Minnosprenses

@Mabellee

@ada_elif

@lucina06

@ShiningLife

@hayalleriolankiz
@Sevgicik

@Tospaagtd

@mavikelebeeek

@papatyalikizz

@d u t

@rana20

@Asiltutku

@buglemm

@hersey_dua_ile

@OraEtLabora

@Life light

@Assos32

@Cemoos

@Nevreste

@ezgiisel

@Nefes0858

@Tiniminimavihanim

Cuel Cuel

@Hogwartss

@yagmurdansonra

@Cittaslow

@madamseker

La fontaine La fontaine

@goah

@Kendikendine

begonvil1985 begonvil1985

@Maya-

V Vavin

@Mavis40

M Meva59

@zeynepmuratselo

@kavs-i kuzah

PiXiEE PiXiEE

@Butimar-

@anabel lee

@Btlaydnz23

nursevdi nursevdi

@pembe4044

@Teach_Mavi

DantelKiz DantelKiz

C Cilek kizzz

HejaR12 HejaR12

@Sendeanlarsn
Canm yeni listeye bnde katılmıyorum günlük bildirim yapamıyorum bazen. aksama olmasın.

Canım günlük bildirim yapmayı geçtim :KK43: gruba

"okuyorum kişi listesi niyetleri elimde küçük bebeğim var her gün giremiyorum siteye ama aklınız bende kalmasın "GÜNLÜK OKUYORUM " bildirim olmaza bile beni okudu sayin hakkınız geçmez emin olun"

gibi birşeyler de yazmıyorsun ki .... günlerce sende haber alamıyoruz :olamaz:

Birlikte okumamızın sebebi,dualardan faydalanmak, birbirimize günahsız ağızla dualarımıza amin demek için

Ama bunu yaparken de ne hakka girelim ne de zor durumda bırakalım

Karar sizin herkese açık bir dua grubu yeni okunacak duada çok güzel:dua: okurum ve burayı habersiz bırakmam diyorsanız listeye yazalım sizide :super:

Ben bu gün deneme yaptım ezberimde ve her daim okuyan birisi olarak 7 dakikada 50 okudum ve tahmin ediyorum ki günlük bir kişiye 400 civarı okunur ve bir ay sürer... kendinizi bir tartın derim

Uzun yazdım hakkınızı helal edin sizin gibi düşünen arkadaşlar için de yazmış olayım bunlari:KK68:
Cnm genelde haftasonlari yazliga gidiyoruz internet cekmiyo
Kucik cocugum war
Malum yaz mevsimi kislik konserwelere basladim bi dahaki sefere katilirim
Haklisin okumak zaman almiyo fakat oyle üstünkörü okumak istemiyorum husu ile konusmadan okumak istiyorum ama cocuklarla pek mumkun olmuyo🤷🏼‍♀️sizde hakkinizi helal edin♥️

Back