Dua topigi

Elhamdülillah şükürler olsun Allah'ımıza

Herkesin niyetleri inşallah kabul olsun

ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSIN AMIN

Cekicegimiz salavat

50 adet
Lâ ilâhe illallahü vahdehû lâ şerîke leh, lehü'l–mülkü ve lehü'l–hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

70 adet

“Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir

Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

Lütfen bildirimlerimizi gününde yapalım
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin

PiXiEE
@Gülçin
memurhanim
safi.naz
G Gunduzguzell1
Y Yaz2021
kavs-i kuzah
dolar milyoneri
Nevreste
L lov3y
MMorsalkimm
telasememuresi
M Morlale8
YagmurSendeanlarsn
YagmurSendeanlarsn annesi semra
YagmurSendeanlarsn arkadaşı
Aktif Lora
S selin18
B begonviil
nursevdi
C cubuk
A Asya89
mucizemm27
MssPARE
penyez83
ordinary
zeyno genc
Ahtapot Anne

Nevreste ARKADAŞIMIZIN NIYETI

Duam,

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Ya Rabbi! Bugüne kadar kınadığım her kim varsa, her neyi ayıpladıysam, bilerek ya da bilmeyerek kalbimi kirleten her sözüm ve düşüncem için tövbe ediyorum. Beni bağışla, beni arındır, beni affet! Eğer kınadığım şeyleri yaşamamı kaderime yazdıysan, ne olur, onları sil, ya Rabbi! Senin her şeye gücün yeter. Onların yerine güzellikler, hayırlar ve bana huzur verecek nimetler yaz. Ya Rabbi, altından kalkamayacağım imtihanlardan, beni gaflete düşürecek sözlerden, nefsime yenik düşüreceğim iddialardan ve günaha sürükleyecek davranışlardan beni muhafaza et! Senin rahmetine sığınıyorum. Muhakkak ki Sen, sığınılacakların en hayırlısısın.
Ya Rabbim! eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi tüm kazalardan, belalardan, felaketlerden, depremlerden, hastalıklardan koru.
Ya Rabbim! "Ya Fettah" isminle güzel kapılarını sonuna kadar bize aç.Dünyada ve ahirette olan tüm nimetlerini ailem ve kendim için istiyorum. Güzelliklerle nasip et.Amin!
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin

dolar milyoneri arkadaşimizin icin okudum bildirimi yapmayanlar

YagmurSendeanlarsn
C cubuk
mucizemm27

kavs-i kuzah canim niyetine herkes okumalarini tamamladi duan bitti Allah kabul etsin amin

Nevreste niyetine Gülçin ve ben okuduk Allah kabul etsin

zeyno genc

Nevreste niyetine ben ve MssPARE okuduk bağışladık Allah kabul eylesin aminnn zeyno genc

dolar milyoneri niyetine hepimiz okuduk Rabbim kabul etsin aminn zeyno genc

Nevreste icin okudum. zeyno genc

Okudum canım zeyno genc

Nevreste niyetine hepimiz okuduk Rabbim kabul etsin aminn zeyno genc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…