Dua topigi

Elhamdülillah şükürler olsun Allah'ımıza

Herkesin niyetleri inşallah kabul olsun

ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSIN AMIN

Cekicegimiz salavat

50 adet
Lâ ilâhe illallahü vahdehû lâ şerîke leh, lehü'l–mülkü ve lehü'l–hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

70 adet

“Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir

Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

Lütfen bildirimlerimizi gününde yapalım
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin

PiXiEE
@Gülçin
memurhanim
safi.naz
G Gunduzguzell1
Y Yaz2021
kavs-i kuzah
dolar milyoneri
Nevreste
L lov3y
MMorsalkimm
telasememuresi
M Morlale8
YagmurSendeanlarsn
YagmurSendeanlarsn annesi semra
YagmurSendeanlarsn arkadaşı
Aktif Lora
S selin18
B begonviil
nursevdi
C cubuk
A Asya89
mucizemm27
MssPARE
penyez83
ordinary
zeyno genc
Ahtapot Anne

MMorsalkimm ARKADAŞIMIZIN NIYETI

Allahümme salli ala seyidina Muhammedin ve ala Ali seyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.

Rabbim sen hastalara şifa, dertlilere deva, evlat isteyenlere evlatlar nasip eyle. Eşim Ercan’a hastalık verme, şifa ver. Sonuçları tertemiz çıksın. Bize her zaman şükür edebileceğimiz güzellikler nasip eyle.

Tüp bebek tedavim olumlu olsun, sonu güzel olsun hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eyle.
Anneme babama aileme ve bana sağlık sıhhat ver. Hastalıktan, depremden, şerden koru.

Yeni giriştiğimiz işte bol kazançlar nasip et. Fitne fesat insanları uzak tut. Her sabah kalktığımda şükür edebileceğim iş ve helal kazanç nasip eyle.

Dua arkadaşlarımın dualarını gönlünden geçenleri sen kabul eyle. Amin

L lov3y arkadaşimizin icin okudum bildirimi yapmayanlar

safi.naz
kavs-i kuzah
MMorsalkimm
YagmurSendeanlarsn
Aktif Lora
C cubuk
mucizemm27
Ahtapot Anne

dolar milyoneri Nevreste canlar niyetlerinize herkes okumalarini tamamladi duaniz bitti Allah'ım kabul etsin amin

MMorsalkimm niyetine ben ve MssPARE okuduk bağışladık Allah kabul eylesin aminnn zeyno genc

Arkadaşlar selamun aleyküm ben yarın detaylı ultrasona gireceğim dua eder dua beklerim sizden

MMorsalkimm niyetine Gülçin ve ben okuduk Allah kabul etsin

zeyno genc

Selamun aleyküm güzel sitenin en güzel kızları

Günlerimiz aydın, gönüllerimiz ferah, kazançlarımız helal ve bereketli, dualarımız kabul olsun amiiiiiiiinnnnn

Bir ramazan klasiği okula geç kaldım ahahah aman hava da yaz günü insan ne diyeceğini şaşırıyor he

MMorsalkimm okudum zeyno genc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…