- Konu Sahibi zeyno genc
- #9.161

Elhamdülillah şükürler olsun Allah'ımıza
Herkesin niyetleri inşallah kabul olsun
ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSIN AMIN

Lâ ilâhe illallahü vahdehû lâ şerîke leh, lehü'l–mülkü ve lehü'l–hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

Lütfen bildirimlerimizi gününde yapalım
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin

Duam,
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Ya Rabbi! Bugüne kadar kınadığım her kim varsa, her neyi ayıpladıysam, bilerek ya da bilmeyerek kalbimi kirleten her sözüm ve düşüncem için tövbe ediyorum. Beni bağışla, beni arındır, beni affet! Eğer kınadığım şeyleri yaşamamı kaderime yazdıysan, ne olur, onları sil, ya Rabbi! Senin her şeye gücün yeter. Onların yerine güzellikler, hayırlar ve bana huzur verecek nimetler yaz. Ya Rabbi, altından kalkamayacağım imtihanlardan, beni gaflete düşürecek sözlerden, nefsime yenik düşüreceğim iddialardan ve günaha sürükleyecek davranışlardan beni muhafaza et! Senin rahmetine sığınıyorum. Muhakkak ki Sen, sığınılacakların en hayırlısısın.
Ya Rabbim! eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi tüm kazalardan, belalardan, felaketlerden, depremlerden, hastalıklardan koru.
Ya Rabbim! "Ya Fettah" isminle güzel kapılarını sonuna kadar bize aç.Dünyada ve ahirette olan tüm nimetlerini ailem ve kendim için istiyorum. Güzelliklerle nasip et.Amin!
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin

C cubuk