- 11 Ekim 2023
- 352
- 450
- Konu Sahibi zeyno genc
- #7.001
Katılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmamişmiyim kusura bakma canimNeden beni etiket yapmadıııııınnnnnnn tesadüfen gördüm
Evet istiyorum canım niyetim aynıYapmamişmiyim kusura bakma canim
Gözden kacmiş olabilir katilmak istiyorsan alayim seni listeye
Kız bu arada ne kusuru dua grubuna katılmanın heyecanıyla üstteki yazını görmedimYapmamişmiyim kusura bakma canim
Gözden kacmiş olabilir katilmak istiyorsan alayim seni listeye
Hoşgeldin canim tabikide katilabilirsin listeye aliyorum şimdi seniBende katılmak istiyorum tesadüfen gördüm katılabilir miyim
kadina nazlanmak yakişir Estağfirullah ne kusuru canim arada şimarmak nazlanmak lazimKız bu arada ne kusuru dua grubuna katılmanın heyecanıyla üstteki yazını görmedim
Estağfirullah canım benim sen kusura bakma nazım geçiyor diye azıcık nazlanmış olabilirim
Niyetimi size özelden bildiriyorum teşekkürlerHoşgeldin canim tabikide katilabilirsin listeye aliyorum şimdi seni
Inşallah canim pazartesi aksami baslicaz bende özledim şuan boşlukta hissediyorum alişmişimAy Zeyno ablam kaç gündür dua okumayınca bi boşlukta gibi hissettim Özlemişim valla Biriktirmeye başlayalım
Merhaba Biriktirme diye bir şey olur mu, niyetimiz bilinmeden okunmaya başlanması? pek mantıklı gelmedi bana.Merhaba dua kardeşlerim duamiza inşallah pazartesi akşami okumaya başlicaz o zamana kadar biriktirme yapabiliriz o zamana kadar Allah'a emanet olun
Kişi başı 11 tane okuncak
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve alâ ali seyyidinâ Muhammed
Cekicegimiz zikir
41 kere Ya Latif"
41 kere Ya Habir"
41 kere Ya Estagfurullah"
3 defa Erhamerrahimin
Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
sevgili dua arkadaşlarim sizden rıcam bildirim yaparken sira kimdeyse kime okuma yaptiysaniz o arkadaşimizi etiket yapalim karişiklik olmasin kime okuma yaptiginiz belli olmasin
Lütfen bildirimlerimizi gününde okudum bildirimi yapalim
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin
Hayalkuran
Nevreste
telasememuresi
A Asya89
nursevdi
MMorsalkimm
agustos72
YagmurSendeanlarsn
@selin18
Efnanl
ezgiisel
L Leftright
B begonviil
zeyno genc arkadaşinin ablasinin niyeti
penyez83
MssPARE
zeyno genc arkadaşı saadetin niyeti
iyilik_guzellik
MelodiminEsi
B bonibonn81
mihrace91
dolar milyoneri
@ zeyno genc
A Ada-Anne
ordinary
Y Yaz2021
niyet zaten paylaşmadim ve listemiz pazartesi paylaşilcak niyetle beraberMerhaba Biriktirme diye bir şey olur mu, niyetimiz bilinmeden okunmaya başlanması? pek mantıklı gelmedi bana.
Peki o zaman beni listeden çıkarırsanız sevinirim. Allah herkesin niyetini kabul etsinniyet zaten paylaşmadim ve listemiz pazartesi paylaşilcak niyetle beraber
Biriktirme konusuna gelince okumalar yapilir niyet paylaşildiginda o arkadaşin niyetine bagişlanir
Biriktirme tam olarak nedirMerhaba dua kardeşlerim duamiza inşallah pazartesi akşami okumaya başlicaz o zamana kadar biriktirme yapabiliriz o zamana kadar Allah'a emanet olun
Kişi başı 11 tane okuncak
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve alâ ali seyyidinâ Muhammed
Cekicegimiz zikir
41 kere Ya Latif"
41 kere Ya Habir"
41 kere Ya Estagfurullah"
3 defa Erhamerrahimin
Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
sevgili dua arkadaşlarim sizden rıcam bildirim yaparken sira kimdeyse kime okuma yaptiysaniz o arkadaşimizi etiket yapalim karişiklik olmasin kime okuma yaptiginiz belli olmasin
Lütfen bildirimlerimizi gününde okudum bildirimi yapalim
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin
Hayalkuran
Nevreste
telasememuresi
A Asya89
nursevdi
MMorsalkimm
agustos72
YagmurSendeanlarsn
@selin18
Efnanl