- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
-
- Konu Sahibi zeyno genc
Ah canımmTabikide memnuniyetle
Allah kucagina almayi nasip etsin kucagini boş birakmasin inşallah güzel haberlerini alirim
Benden yana sıkıntı yok yeterki senden güzel haber alalim
Dua arkadaşlarimda sıkıntı olacagini sanmiyorum
Eger durumu acil olanlar yazsin ilk siraya alayim
Amin canim amin allah razi olsun inşallah güzel muhteşem haberini aliriz bizide bilgilendirirsen mutlu olurumAh canımm
ALLAH razı olsunnn inşAllah sizlerin dualarıyla çok güzel sonuçlar alacağım
Rabbim sizlerinde dualarını kabul etsin aminn
Gönülden kalpten aminnnnKizlar hayirli pazarlar
Tiniminimavihanim arkadaşimiz yeni transfer oldu
Ilk siramizi arkadaşimiza verelim gönüllü
Ve onun icin dua edelim yavrusunu tutulsun annesine
Tamam canim tabikideYeni dua grubuna bende katilmak istiyorum bir sakincasi yoksazeyno genc
Yok canim herkes okumalarini yapsin oyle yeni listeye gecicemYeni listeye katılmak isterim kapanmadiysa
Tamamdır niyetimi atayım sana inşallahYok canim herkes okumalarini yapsin oyle yeni listeye gecicem
Memnuniyetle ilk sıra senn olsun inşallah herşey gönlüne göre olsun canımKizlar hayirli pazarlar
Tiniminimavihanim arkadaşimiz yeni transfer oldu
Ilk siramizi arkadaşimiza verelim gönüllü
Ve onun icin dua edelim yavrusunu tutulsun annesine
Canim bana niyetini yollarmisin özeldenYeni dua grubuna bende katilmak istiyorum bir sakincasi yoksazeyno genc
Tabi hemen yolluyorum.Canim bana niyetini yollarmisin özelden
Oyle yapicam canimzeyno genc canım herkes niyetini atınca, transfer olmuş sonuç bekleyen, transfer tarihi belli olan, sağlık için sonuç bekleyen vsss acil durumu olan arkadaşlarımızı ilk sıralara yazabilirsin
Katılım sağlayan hiç bir arkadaşımız itiraz edeceğini düşünmüyorum
Beni sonlara yazabilirsin
Ben katilmayacagimKizlar merhaba
transfer olmuş sonuç bekleyen, transfer tarihi belli olan, sağlık için sonuç bekleyen
Varsa bana bilgi verin ön siraya alayim sizi
telasememuresi
R rainyy kizlar katilcakmisiniz yeni listeye
Katilmak isteyen arkadaşlar niyetlerinizi bana özelden atin yarin akşama yeni listemizi bismillahirrahmanirrahim
Diyerek listemize başlicaz
Tamam canim arkadaşin bana özelden niyetini yollasin alayim listeyeZeynocum duan bitti.Allah kabul etsin inşallah hepimizin dualarını.Yeni listeye katılıyorum.Gecen bahsettiğim arkadaşımıda dahil eder misiniz.