Dua topigi

👉 1.000 Bismillahirrahmanirrahim

👉 Her gün bir kişi niyeti için okuyacağız
👉 21:00 da liste paylaşilcak
👉 Ertesi gün 21:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak

NOT 👉 OKUMALARIMIZI BELİRTTİGİM SAATE KADAR BİLDİRİM YAPMAYA GAYRET EDELİM

1- leSourire leSourire

2- penyez83 penyez83

3- penyez83 penyez83 komşusu

4- Aktif Lora Aktif Lora

5- B blueandblue

6- @rainyy

7- @YagmurSendeanlarsn

8- George Mc George Mc

9- Kunfeyekunnn Kunfeyekunnn

10- Ssevincli Ssevincli

11- telasememuresi telasememuresi

12- PiXiEE PiXiEE

👉13- zeyno genc zeyno genc

. 👇NİYETİ

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed”
Ya Rabbim evime huzur bereket ver benim eşimin ve cocuklarimin imanini artir senin sevgini ve peygamber efendimizin sevgisi artir vakti zamanimiz geldiginde sana son nefesimizi teslim ederken kelime i şehadet getirmeyi ve imanli ölmeyi nasip eyle günahlarimizi affet sana hayirli kullar olalim .eşimin işlerini artir bol müşteriler ver ona .ev almayi nasip et. eşim eski saglina geri dönsün güc kuvvet saglik ver ona.bana güc kuvvet saglik ver. Eşimle beraber kıldıgımız namazlarimizi birakmayi nasip etme eşim cocuklarim ve duama amin diyen arkadaşlariminda dualarini kabul et bizleri kabir azabindan koru hesabimizi kolaylaştir ahirette kitabimizi sag tarafindan vermeyi nasip eyle isteyen herkese hac ca gitmeyi nasip eyle . Bana amin diyen arkadaşlarimin hac ca gitmek isteyen hac ci nasip eyle bebek isteyene bebek nasip ey şifa isteyene şifa nasip eyle kalplerinden ne geciyorsa onu nasip eyle ..amin amin amin
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Okudum Allah kabul etsin
zeyno genc zeyno genc

👉 1.000 Bismillahirrahmanirrahim

👉 Her gün bir kişi niyeti için okuyacağız
👉 21:00 da liste paylaşilcak
👉 Ertesi gün 21:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak

NOT 👉 OKUMALARIMIZI BELİRTTİGİM SAATE KADAR BİLDİRİM YAPMAYA GAYRET EDELİM

1- leSourire leSourire

2- penyez83 penyez83

3- penyez83 penyez83 komşusu

4- Aktif Lora Aktif Lora

5- B blueandblue

6- @rainyy

7- @YagmurSendeanlarsn

8- George Mc George Mc

9- Kunfeyekunnn Kunfeyekunnn

10- Ssevincli Ssevincli

11- telasememuresi telasememuresi

12- PiXiEE PiXiEE

. 👇NİYETİ

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed”
Ya Rabbim evime huzur bereket ver benim eşimin ve cocuklarimin imanini artir senin sevgini ve peygamber efendimizin sevgisi artir vakti zamanimiz geldiginde sana son nefesimizi teslim ederken kelime i şehadet getirmeyi ve imanli ölmeyi nasip eyle günahlarimizi affet sana hayirli kullar olalim .eşimin işlerini artir bol müşteriler ver ona .ev almayi nasip et. eşim eski saglina geri dönsün güc kuvvet saglik ver ona.bana güc kuvvet saglik ver. Eşimle beraber kıldıgımız namazlarimizi birakmayi nasip etme eşim cocuklarim ve duama amin diyen arkadaşlariminda dualarini kabul et bizleri kabir azabindan koru hesabimizi kolaylaştir ahirette kitabimizi sag tarafindan vermeyi nasip eyle isteyen herkese hac ca gitmeyi nasip eyle . Bana amin diyen arkadaşlarimin hac ca gitmek isteyen hac ci nasip eyle bebek isteyene bebek nasip ey şifa isteyene şifa nasip eyle kalplerinden ne geciyorsa onu nasip eyle ..amin amin amin
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
zeyno genc zeyno genc niyetine okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah.

Kizlar PiXiEE PiXiEE icin ve benim niyetim icin okumayanlar okumalarimizi bugun yapalim yeni duaya gecicez
❤️🌹

zeyno genc zeyno genc niyetine okudum rabbim dileklerini kabul etsin inşallah 🤲 bizi bu dualar da buluşturduğun için çok teşekkürler en kısa sürede yine buluşalım dualarda
Allah razi olsun canim
Bir yere gitmek yok müsaitsen
Yeni liste paylaşicam yola devam allah ımın izniyle

zeyno genc zeyno genc bende katılablir miyim
Transfer oldum.Eğer başka birinin öncelik sırası yoksa beni alır mısın🥹🤲🏻💙
Tabikide memnuniyetle
Allah kucagina almayi nasip etsin kucagini boş birakmasin inşallah güzel haberlerini alirim

Benden yana sıkıntı yok yeterki senden güzel haber alalim

Dua arkadaşlarimda sıkıntı olacagini sanmiyorum

Eger durumu acil olanlar yazsin ilk siraya alayim

X