- 23 Mart 2022
- 14.146
- 52.785
- 41
-
- Konu Sahibi zeyno genc
Senin duanda bitseydi iyi olurdatelasememuresi kaldi canim oda bu aksam bildirim yapar heralde
Biz bismillahirrahmanirrahim deyip başlayalim isterseniz
Istersenizde yarin aksam da başlayabiliriz
olsun canim 1 kişi kaldi onuda bu aksam tamam lar biz baslayalimSenin duanda bitseydi iyi olurda
Başlayalım canım bu akşam
Ben yaptim canim niyetini biliyorum ilk siralara aldimzeyno genc canım bir ricam olacak benim ile ezgiisel arkadaşımızı yer değiştirirmisin ( niyeti ne bilmiyorum ama topiğe geldiğine göre daha çok duaya ihtiyacı var gibi hissettim )
Büyü bozmak için mi dua okuyacağızMihrace neden alınmıyor dua gurubuna?
Sadece dua istiyor negatif bir durumdan kurtulmak için?Diğer dualardan ne farkı var?
Herhangi bir yönlendirme ya da farklı bir şey yok.Ben sebebini anlamadim
Canim seni alirim ama yarida birakip gitme gecen ihlas hatminde sana herkes okudu sen yarida birakmiştin eger herkese okumani zamaninda yapicaksan listeye katarim seniİyi akşamlar kizlar katilabiliyor muyum ?
Ama niyetinde kötülüklerden kötü niyetli insanlar korunmak için dua istiyorum yazmadıkiNeden kötülüklerden korunmak için dua etmiyor musunuz ?Illa büyü demezsiniz negatif durumlar,kötü insanlar dersiniz.Her şey için dua edilebilir bir sınırlaması yok.Var mi?Ameller niyetlere göredir.
Canim anlamadin bizi biz onun niyetini zaten bilmiyoruz o gelip büyü demesi bile bizim ceza almamiza neden olur ben ona özelden dedim bana cevap vermedi hic kac tane niyet attim bu sekilde yapabilirsin diye penyezim de dediNeden kötülüklerden korunmak için dua etmiyor musunuz ?Illa büyü demezsiniz negatif durumlar,kötü insanlar dersiniz.Her şey için dua edilebilir bir sınırlaması yok.Var mi?Ameller niyetlere göredir.
Yaaa canım ablaaamzeyno genc canım bir ricam olacak benim ile ezgiisel arkadaşımızı yer değiştirirmisin ( niyeti ne bilmiyorum ama topiğe geldiğine göre daha çok duaya ihtiyacı var gibi hissettim )
Subhanallahi Ve Bihamdihi Subhanallahil Azim
Anlamı
ALLAH'ı tesbih ederim O'na hamd ederim. Büyük olan ALLAH'ı tesbih ederim
Günlük kişi başı 100 tane okuncak
Günlük bildirim yapmaya özen gözterelim hanımlar
Her gün bir kişi niyeti için okuyacağız
21:00 da liste paylaşilcak
Ertesi gün 21:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak
NOTOKUMALARIMIZI BELİRTTİGİM SAATE KADAR BİLDİRİM YAPMAYA GAYRET EDELİM
1-Tiniminimavihanim
2-leSourire
3-ezgiisel
3-penyez83
5-YagmurSendeanlarsn
7-PiXiEE
8-George Mc
9- B blueandblue
10-Ssevincli
11-Kunfeyekunnn
12-Aktif Lora
13-telasememuresi
14-zeyno genc
Tiniminimavihanim
niyeti
Allah’ım yüreğimde beslediğim güzel bir duam var. Sen duamı kabul et. Hamd sanadır.Tevekkülüm sana.
"Essalâtü vesselâmü aleyke yâ Rasulallah"
“La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin”
Rabbim 20 Ekim’de gerçekleşmiş olan tüp bebek transferimde tek seferde pozitif sonuç almamı nasip et. Devamında da sağlıklı sıkıntısız bir hamilelik sürecini bana kolaylaştır.Ya Rahim ey en merhametli kapındayım.
Yüreğimi hüsrana uğratma.O kapıdan bana mutluluk gözyaşlarıyla çıkmamı nasip et. Ya Kuddus isminle hepimizin dualarını en kısa sürede kabul et.Hamd sanadır.Vekil olan sensin aminnn
"Essalâtü vesselâmü aleyke yâ Rasulallah
Aminnn güzel kalplimmmm
Allah senden de razi olsun canim ne demek senin bebişin yeterki annesine tutunsun ay ben bol bol dua ederim sana rabbim kavuştursun bu dünyada sizizeyno genc canımmm kendi niyetim için okudum.ALLAH kabul eylesin Hepiniz hakkınızı helal edin
Şu zamanda çok duaya ihtiyacım vardı hızır gibi geldiniz
Okudum bağışladımSubhanallahi Ve Bihamdihi Subhanallahil Azim
Anlamı
ALLAH'ı tesbih ederim O'na hamd ederim. Büyük olan ALLAH'ı tesbih ederim
Günlük kişi başı 100 tane okuncak
Günlük bildirim yapmaya özen gözterelim hanımlar
Her gün bir kişi niyeti için okuyacağız
21:00 da liste paylaşilcak
Ertesi gün 21:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak
NOTOKUMALARIMIZI BELİRTTİGİM SAATE KADAR BİLDİRİM YAPMAYA GAYRET EDELİM
1-Tiniminimavihanim
2-leSourire
3-ezgiisel
3-penyez83
5-YagmurSendeanlarsn
7-PiXiEE
8-George Mc
9- B blueandblue
10-Ssevincli
11-Kunfeyekunnn
12-Aktif Lora
13-telasememuresi
14-zeyno genc
Tiniminimavihanim
niyeti
Allah’ım yüreğimde beslediğim güzel bir duam var. Sen duamı kabul et. Hamd sanadır.Tevekkülüm sana.
"Essalâtü vesselâmü aleyke yâ Rasulallah"
“La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin”
Rabbim 20 Ekim’de gerçekleşmiş olan tüp bebek transferimde tek seferde pozitif sonuç almamı nasip et. Devamında da sağlıklı sıkıntısız bir hamilelik sürecini bana kolaylaştır.Ya Rahim ey en merhametli kapındayım.
Yüreğimi hüsrana uğratma.O kapıdan bana mutluluk gözyaşlarıyla çıkmamı nasip et. Ya Kuddus isminle hepimizin dualarını en kısa sürede kabul et.Hamd sanadır.Vekil olan sensin aminnn
"Essalâtü vesselâmü aleyke yâ Rasulallah