Dua topigi

Mihrace neden alınmıyor dua gurubuna?
Sadece dua istiyor negatif bir durumdan kurtulmak için?Diğer dualardan ne farkı var?
Herhangi bir yönlendirme ya da farklı bir şey yok.Ben sebebini anlamadim

Neden kötülüklerden korunmak için dua etmiyor musunuz ?Illa büyü demezsiniz negatif durumlar,kötü insanlar dersiniz.Her şey için dua edilebilir bir sınırlaması yok.Var mi?Ameller niyetlere göredir.
Ama niyetinde kötülüklerden kötü niyetli insanlar korunmak için dua istiyorum yazmadıki

Direk büyü bozmak için dua istiyorum yazdı

Neden kötülüklerden korunmak için dua etmiyor musunuz ?Illa büyü demezsiniz negatif durumlar,kötü insanlar dersiniz.Her şey için dua edilebilir bir sınırlaması yok.Var mi?Ameller niyetlere göredir.
Canim anlamadin bizi biz onun niyetini zaten bilmiyoruz o gelip büyü demesi bile bizim ceza almamiza neden olur ben ona özelden dedim bana cevap vermedi hic kac tane niyet attim bu sekilde yapabilirsin diye penyezim de dedi
Kötü insanlarsan korunmasi icin yazabilir niyette kimse onu almam etmem demedi büyu demesin yeter

Subhanallahi Ve Bihamdihi Subhanallahil Azim

Anlamı

ALLAH'ı tesbih ederim O'na hamd ederim. Büyük olan ALLAH'ı tesbih ederim

Günlük kişi başı 100 tane okuncak

Günlük bildirim yapmaya özen gözterelim hanımlar

Her gün bir kişi niyeti için okuyacağız
21:00 da liste paylaşilcak
Ertesi gün 21:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak

NOT OKUMALARIMIZI BELİRTTİGİM SAATE KADAR BİLDİRİM YAPMAYA GAYRET EDELİM

1- Tiniminimavihanim
2- leSourire
3- ezgiisel
3- penyez83
5- YagmurSendeanlarsn
7- PiXiEE
8- George Mc
9- B blueandblue
10- Ssevincli
11- Kunfeyekunnn
12- Aktif Lora
13- telasememuresi
14- zeyno genc

Tiniminimavihanim

niyeti

Allah’ım yüreğimde beslediğim güzel bir duam var. Sen duamı kabul et. Hamd sanadır.Tevekkülüm sana.
"Essalâtü vesselâmü aleyke yâ Rasulallah"
“La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin”

Rabbim 20 Ekim’de gerçekleşmiş olan tüp bebek transferimde tek seferde pozitif sonuç almamı nasip et. Devamında da sağlıklı sıkıntısız bir hamilelik sürecini bana kolaylaştır.Ya Rahim ey en merhametli kapındayım.

Yüreğimi hüsrana uğratma.O kapıdan bana mutluluk gözyaşlarıyla çıkmamı nasip et. Ya Kuddus isminle hepimizin dualarını en kısa sürede kabul et.Hamd sanadır.Vekil olan sensin aminnn
"Essalâtü vesselâmü aleyke yâ Rasulallah

Tiniminimavihanim çiçeğim niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn
sıkı sıkı tutunun birbirinize

zeyno genc canımmm kendi niyetim için okudum.ALLAH kabul eylesin Hepiniz hakkınızı helal edin
Şu zamanda çok duaya ihtiyacım vardı hızır gibi geldiniz
Allah senden de razi olsun canim ne demek senin bebişin yeterki annesine tutunsun ay ben bol bol dua ederim sana rabbim kavuştursun bu dünyada sizi

Okudum bağışladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…