- 13 Şubat 2017
- 373
- 675
- Konu Sahibi zeyno genc
Penyezin niyetini ve 1000 besmeleyi okudum.Rabbim kabul etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
penyez83 için okudum Rabbim kabul etsin inşaallah zeyno genc1.000 Bismillahirrahmanirrahim
Her gün bir kişi niyeti için okuyacağız
21:00 da liste paylaşilcak
Ertesi gün 21:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak
NOT OKUMALARIMIZI BELİRTTİGİM SAATE KADAR BİLDİRİM YAPMAYA GAYRET EDELİM
1- leSourire
2- penyez83
3- penyez83 komşusu
4- @Aktif Lora
5- @blueandblue
6- R rainyy
7- YagmurSendeanlarsn
8- George Mc
9- Kunfeyekunnn
10- Ssevincli
11- telasememuresi
12- @PiXiEE
13- zeyno genc
2- penyez83
. NİYETİ
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein.
ALLAH ımbilerek, bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla. Dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı nasip eyle. Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma. Rızana uygun yaşayıp, rızana uygun ibadetlerimizi yapmayı, Peygamber efendimiz (s.a.v) şefaatine nail olabilmeyi, tez vakitte eşim ile birlikteumreye hacca gidebilmeyi nasip eyle ALLAH ım aminnnn
Dua kardeşlerimin de gönüllerindeki niyetlerini, hayırlısı ile tez vakitte kabul eyle ALLAH ım Aminnnnnnn
penyez83 ❤ niyetine okudum rabbim hayırlısıyla niyetini dualarını tez zamanda kabul etsin inşallah Amin1.000 Bismillahirrahmanirrahim
1- leSourire
2- penyez83
3- penyez83 komşusu
4- @Aktif Lora
5- @blueandblue
6- R rainyy
7- YagmurSendeanlarsn
8- George Mc
9- Kunfeyekunnn
10- Ssevincli
11- telasememuresi
12- @PiXiEE
13- zeyno genc
2- penyez83
. NİYETİ
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein.
ALLAH ımbilerek, bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla. Dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı nasip eyle. Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma. Rızana uygun yaşayıp, rızana uygun ibadetlerimizi yapmayı, Peygamber efendimiz (s.a.v) şefaatine nail olabilmeyi, tez vakitte eşim ile birlikteumreye hacca gidebilmeyi nasip eyle ALLAH ım aminnnn
Dua kardeşlerimin de gönüllerindeki niyetlerini, hayırlısı ile tez vakitte kabul eyle ALLAH ım Aminnnnnnn
Okudum bağışladım1.000 Bismillahirrahmanirrahim
1- leSourire
2- penyez83
3- penyez83 komşusu
4- @Aktif Lora
5- @blueandblue
6- R rainyy
7- YagmurSendeanlarsn
8- George Mc
9- Kunfeyekunnn
10- Ssevincli
11- telasememuresi
12- @PiXiEE
13- zeyno genc
2- penyez83
. NİYETİ
Arkadaşın niyetine okudum rabbim dileklerini kabul etsin inşallah1.000 Bismillahirrahmanirrahim
1- leSourire
2- penyez83
3- penyez83 komşusu
4- @Aktif Lora
5- @blueandblue
6- R rainyy
7- YagmurSendeanlarsn
8- George Mc
9- Kunfeyekunnn
10- Ssevincli
11- telasememuresi
12- @PiXiEE
13- zeyno genc
2- penyez83
. NİYETİ
Canım yaptım bildirimi unutmuşum tabii ki olmaz. Dün çok yoğundum. İş için görüşmelerim vardı yazamadim
Tamam canim ilk siradaki arkadaş icin okundu diye işaretliyorumCanım yaptım bildirimi unutmuşum tabii ki olmaz. Dün çok yoğundum. İş için görüşmelerim vardı yazamadim
Evet canımleSourire canim kendi niyetine okudunmu
Tamam canim bildirimini göremedim baktim o yuzden sordumEvet canım
Çok sagol canımleSourire canim okumani bütün arkadaslar tamam ladi allah dualarini kabul etsin
Okuyan herkeden de allah razi olsun herkesin dualari kabul olsunn
Allah duanızı kabul etpenyez83 ❤ niyetine okudum rabbim hayırlısıyla niyetini dualarını tez zamanda kabul etsin inşallah Amin
TabikideBir dahaki dua grubuna benide etiketleyebilir misiniz zeyno genc
Canim listemiz bitsin elbette ekleriz duaya başladik artikArkadaşlar selam bu dua topigine mihrace91 race91 kardeşimizide dahil edebilir miyiz?Yeni başladık ve arkadaşımın ihtiyacı var dualara duaya.Sayi ne kadarsa 14 e böleriz.