- 6 Ocak 2023
- 3.624
- 8.245
- 40
-
- Konu Sahibi zeyno genc
- #2.001
Yarin aksam listeyi paylaşicam canim sen okumaya başlaHangi arkadaşa okuyacaksak başlayalım okumaya
Benim içinde farketmez çoğunluk ne derse öyle olsunKizlar merhaba kişi sayimiz şuan bu kadar yarin aksama kadar gelen olursa ekleme yaparim niyetini yollamayan lütfen özelden niyet yollasinlar
Birde sayiyi az bulan arkadaşlarimiz var isterseniz sayiyi 500 veya 1000 yapayim ama yetiştirebilcekseniz sonra sayi cok okuyamiyorum olmasin herkesin niyeti gününde bitsin sayiya okey derseniz sayiyi degiştiriyorum
1- @gunduzcicek
2-YagmurSendeanlarsn
3- @Ada-Anne
4- @telasememuresi
5-Peeves
6-Aktif Lora
7- @Nevreste
8- @leSourire
9- @Hayalkuran
10-MMorsalkimm
11- @nursevdi
13- @HejaR12
14- @selin18
15- @blueandblue
16- @Life light
17- @mucizemm27
18- @rainyy
19- @Ozgur87
20-George Mc
21-mihrace91
22- @Ay170
Günlük kişi başina 100 tane okuma olucak
Katilim saglamak isteyen niyetini özelden yazabilir
Hep beraber bir birimize dua okuyalim
Listemiz pazar akşami saat 21.00 da paylaşicam her zamanki saatimizde
Ya Fettah Ya Rezzak
ANLAMI
İki esma-i şerifte oldukça anlamlıdır. Ya Fettah Allah'ın tüm kapıları açabileceğini, aşamayacağı engel olmadığı anlamına gelmektedir. Ya Rezzak ise Allah'ın yarattığı tüm varlıkların rızkına kefil olması anlamına gelir. Yani Allah'ın tüm canlıların ihtiyaçlarını karşılayan olduğunu anlatmak için kullanılmaktadır. Dünyadaki tüm rızıklar ve dünyevi mallar sadece Allah'ın izni ve takdiri ile kazanılır.
@gunduzcicek
@ezgiisel
@Ada-Anne
@HejaR12
Peeves
@kunfeyekun__
@MoonfacedMom
@Iron Butterfly
@Freddy
@selin18
@Nevreste
penyez83
@Bonus
@Nur61_
@mucizemm27
@Life light
@nursevdi
@Gunduzguzell1
Aktif Lora
@PiXiEE
@mesirmacunu
@Hayalkuran
@Neselikalpler
@dreamy07
@gunduzcicek
@Cittaslow
Gülçin
@Hali
@Gunduzguzell1
@Freddy
@iyilik_guzellik
@blueandblue
@ozlemem
@gulectosba
MssPARE
@RedGirl
@Jawlensky
@kavs-i kuzah
@mucizemm27
MMorsalkimm
@Teach_Mavi
@HALLEYS
@afil
@begonvil1985
@sepulik
@nursevdi
@The
@telasememuresi
@Ay170
George Mc
zeyno genc
@Kunfeyekunnn
mihrace91
@leSourire
@rainyy
@Chocolita
@Asya89
Ben yapamam fazla olursa derslerim var, başka zikirlerim var müsait olmam yüksek bir ihtimalle. Ya Fettah ya Vedud ismin kilidi 889 dur isteyen tek uygulama yapabilir. Ama yüz ideal.Kizlar merhaba kişi sayimiz şuan bu kadar yarin aksama kadar gelen olursa ekleme yaparim niyetini yollamayan lütfen özelden niyet yollasinlar
Birde sayiyi az bulan arkadaşlarimiz var isterseniz sayiyi 500 veya 1000 yapayim ama yetiştirebilcekseniz sonra sayi cok okuyamiyorum olmasin herkesin niyeti gününde bitsin sayiya okey derseniz sayiyi degiştiriyorum
1- @gunduzcicek
2-YagmurSendeanlarsn
3- @Ada-Anne
4- @telasememuresi
5-Peeves
6-Aktif Lora
7- @Nevreste
8- @leSourire
9- @Hayalkuran
10-MMorsalkimm
11- @nursevdi
13- @HejaR12
14- @selin18
15- @blueandblue
16- @Life light
17- @mucizemm27
18- @rainyy
19- @Ozgur87
20-George Mc
21-mihrace91
22- @Ay170
Canim en son cevap verdigin icin siralama kim önce katildigini ve niyetini atarsa onu öne aliyorumSelamlar herkese maşallah sayımız çok artmış.Zeynocum emeğine sağlık.Benim anlamadığım bir nokta var.Neden her zaman dualarda en son sıradayım?Yeni katılan arkadaşlar bile başta devamlı olan arkadaşlardan başta.Buna ben razı değilim açıkçası neye göre yapıldı bu sıra evet zor durumda olanlar tabiki başta olsun bende kendimce zor durumdayım.
Listede varmişin ben seni yok sandimSelamlar herkese maşallah sayımız çok artmış.Zeynocum emeğine sağlık.Benim anlamadığım bir nokta var.Neden her zaman dualarda en son sıradayım?Yeni katılan arkadaşlar bile başta devamlı olan arkadaşlardan başta.Buna ben razı değilim açıkçası neye göre yapıldı bu sıra evet zor durumda olanlar tabiki başta olsun bende kendimce zor durumdayım.
Diger dua gruplarinda da bu sekilde yapiliyor siz bilmiyor olabilirsiniz ama normali bu. Begenmiyor olabilirsiniz yapacak birsey yok kim once niyetini atarsa o onde olur. Bundan sonra once atarsiniz one gecersiniz.Ben en son cevap vermedim.son okumami yaptığımda yeni duaya katilacagimi belirttim.Niyete göre olmamalı sonradan gelenler öncekilerin yerine geçemez mantık olarak.En son duada sıra 15 ise 16.soradan yeniler alınır.Niyetimde aynı 2 duadır aynı niyetleyim.Belki gözünden kaçmış olabilir bilemem ama bence bu düzeltilmesi gerekir.
canim tamam listenin başina alirim seni bende en sondayim her zaman önemli olan sanada dua okunmasi birde ben acil olan kişileri en one aliyorumBen en son cevap vermedim.son okumami yaptığımda yeni duaya katilacagimi belirttim.Niyete göre olmamalı sonradan gelenler öncekilerin yerine geçemez mantık olarak.En son duada sıra 15 ise 16.soradan yeniler alınır.Niyetimde aynı 2 duadır aynı niyetleyim.Belki gözünden kaçmış olabilir bilemem ama bence bu düzeltilmesi gerekir.
Canım sakin ol ben de niyetimi ne zaman atmıssm sıralamaya o şekilde giriyorum. Niyetini mi geç atıyosun acaba? Önemli bir müşkülün varsa rıca eder öne geçersinSen zeyno musun?Muhatap aldığım kişinin ismini yazmışım.Kendisi cevap vermiş zaten.
Canim arkadaşim benim.. allah razi olsun en kisa zamanda sizleride bekliyorum hep birlikte dua edelimzeyno genc canım benim
yeni dua listeniz hayırlara vesile olsun.
RABBİM her birinizin niyetlerini, afiyetle, kolaylıkla, hayırlısıyla oldu sevinci yaşatsın aminnnnn
tekrardan geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Hepinize selam ve dua ile
Sıralama öyle denk gelmiştir. Zaten öne alacağını söyledi Zeynep abla. Dua grubunda kalp kırmayalımBen en son cevap vermedim.son okumami yaptığımda yeni duaya katilacagimi belirttim.Niyete göre olmamalı sonradan gelenler öncekilerin yerine geçemez mantık olarak.En son duada sıra 15 ise 16.soradan yeniler alınır.Niyetimde aynı 2 duadır aynı niyetleyim.Belki gözünden kaçmış olabilir bilemem ama bence bu düzeltilmesi gerekir.
Arkadaşimiz zaten listeden cikti canimSıralama öyle denk gelmiştir. Zaten öne alacağını söyledi Zeynep abla. Dua grubunda kalp kırmayalımbir de benim düşüncem yeni gelenler eski gelenlerin yerine geçemez diye bişey çok yanlış bir cümle bence. Yani bu dediğiniz kast sistemine girer bunu kastettiğinizi düşünmüyorum açıkçası.
listenin sonu yaz zeynomm katılıyorum ALLAH ın izni ile okurumCanim arkadaşim benim.. allah razi olsun en kisa zamanda sizleride bekliyorum hep birlikte dua edelim
Allah herkesin gönlüne göre versin dualarimizi kabul etsin amin
Cok teşekkür ederim penyezim
Sonradan gelenler öncekilerin yerine geçemez diye bir şey yokBen en son cevap vermedim.son okumami yaptığımda yeni duaya katilacagimi belirttim.Niyete göre olmamalı sonradan gelenler öncekilerin yerine geçemez mantık olarak.En son duada sıra 15 ise 16.soradan yeniler alınır.Niyetimde aynı 2 duadır aynı niyetleyim.Belki gözünden kaçmış olabilir bilemem ama bence bu düzeltilmesi gerekir.