Dua topigi

Benim içinde farketmez çoğunluk ne derse öyle olsun

Ben yapamam fazla olursa derslerim var, başka zikirlerim var müsait olmam yüksek bir ihtimalle. Ya Fettah ya Vedud ismin kilidi 889 dur isteyen tek uygulama yapabilir. Ama yüz ideal.

Selamlar herkese maşallah sayımız çok artmış.Zeynocum emeğine sağlık.Benim anlamadığım bir nokta var.Neden her zaman dualarda en son sıradayım?Yeni katılan arkadaşlar bile başta devamlı olan arkadaşlardan başta.Buna ben razı değilim açıkçası neye göre yapıldı bu sıra evet zor durumda olanlar tabiki başta olsun bende kendimce zor durumdayım.

Canim en son cevap verdigin icin siralama kim önce katildigini ve niyetini atarsa onu öne aliyorum

Listede varmişin ben seni yok sandim
Ama önce kim katilmak istiyor onu siraya aliyorum

Ben en son cevap vermedim.son okumami yaptığımda yeni duaya katilacagimi belirttim.Niyete göre olmamalı sonradan gelenler öncekilerin yerine geçemez mantık olarak.En son duada sıra 15 ise 16.soradan yeniler alınır.Niyetimde aynı 2 duadır aynı niyetleyim.Belki gözünden kaçmış olabilir bilemem ama bence bu düzeltilmesi gerekir.

Diger dua gruplarinda da bu sekilde yapiliyor siz bilmiyor olabilirsiniz ama normali bu. Begenmiyor olabilirsiniz yapacak birsey yok kim once niyetini atarsa o onde olur. Bundan sonra once atarsiniz one gecersiniz.

canim tamam listenin başina alirim seni bende en sondayim her zaman önemli olan sanada dua okunmasi birde ben acil olan kişileri en one aliyorum
Bu yöntem bütün dua gruplarinda vardir

Canim arkadaşim benim.. allah razi olsun en kisa zamanda sizleride bekliyorum hep birlikte dua edelim
Allah herkesin gönlüne göre versin dualarimizi kabul etsin amin
Cok teşekkür ederim penyezim

Sıralama öyle denk gelmiştir. Zaten öne alacağını söyledi Zeynep abla. Dua grubunda kalp kırmayalım bir de benim düşüncem yeni gelenler eski gelenlerin yerine geçemez diye bişey çok yanlış bir cümle bence. Yani bu dediğiniz kast sistemine girer bunu kastettiğinizi düşünmüyorum açıkçası.

Arkadaşimiz zaten listeden cikti canim
Biz yolumuza devam edelim

Canim arkadaşim benim.. allah razi olsun en kisa zamanda sizleride bekliyorum hep birlikte dua edelim
Allah herkesin gönlüne göre versin dualarimizi kabul etsin amin
Cok teşekkür ederim penyezim
listenin sonu yaz zeynomm katılıyorum ALLAH ın izni ile okurum

niyetimi mesaj atıcam

Sonradan gelenler öncekilerin yerine geçemez diye bir şey yok
Bu çok mantıksız bence

Yillardir dua grubu yaparım kim ben duaya katılıcam derse niyetini yazarsa liste sıralaması böyle gider

Eski gelen yeni gelen durumu haksızlık olur hak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…