- 27 Ekim 2022
- 4.682
- 13.416
- Konu Sahibi zeyno genc
- #1.981
Sayi bencede cok olmasin onemli olan zaten niyet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman 500 olurmu uzun zikir degilSayi fazla olursa ben katilamayacagim
Canim 1000 fazlaysa 500 olsun bu zikir için 500 ede fazla demeyin lütfen kızlarTamam o zaman 500 olurmu uzun zikir degil
200 olsun benceTamam o zaman 500 olurmu uzun zikir degil
Benim oyle zaten seninle genelde ayni dua gruplarinda hatimlerdeyizSiz ne derseniz uyarım
Benimde 2 dua grubum
Cüz grubum
Ayrıca da kendi cüzlerim var
Canim bu sefer 200 okuyalim bir dahaki listeye biraz fazla yapariz katilmak isteyen katilirCanim 1000 fazlaysa 500 olsun bu zikir için 500 ede fazla demeyin lütfen kızlar
500 ü okumak 10-15 dkmızı almaz
Uzun bir zikir olsa neysede kısa zaten diğer zikirlerinizi etkiliycegini düşünmüyorum
Evet canım bende hamileyimBenim oyle zaten seninle genelde ayni dua gruplarinda hatimlerdeyiz
Hatta şuan benim saglik durumum var bana yeterki zikir olsun
Canim 100 er tane iki kisinin niyetine de okuyabilirizCanim bu sefer 200 okuyalim bir dahaki listeye biraz fazla yapariz katilmak isteyen katilir
Ayy canim benim allah kucagina almayi nasip etsin sagliklica inşallahEvet canım bende hamileyim
Biraz riskli ilerliyoruz, ama bu zikirler dualar çok iyi geliyor, dualarla büyüyor bebeğim çalışanlar için küçük çocuğu olanlar için belki zor olabilir onlarda fikirlerini beyan edip ortak bir paydada buluşabiliriz
Canim kişi sayimiz az 10 günde bitedCanim 100 er tane iki kisinin niyetine de okuyabiliriz
Olsun yeni duaya geceriz. Ama sen bilirsin yinede canimCanim kişi sayimiz az 10 günde bited
Şimdilik boyle devam edelimOlsun yeni duaya geceriz. Ama sen bilirsin yinede canim
Tamamdir canim sorun degil benim icin. Gecmis olsun :)Şimdilik boyle devam edelim
Benim saglik sorunum var uzun bir süre fizik tedavisi görücem fazla odaklanamam
Liste bitince gene yeni listeye geceriz o zaman sayi farkli olur gercekten bu sayi cok az
Tesekkurler canimTamamdir canim sorun degil benim icin. Gecmis olsun :)
Allah sifa versin.Şimdilik boyle devam edelim
Benim saglik sorunum var uzun bir süre fizik tedavisi görücem fazla odaklanamam
Liste bitince gene yeni listeye geceriz o zaman sayi farkli olur gercekten bu sayi cok az
Allah razı olsun canım sana da Rabbim şifalar versinAyy canim benim allah kucagina almayi nasip etsin sagliklica inşallah
Canım benim için uygun çoğunluk ne derse oKizlar merhaba kişi sayimiz şuan bu kadar yarin aksama kadar gelen olursa ekleme yaparim niyetini yollamayan lütfen özelden niyet yollasinlar
Birde sayiyi az bulan arkadaşlarimiz var isterseniz sayiyi 500 veya 1000 yapayim ama yetiştirebilcekseniz sonra sayi cok okuyamiyorum olmasin herkesin niyeti gününde bitsin sayiya okey derseniz sayiyi degiştiriyorum
1- @gunduzcicek
2- @YagmurSendeanlarsn
3- @Ada-Anne
4- @telasememuresi
5- Peeves
6- @Aktif Lora
7- @Nevreste
8- leSourire
9- @Hayalkuran
10- @MMorsalkimm
11- @nursevdi
13- HejaR12
14- @selin18
15- @blueandblue
16- @Life light
17- @mucizemm27
18- R rainyy
19- Ozgur87
20- @George Mc
21- @mihrace91
22- @Ay170
Hangi arkadaşa okuyacaksak başlayalım okumayaKizlar merhaba kişi sayimiz şuan bu kadar yarin aksama kadar gelen olursa ekleme yaparim niyetini yollamayan lütfen özelden niyet yollasinlar
Birde sayiyi az bulan arkadaşlarimiz var isterseniz sayiyi 500 veya 1000 yapayim ama yetiştirebilcekseniz sonra sayi cok okuyamiyorum olmasin herkesin niyeti gününde bitsin sayiya okey derseniz sayiyi degiştiriyorum
1- @gunduzcicek
2- @YagmurSendeanlarsn
3- @Ada-Anne
4- @telasememuresi
5- Peeves
6- @Aktif Lora
7- @Nevreste
8- leSourire
9- @Hayalkuran
10- @MMorsalkimm
11- @nursevdi
13- HejaR12