Dua topigi

Canim 1000 fazlaysa 500 olsun bu zikir için 500 ede fazla demeyin lütfen kızlar
500 ü okumak 10-15 dkmızı almaz
Uzun bir zikir olsa neysede kısa zaten diğer zikirlerinizi etkiliycegini düşünmüyorum😕
Canim bu sefer 200 okuyalim bir dahaki listeye biraz fazla yapariz katilmak isteyen katilir

Benim oyle zaten seninle genelde ayni dua gruplarinda hatimlerdeyiz
Hatta şuan benim saglik durumum var bana yeterki zikir olsun
Evet canım 🥰 bende hamileyim
Biraz riskli ilerliyoruz, ama bu zikirler dualar çok iyi geliyor, dualarla büyüyor bebeğim 🤲🥰 çalışanlar için küçük çocuğu olanlar için belki zor olabilir onlarda fikirlerini beyan edip ortak bir paydada buluşabiliriz 🥰

Evet canım 🥰 bende hamileyim
Biraz riskli ilerliyoruz, ama bu zikirler dualar çok iyi geliyor, dualarla büyüyor bebeğim 🤲🥰 çalışanlar için küçük çocuğu olanlar için belki zor olabilir onlarda fikirlerini beyan edip ortak bir paydada buluşabiliriz 🥰
Ayy canim benim allah kucagina almayi nasip etsin sagliklica inşallah 🤲

Olsun yeni duaya geceriz. Ama sen bilirsin yinede canim
Şimdilik boyle devam edelim
Benim saglik sorunum var uzun bir süre fizik tedavisi görücem fazla odaklanamam
Liste bitince gene yeni listeye geceriz o zaman sayi farkli olur gercekten bu sayi cok az

Kizlar merhaba kişi sayimiz şuan bu kadar yarin aksama kadar gelen olursa ekleme yaparim niyetini yollamayan lütfen özelden niyet yollasinlar
Birde sayiyi az bulan arkadaşlarimiz var isterseniz sayiyi 500 veya 1000 yapayim ama yetiştirebilcekseniz sonra sayi cok okuyamiyorum olmasin herkesin niyeti gününde bitsin sayiya okey derseniz sayiyi degiştiriyorum
1- @gunduzcicek
2- @YagmurSendeanlarsn
3- @Ada-Anne
4- @telasememuresi
5- Peeves Peeves
6- @Aktif Lora
7- @Nevreste
8- leSourire leSourire
9- @Hayalkuran
10- @MMorsalkimm
11- @nursevdi
13- HejaR12 HejaR12
14- @selin18
15- @blueandblue
16- @Life light
17- @mucizemm27
18- R rainyy
19- Ozgur87 Ozgur87
20- @George Mc
21- @mihrace91
22- @Ay170
Canım benim için uygun çoğunluk ne derse o🤲🥰

Kizlar merhaba kişi sayimiz şuan bu kadar yarin aksama kadar gelen olursa ekleme yaparim niyetini yollamayan lütfen özelden niyet yollasinlar
Birde sayiyi az bulan arkadaşlarimiz var isterseniz sayiyi 500 veya 1000 yapayim ama yetiştirebilcekseniz sonra sayi cok okuyamiyorum olmasin herkesin niyeti gününde bitsin sayiya okey derseniz sayiyi degiştiriyorum
1- @gunduzcicek
2- @YagmurSendeanlarsn
3- @Ada-Anne
4- @telasememuresi
5- Peeves Peeves
6- @Aktif Lora
7- @Nevreste
8- leSourire leSourire
9- @Hayalkuran
10- @MMorsalkimm
11- @nursevdi
13- HejaR12 HejaR12