Allah razi olsun ici guzel ablam, saol AminRabbim kalici sifalar versin cnm okurum dua elbet Allah yardimciniz olsun
Amin kardesim saolAllah acil sifalar versin.
Cok uzuldum, basin sagolsun. Insallah amin, hic bir cocuk annesiz ve ya babasiz kalmamali. Soylediklerini coktan yaptik.. daha ilk kemoterapisinden sonra ama hic biri ise yaramadi malesef.. devamli doktorla gorusuyorlar devamli ilac iciyo.. onemli olan allahin sifasi Allah dua’larmizi kabul etsin insallah.Ben babamı kaybettim. Rabbim kimseyi babasız annesiz bırakmasın inşallah. Tez zamanda kalıcı şifaya kavuşur arkadaşım. Doktorunuza danışıp kombucha çayını sorsanız. Birçok kişi kanser tedavisinde kullanıp iyi olduğunu yazmış. Bir de anne sütü. Etrafınızda varsa bebeğini emziren anneden rica edebilirsiniz. Etrafınızda yoksa facebookta anne sütü bağışı grubu var. Kanser tedavisi için anneler paylaşıyorlar. Zaten sağım yaptıkça süt artan bir şey,süt verecek anne endişe etmesin. Yine de doktorunuza danışın öncesinde.
Insallah canim aminRabbim şifa versin inşallah canım amin
Saolun, AminRabbim Şafi ismiyle muamele etsin inşallah
Insallah kardesim, aminAllah şifa versin inşallah tez zamanda amin
Çok iyi anlayabiliyorum seni umarım erken teşhistr biz de gecirdikAmin, Allah razı olsun. Evet annem hayata, babama bisey olursa kimsesiz kalacak gibi konusmussum.. zaten hissetirdigi de oyle bisey.