- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
İnşallah eskisinden sağlıklı bi şekilde ayağa kalkarBebegini içeri sokamadık yasak ama videolarını izletiyoruz camın arkadasından konuşamıyor işaret ediyor ya da kagıt yazmaya çalışıyor ilaçla durdurmaya çalışıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah eskisinden sağlıklı bi şekilde ayağa kalkarBebegini içeri sokamadık yasak ama videolarını izletiyoruz camın arkadasından konuşamıyor işaret ediyor ya da kagıt yazmaya çalışıyor ilaçla durdurmaya çalışıyorlar
Bir hucurat okudum. Rabbim acil sifa ihsan etsiN
Tahmidiye duasını okuyun çok çok. Nafile Şifa kurbanı kestirin. Bir sürü kesen dernek var. Duasını da yapıyorlar. Allah şifalar versin tez vakitte.Kız kardeşim sezeryanla dogum yaptı yogun bakımda durumu kötü beyni de su toplamaya başlamış diline ve eline vurmuş Allah rızası dua eder misiniz fetih ve Hucurat dagıtıyorum alan olursa çok sevinirim o masum bebegi için kaç gündür aglıyor annesini istiyor annesi de bebegini kagıda yazıp doktora gösteriyor bebek diye
Tamamdır Allah razı olsunTahmidiye duasını okuyun çok çok. Nafile Şifa kurbanı kestirin. Bir sürü kesen dernek var. Duasını da yapıyorlar. Allah şifalar versin tez vakitte.
Çok şükür beyin kanaması durduKardeşinizin durumu nasıl, bir gelişme var mı? Her gördüğümde çokça üzülüyorum.
Gözünüz aydın, çok sevindim.Çok şükür beyin kanaması durdu
Gözünüz aydın, çok sevindim
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.Allahima sukurler olsun.Hergun girip bakiyorum sayfaya bir gelisme varmi diye.Dua larimiz ablanizla ve bebegiyle
Rabbim evladini annesiz, sizi kardessiz birakmasinKız kardeşim sezeryanla dogum yaptı yogun bakımda durumu kötü beyni de su toplamaya başlamış diline ve eline vurmuş Allah rızası dua eder misiniz fetih ve Hucurat dagıtıyorum alan olursa çok sevinirim o masum bebegi için kaç gündür aglıyor annesini istiyor annesi de bebegini kagıda yazıp doktora gösteriyor bebek diye
Bende merak ediyorum