- 3 Eylül 2024
- 28
- 14
- 34
- Konu Sahibi Damla_cikolata
............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin. AminMerhaba arkadaşlar,
Çok çaresiz kaldım.
İçinizden gelirse; aile içi sıkıntılarımın bir an evvel ve daimi olarak sona ermesi için dua edebilir misiniz?
Teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Amin, inşAllah.Allah yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin. Amin
26 bin defa ya vedud çek ve seni sevmeyen insanın senle kavga eden insanın seni sevmesi ve iyi olması için ,bunu yaparken örnek: 26 bin ya vedud ismi şerifini cekmeden önce ve çektikten sonra diyelim ki ismin ayşe annenin ismi melek , seni sevmeyen kisinin adı hatice annesinin adı da esma bunu şu şekilde diyeceksin ,Esma kızı hatice melek kızı ayşeyi sevsin deyip bunu bir bardak suya üfleyeceksin sonrasında ya vedud ismini 26 bin defa çekeceksin cektikten sonra yeniden suya üfle bunu bu kişiye veya kisiye yapacaksan bunlara içir (eger 26 bini bir günde okuyamazsan günde ne kadar çektiysen yaptikça suya üfle bu şekilde tamamla yanlız bunu kötü yollarda kullanma çünkü bunu yazan kişi kötü amaçla yapan kişiye beddua etmiş iki yakası bir araya gelmesin demiş bilgin olsun.)(sayet yaparsan sonucunda ne olduguyla alakalı beni bilgilendirirsen sevinirim)Merhaba Hanımlar,
Evimde, aile içinde çok şiddetli bir geçimsizlik sorunum var.
Çok ciddi hastalıklarım olmasına rağmen,
aile üyelerim beni üzmekten vazgeçmiyorlar.
Allah rızası için, zararlarının tez vakitte ve daimi olarak bitmesi, değerimi, emeklerimi bilmeleri için dua edebilir misiniz?
Allah razı olsun.
Hakkınızı helal edin, lütfen.
Teşekkür ederim, sağ olun.26 bin defa ya vedud çek ve seni sevmeyen insanın senle kavga eden insanın seni sevmesi ve iyi olması için ,bunu yaparken örnek: 26 bin ya vedud ismi şerifini cekmeden önce ve çektikten sonra diyelim ki ismin ayşe annenin ismi melek , seni sevmeyen kisinin adı hatice annesinin adı da esma bunu şu şekilde diyeceksin ,Esma kızı hatice melek kızı ayşeyi sevsin deyip bunu bir bardak suya üfleyeceksin sonrasında ya vedud ismini 26 bin defa çekeceksin cektikten sonra yeniden suya üfle bunu bu kişiye veya kisiye yapacaksan bunlara içir (eger 26 bini bir günde okuyamazsan günde ne kadar çektiysen yaptikça suya üfle bu şekilde tamamla yanlız bunu kötü yollarda kullanma çünkü bunu yazan kişi kötü amaçla yapan kişiye beddua etmiş iki yakası bir araya gelmesin demiş bilgin olsun.)(sayet yaparsan sonucunda ne olduguyla alakalı beni bilgilendirirsen sevinirim)