- 5 Mayıs 2013
- 112
- 12
Akdim canım mesajını ama ben yazmamıyorum yeniyim edicem inşallah hep allahım hayrlsyla nasip etsin sana üzmez kendni hersey olacağına varır zamanını bekle :) inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda
Farmasi senin duan bittikten sonra , içinin ferahlaması , hayırlı olana yönelmesi için karanfile uygun bişeyler okuyalım mı?
Daha evvel bir kaç kez yazıştım kendisiyle , psikolojik olarak biraz kötü , dualarla belki iyileşir.
Farmasi senin duan bittikten sonra , içinin ferahlaması , hayırlı olana yönelmesi için karanfile uygun bişeyler okuyalım mı?
Daha evvel bir kaç kez yazıştım kendisiyle , psikolojik olarak biraz kötü , dualarla belki iyileşir.
valla ne diyeyim kardeş Allah razı olsun derim alsan da almasan daCanım bitirdim ben istersen bi 1000 daha alarm acelesi varsa
valla ne diyeyim kardeş Allah razı olsun derim alsan da almasan da
OO KARDEŞİM SANA DA DUA ETMEK NASİP OLDU HEMİkızlar ben kendime bir sebepten dolayı 70000 ya bediu ismi celiline dün başladım bana yardımcı olur musunuz ?
malum kimin kime duasının geçeceği belli değil ....
GÜNCELE BAKMA SENben de alayım demiştim de bitmiş. başka bir şey başlayalım mı? isteyen yoksa ben isteyeceğim bir şey kabul ederseniz. ama topik güncel kalmıyor haberleşemiyoruz.
karanfil'e tavsiyem bol bol inşirah suresini okusun kendine günde 3-5-7 kez okumayı en azından adet haline getirsin
131 kez ya selam ya kuddüs ismi celilini rabbimin selamet vermesi niyetiyle okuyabiliriz
Amannninnn farmasican dua istemiş ben daha yeni haberdar oluyorum 5000 ya bediu da ben alıyorum canım alıntı yapamadım telden
......................farmasi için 70000 ya bediu
almila 5000
ağustos 2000
farmasi 2200 ( okumuştum)
elmayra 1000
_asmunikal_ 2000
zey 2000
kitty 3000
sbry 1000
sunny 4000
nurlum 5000
dante 3800