- 28 Mart 2008
- 2.346
- 1
Canimm, bak dedim ya günlerin ilerledikce daha da koyulasicak..
Hergün biraz daha koyu.. Bir gün öncesi ve birgün sonrasi ile aradaki fark inanilacak derece de belli oluyor!!
Bak canim, simdi senin yapacagin en güzel sey ne bilio musun ??
Sonuc, negatif de olsaydi ( ki degil elhamdülillah !!!!! ) Allah rizasi icin abdest alip , icinden gelerek Rabim'e tüm kalbinle siginarak SÜKÜR NAMAZI kilmak...
Inan bu namazi istersen 2 rekat kil, istersen 200.. Ben kilarken, hickiriklara bogulmusdum.. Esimde evdeydi, ayni anda oda baslamisdi, inan aglamakdan secdeye gidemiyorduk ikimizde..
Evde resmen bayram havasinda hickirik ve aglama dügünü vardi..
Allah'im yaa.. Nasil mutlu oldum canimm..
Allahimm insallah o yüzünü soldurmasin. Ama, emin olmak adina gidecek misin en yakin bi kurulusa ?
Kan testi icin diyorum yani...
canım merhaba umarım yanılmam ama çok büyük ihtimalle hamilesin çünkü vücüdunda böle bi hormon olmasaydı asla ikinci çizgi çıkmazdı sen bence biran önce kan testi yaptır ben başka bi marka daha alıp ondada denemiştim testi allah hayırlısını ve gönlündekini versin canım
Ara kuzum ara, istersen yakindaysa yada ulasabilme imkanin varsa elindeki testle yanina git derim !!!
O suratinin ifadesini gör bir !!
Telle aradigina sonradan pisman olursun valla
Yada gidemem diyorsan, gelmesini bekle Rabbim'in izni ile
Ayhh, inan bogazim dügüm dügüm...senağlama
Aminn kuzum benimmm, amin !!!!!
Rabbim Efendimize (s.a.s)'e yarasir, hak mümin kullarindan eylesin yavrularimizi insallah !!!
Eger icinden gelyiorsa, Sükür namazini kil bacim.. :)
Ayh nasil mutluyum anlatamam..
Hele babasi ayyyyy senağlama
Allah'im yuvaniza saglik nese bereket, huzur, iman ve kur'an sevgisi versin insallah.
Bundan sonra herseyine cok dikkat et annesi, yegenimi üzecek seyler sakin yapma.
cnm tebrik ederimmm
kendini misafirler için fazla yorma sakın..