Dua edn kzlar brazdan test yapcam

Ahahahaahahhah
Canim benim, Hamilesin o zaman!!!
Ikincisi eger hafif de olsa silikse ara esini

bıraz bekle bakalım canım eger erken gebelıkse bıraz gec netlesebılıyo cızgı bı 10 dakıka bekle bakalım netlescekmı

Canim, ayyhh cok mutlu oldum vallhi !
Benimde öyleydi inan ilk yaptigimda. Günler gectikce daha da koyulasicak insallah !!!
Eger cok aklinda kaldiysa hemen yakin bu kurulsa git ve kan testi yaptir canim
E

kızlar hepınızden ALLAH RAZI olsun ALLAH ısınız gucunuz rast getırsın dua ettınız benım ıcın ama bılmıom sılık cıktı esımı arasam mı yoksa erken mı

Canim, bak dedim ya benim ki de inan öyleydi cok silikdi varla yok arasi..
Emin olmak icin ikincisini de alip yapmisdim.
Oda ayniydi..
Bak dedigim gbi, esini aramadan bi test yaptir kan testi, inanirmisin bilmem ama yazamiyorum inan ellerim titrio sanki ben hamileyim aaahhhahahah Hamileyim ama 36+3 günlük

ayyyyy cnm benım cok saol yaaaaa ılk yaptıgımda ık cızgı bıel hafıf penbeydı sımdı kırmızı olsu dıyerıde belıdı gozle gorulur oldu uzakdan bıle tabı gene sılık ama

Canimm, bak dedim ya günlerin ilerledikce daha da koyulasicak..
Hergün biraz daha koyu.. Bir gün öncesi ve birgün sonrasi ile aradaki fark inanilacak derece de belli oluyor!!
Bak canim, simdi senin yapacagin en güzel sey ne bilio musun ??
Sonuc, negatif de olsaydi ( ki degil elhamdülillah !!!!! ) Allah rizasi icin abdest alip , icinden gelerek Rabim'e tüm kalbinle siginarak SÜKÜR NAMAZI kilmak...
Inan bu namazi istersen 2 rekat kil, istersen 200.. Ben kilarken, hickiriklara bogulmusdum.. Esimde evdeydi, ayni anda oda baslamisdi, inan aglamakdan secdeye gidemiyorduk ikimizde..
Evde resmen bayram havasinda hickirik ve aglama dügünü vardi..
Allah'im yaa.. Nasil mutlu oldum canimm..
Allahimm insallah o yüzünü soldurmasin. Ama, emin olmak adina gidecek misin en yakin bi kurulusa ?
Kan testi icin diyorum yani...

Canım hamilesin benim işyerinden arkadaşım vardı onada test yapmıştık ve ikinci çizgi silik çıkmıştı
Ama daha emin olmak istiyorsan kan testi yaptır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…