Dua edn kzlar brazdan test yapcam

Benim kızım tüp bebe olduğu için,kan testi gününden bir gün önce adetim başladı sandım,meğer kızım ben burdayım demiş:ecrin_bebek:
Ben de nasılsa hamile değilim diye gezdim,tozdum,salata yoğurt diyetine başladım ama dr.u arayınca bir kızdı,dedi çabuk test yaptır kan ver.Verdim ama sonucu mail olarak bildireceklerdi,nasılsa değilim diye akşama kaa bakmadım
Bir de bakarım ki eneeee,değer 11. gün 234 :lepi:
Oyyy hatırladım o günleri,keşmekeş içindeki sokak bile bana aydınlık gelmişti,hava çok net gelmişti,köşebaşına bakmıştım,içimden bebişimle şurdan arabasını ittirerek döneceğim güne dokuz ay kaldı demiştim,o derecede plan program yapmıştım:roflol:

canım inşaallah test çift çizgi çıkar...bende senin gibiyim karnım şiş ve sıkı şeyler giyemiyorum
benimde bugün adet günüm normalde iki gün önce adet olmam lazımdı ama hala gelen giden yok
inşallahhhh hamileyizdir inşallahhh Rabbim

son on dakka kızlar bakalım bu seferde acık degılse gelıp yatcam hmmm aksama mısafırım var yemeklı gozlerımden uyku akıo

Hayirlise ise, insallah Mizmiz'da anlatacak burda simdi bize heyecanini..
Yanlis anlamayin ama, negatif cikarsa üzülür diye inanin korkuyorum arkadasimiz adina..
Ama bak canim, sözum sana Mizmiz hakkinda ki hayirlisini istedik hep..
Olurda negatif cikarsa, yine de Rabbim'e sükret emi canim..
Bende 4 yilin her ayi testlerle gecti.. Ama hep sükrettim..

cnm ben ne bılıyım pek umutlu degılım ıcıme hep hasta olacam gecıo tabıkı hayırlısı allah en hayırlısı versın ama ınsan uzulmedende edemıo ne kadarda oyle boyle desemde sımdı cıkıyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :sinifsinif:

Her türlü sonuca hazır olmalısın cnm..

Ama yürekten inanıyorum pozitif olacak..

Hadi cabucak git gel..
Testi yapar yapmaz yaz buraya..
Ayni anda dua edelim !!

Insallah diyorum sadece, yemin ediyorum agzimdan, kalbimden dualarimi eksik etmiyorum sonuc pozitif olsun die..
Insallah öyledir, insallah !

canım ınsallah hamılesındır ınsallah umıtlerın bosa cıkmaz hadı test yapmıyomusun daha beklıyoz merakla?

Eczaneye gitti, haber yok suan bakalim. Beklemedeyiz, sabirsizlikla.
Hadi kizlar, Allah rizasi icin hic degilse bir Fatiha'yi arkadasimizdan eksik etmeyelim hayirli olan haber icin ( insallah o hayirin icinde pozitif haberi vardir Rabbimmmm :Saruboceq: )

ve sonuc cok cok cok cok az belırlı bırsey cıktı yok denecek kadar az sılık cıktı

Insallah diyorum sadece, yemin ediyorum agzimdan, kalbimden dualarimi eksik etmiyorum sonuc pozitif olsun die..
Insallah öyledir, insallah !

Aynen Adaşım.. Topiciği Okuduğumdan Beri Dua Ediyorum :Saruboceq:

Ümitliyiz İnş Bebişte Ümitlidirde Gelir :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…