Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla baŞtan berİ okudum ve Şu an gÖz yaŞlarımı tutamıyorum.hepİnİzden allah razı olsun.bÖyle bİr anda nasıl kenetlendİnİz. Ve dualarla bİrlİk oldunuz.fatİha okudum bende.rabbİm bebeĞİnİ hayırlı eder ve hayırla sana kavuŞturur.hepİmİzİnde baŞına bu gÜzel olay gelsİn İnŞallah.esmer gÜlÇİn sen nasıl bİr İnsansın.kaldı mı senİn gİbİ İnsanlar.tek bİr cÜmlende bİle rabbİmİn adı eksİlmedİ.dua dİleklerİn benİ nasıl aĞlattı anlatamam.benİm İÇİnde dua edİn arkadaŞlar.banada ve de İsteyen tÜm arkadaŞlarıma nasİp etsİn.hepİnİzİ ÖpÜyorum
maşşallah çok ama çok sevindim sizin adınıza.Allah kucağına almayıda nasıp etsin.Ayyy güzel Allahım bizede nasip eder mi ki?
valla baştan beri okudum ve şu an göz yaşlarımı tutamıyorum.hepinizden allah razı olsun.böyle bir anda nasıl kenetlendiniz. Ve dualarla birlik oldunuz.fatiha okudum bende.rabbim bebeğini hayırlı eder ve hayırla sana kavuşturur.hepimizinde başına bu güzel olay gelsin inşallah.esmer gülçin sen nasıl bir insansın.kaldı mı senin gibi insanlar.tek bir cümlende bile rabbimin adı eksilmedi.dua dileklerin beni nasıl ağlattı anlatamam.benim içinde dua edin arkadaşlar.banada ve de isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin.hepinizi öpüyorum
esmer gülçin canım benim lütfen benim içinde dua edermisin?
Konuşmalarından okadar bariz bir şekilde belli oluyorki Allahın sevilen bir kulu olduğun..
Allah ta kızını sağlıklı sıhhatli ve uzun ömürlü bir şekilde sana kavuştursun canım..
canım benim eşimin yumurtalığındada kist var ama allaha şükür ben şimdi2. çocuğuma hamileyim hemen ümitsizliğe kapılma canım yani bir doktora bağlı kalamyın derim ben..Allah senden de razı olsun canım..benimde adet günüm dündü hala olmadım..
bu ay kısmetse aşılama yapılcaktı dr adetin 2. günü gel demişti..
ama olmadım daha bu arada da eşimin hastalığı çıktı..
yumurtalıklarında kist varmış..belkide alıcaklarmış yumurtalıklarını..
yani bu benim belkide son şansım..
8 yıldır çocuğum olmuyordu..hiç adet gecikmesi yaşamadım
ama dün adet olmayınca çok ümitlendim..hayırlısı Allah tan..
Allah tüm isteyenlere nasip etsin..boynumuzu bükük koymasın..aminnnnnn
hoşgeldin canım aramıza benimde yumurtalıklarımda iki tane kist vardıhepinize merhabalar ben emine uzun zamandır burdaki yazıları okuyodum ancak üye olmak bu güne nasipmiş şuan çok heyecanlıyım aranıza yeni katıldım ben 11 aylık evliyim henüz bebeğimiz olmadı sağ yumurtalığımda kist var sanırım ondan doğum kontrol hapı kullandım yarın kontrole giccem bu konuyla ilgili sizinle dertleşmek istiyorum şimdiden hepinize teşekkürler
inşallahh canım birbirimize şans getirelim...beloş ayrıca çok teşekkür ederim buarada ilk mesajlaştığım kişi sensin burada inşallah bana şans getirirsin canım