Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar listemizin güncel ve son hali.....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar listemizin güncel ve son hali.....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sivribibercim liste yapmakla çook ii etmışsın
2:30 da namazdayım saat 3 de duamdayım
kenzülarş duası özelıkle tavsıyemdır
bn elbetkı her duaya ınanırım ama oduanın yerı bı başkadır bnde
tabıı listedekı tüm arkadaşlarımın tek tek ıssım sayacam ama
en son kk dakı tüm arkadaşlarıda analım lütfen mahrum kalsınlar ıstemem
Allah ım bu nasıl bır sıfa konudur boyle acandan Allah razı olsun.. bugünlerde nasıl dualarınıza ıhtıyacım var arkadaslarım bır bılsenız...bılmem bılenlerınız var mıdır malesef okul hayatım cok guzel gıderken sona erdı sımdı okuluma gerı donmeye calısıyorum ve bunun ıcın davaya basvurdum,ancak avukat okadar umıtsız konus tu kı dualarınıza ıhtıyacım coooooook arkadaslar yıllardır verdıgım emek bosa gıttı bana da davamın olumlu olması okula donebılmem ıcın dua edermısınız arkadaslar???buna cok ama cok ıhtıyacım var okumayı cok ıstıyorum cunku.Sanırım bu gece bır de olacakmıs toplu dua bende eslık etmek ıstıyorum sızlere lutfen sız de bana edın...
ismimi eklemek isterseniz betül..Allah simdden hepinizden razı olsun çok çaresizim gerçekten bir aydır uyku uyumadım bu yüzden
he tamam toledocum ben bas sayfalara bakmısım da sadece ondan yalnıs oldu ozaman 3 te once namaz sonra dua degılmı???tek tek lıstedekı ısımlere ısmen dua edecegız degılmı
bnce.ısım.yazılsınKızlar herkesin gönlündeki isteği Allah kabul etsin diye dua etsek yeterli değil mi? Niyet önemli sonuçta..tek tek dilek ve gerçek isim burda vermeye gerek yok yazmayalım bence.
tek.tek.dıleğe.gerek.yok
allahım o kulunun ne ısteğı dıleğı varsa gönlüne göre ver desek aynı olur zaten
Azra _sıla canım ben ismimi yazamam, herkes de gerçek ismini veremez siz bilirsiniz yine..
Verenler yazsın o zaman, benim için burdaki nickimle gönlümdeki duaların kabul olması niyeti ile dua edilmesi yeterli canım.
arkadaşlar benim aklıma bir şey takıldı şimdi gece üçte dualarla buluşuyoruz ya ,ama onden namaz kılacagız bılıyorsunuz kı yanı bu namazı gece 3 e kadar kılıp bıtırıp tam üçte mi elleri açıp duaya yöneleceğiz yoksa tam 3 te namazı kılmakla mı başlayacağız,şimdi namaz 3 e kada bıtıp tam 3 te tam aynı anda eller açılsa daha iyi olmaz mı çünkü birinin namazı diğerinden daha uzun veya kısa olabilir tam aynı anı tutturamayabılırız.