- 30 Mart 2008
- 429
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar,
bende babam için dua etmek istiyorum, ona rahmet aileme ve bana da sabır diliyorum.
Gece 3te allah'ın izniyle bende namazımı kılacağım, nasıl kılıyoruz?
Bu gece yani cuma geceleri babam eve gelirmiş, onun için ne yapıyoruz bakarmış, onu üzgün göndermem geri...
sevgili sivribibercim hani ismen dua edicez ya benim ismimi yanlış eklemişsin
evet lady34 cüm 2:30 kalkıyoz namaz kılıyoz kuran okuyoz 3te duaya başlıyoz birbirimize adlarımızı söyleyelim rabbim işallah geri çevirmez dualarımızı.....
AMİN AMİNNN Aslında şimdiden ettik dualarımızı farkettiysen..
Bu arada yattıktan sonraki rüyalarımızı dikkat edelim..Rüyalar bzen ipucu olabiliyor.
Arkadaşlar abartıgımı düşüneceksniz ama sadece teklif bu..bir daki dua edişimizde ogün oruc tutalım.hem p.tesi perşembe orucları hayırlı olrmuş?
O gecede dua ederiz...
Allahhh
Merhaba arkadaşlar,
Bende babam için dua etmek istiyorum, ona rahmet aileme ve bana da sabır diliyorum.
Gece 3te Allah'ın izniyle bende namazımı kılacağım, nasıl kılıyoruz?
Bu gece yani Cuma geceleri babam eve gelirmiş, onun için ne yapıyoruz bakarmış, onu üzgün göndermem geri...
sivribibercim liste yapmakla çook ii etmışsın
2:30 da namazdayım saat 3 de duamdayım
kenzülarş duası özelıkle tavsıyemdır
bn elbetkı her duaya ınanırım ama oduanın yerı bı başkadır bnde
tabıı listedekı tüm arkadaşlarımın tek tek ıssım sayacam ama
en son kk dakı tüm arkadaşlarıda analım lütfen mahrum kalsınlar ıstemem
kızlar yeni listemiz
toredo
ben
küçük böcük
jjuliet
gülsüm sultan
azra_sıla
yares_bulut
umudum
lahin
chechen
deniz_güneş_
lady34
su kristali
sardunya_zakkum
burcums
ahhhu
rabbim izin verirse bu gece hepinize dua edeceğim allah hepimizin dualarını kabul etsin .....
ismimi eklemek isterseniz betül..allah simdden hepinizden razı olsun çok çaresizim gerçekten bir aydır uyku uyumadım bu yüzden