Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar konuyu baska yere acmıstım ama buraya yonlendırıldım.yeğenim halil efe erken dogum nedenıyle 5 aydır kuvozde.ciğerlerinin gelişiminin tamamlanıp saglıgına kavusabılmesı ıcın salatı tefrıcıyeye basladı 2.900 a kadar geldım bıranonce bıtırmek ıstıyorum.
okuyanlar halil efe bebeğin ciğerleriinin gelişimi ve saglıgı ıçın nıyet edıp okuyabılırmısınız ?
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
gercekten cok tesekkur ederım, o zaman bıtırdıgınızde buradan bıldırırsenız ona gore zıkırmatıge basarım inşallah Allah'ım bıze bağışlar sağlıcakla.
Allah kabul ederse eğer 100 tane okudum arkadaşım... Allah şifasını versin inşALLAH..
merhaba arkadaslar eşim kaza yaptı kaza derken otobüs şöförü ve arabadan yolcu indirdiği yerden kalkıs yapmak üzere hazırlanırken sağ ön tekerlek bi kez sekıyor eyvah diyor eşim kadının posetını ezdik bi iniyor arabadan arabanın altında kucuk kız cocugu yatıyor ölüyor ne hız ne alkol nede dıkkatsızlık cocugun nerden geldıgını kadın bile görmemiş okdr mucızevı bir olay RABBIME SIGINDIM eşim bir insana el kaldıramayan bir ınsan cocuk hastalıgı olan biri ve zayıf noktası buymuskı bununla imtihan oluyor onun sabretmesı için sudenaz kardeşimin ailesi için nıyetlendım onlarada sabır ıstedım onların acısı cok buyuk RABBIM YARDIMCILARI OLSUN INSALLAH. bunun için tefrıcıye okuyorum 4444 kez.. okumak isteyen olursa okudukca bana sayı verırse cok makbule gecer.. bır kez bile okumanız ve bunu bildirmenız yeterlıdır benım ıcın.. RABBIM EVLATLARIMIZI SAĞLIKLA BIZLERE BAGISLASIN eşimin vicdanı cok kötü durumda suan hatasız oldugu için serbes bırakıldı ama yınede içi huzursuz dualarınızı esirgemeyın lütfen.
temız yüreklerinizden bır kere olsada okumanızı ve duanızı istiyorum RABBIM GÖNLÜMÜZDEN DİLİMİZDEN GECEN DUALARI KABUL EYLESIN INSALLAH okurken
hülyanın nıyetıne dersenız makbuldur.. saolun.
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
selam herkese
kızlar sızlerden rıcam
su mubarek 3 ayların suyu hurmetıne anne olabılmem ıcın vede maddı yonden feraha ermem ıcın bana duanızı eksık etmezsenız cok sevınırım
rabbım kımın ne muradı varsa versın ınsallah
haklısın esra, 3 ayların hürmetine bol bol dua etmemiz lazım.
Eskisi gibi cuma gecelerimizi unutmamalıyız. Listelerimizi yeniden yapmaya başlasak ne kadar iyi olur.
Duam: "mübarek cuma gecesinin hürmetine, allahım inşallah sana hayırlı zamanda, hayırlı evlat ve evlatlar nasip etsin. Ve maddi yönden ferahlayasın inşallah. Allahım bol ve bereketli kazanç versin. şu an benim gibi işsiz, iş arayan kardeşlerime de hayırlı iş, helalinden bol ve bereketli kazanç nasip et allahım"