- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN INSALLAH canimtamamdır canım Allah razı olsun bir gün senin evlatlarının sınavları içinde okuruz inşallah
cumaya kadar canimcanım nezamana kadar peki?
Çok teşekkürler kızlar..
Hadi bakalım Bismillah deyip Başlayalım
Rabbim katında kabul eyler inşallah
okuyamayan olursa yardım ederim canım liste karışmasın şimdi
okuyamayan olursa yardım ederim canım liste karışmasın şimdi
tamam canim bir arkadastan haber gelmedi yarinda hbaer gelmezse onun yerine okurmusun :26:
Tatilin nasıl geçti csanım?
tamam canım okurum tabi ama bida unutursan okumam
ama haber vermedin ki kac gundur yazdim okumak isteyenler yazsin diye,
sormadanda isim yazmak istemedim,tessekur ederim yarin haber veririm,555 tane cumaya kadar okunacak yaziyor zaten onceki sayfalarda
ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN INSALLAH canim
cumaya kadar canim
kizlar sinava girecek arkadaslar icin okuyoruz hem okumak icin hemde duaya katilmak isteyenler katilmak istiyorum yazarsaniz sevinirim...
gülenkalp,AsiNaz,busmai,_asmunikal_,sevgi_melegi bu arkadaslar sinava girecek sinavlarinin hayirlisiyla basarili gecmesi icin salati tefriciye okuyacagiz okumak isteyenler yazsin lutfen,
simdilik okuyacak listemiz ;
-gülenkalp
-tweety_yteewt
-umudum
-merve02
-AsiNaz
-_asmunikal_
-sevgi_melegi
-busmai
ÖNEMLI !!!kesin okuyabilecek ve kesin haber verebilecek arkadaslar katilirsa sevinirim,
cunku daha sonra karisiklik oluyor haber vermeyenler oluyor...
benimde oğlum 1 nisanda girecek sınava lütfen onuda katın listeye .....ayrıca eksilen olursa okuyabilirim
-Ya Rabbi!,Beni dogru bir giris ile girdir ve yine dogru bir cıkıs ile cikar.Katından bana yardım edici bir kuvvet ihsan eyle.”
-Ya Rabbi!,Göğsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını çöz,sözümü anlaşılır eyle.”
-Ey Hayy ve Kayyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum."
bu duayıda bir arkadaş vermişti faydası olur inşallah