- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim sorun degil yarina kadar bitsede olur sinav pazar gunuymus hayirlisi olsun...ben çok mahcubum çok utandım
hakkınızı helal edin. şuan resmen vicdana azabı çekiyorum
bn o duayı ezbere bilmiyorum. tembellik ettim ezberledim.
arkadaşım yerine okurum demişti. cuma gününede kadar demişti. isimlerimizide göndermiştim.
ama bugun ona ulaşamıyorum. napıcaz:S
INSALLAH canim sagolasinSelam canlarım allah kabl etsin dualarınızı rabbim muvaffak etsin hepinizi başarılar ve zihin açıklığı diliyorum.bende dualarınıza katılıyordum ama uzun zamandır giremedim inşallah bundan sonraki dualarınızda bende bulunmak istiyorum.hepiniz allah'a emanet olun
145 oldu...............
hayırlı cumalar kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin dermansız dert vermesin inşallah herkesin sıkıntısını gidersin inşallah
canim sorun degil yarina kadar bitsede olur sinav pazar gunuymus hayirlisi olsun...
INSALLAH canim sagolasin
canim kactane kaldi,isim vermismiydin ki ben yaz dedim ama yazmamissin buraya...
kac tane kaldiysa bolusturelim istersen...
tamam hal oldu
toplam 655 tane okudu.
rabbim kabul etsin
canim 555 olacakti 100 tane fazlami okudun:26:
toplam 725 okudndu canım
arkadaşımdan ses gelmeyince riske atamamk için bnde okudum toplam 725 oldu
rabbim kabel eder inş
arkadasin kim ki senin payina 555 dusuyordu fazla okumussun...
arkadaşım 500 tane okudu. isimlermizi söyledi. dert etmeyelim. neden bi sorunmu teşkil etti canım:S
arkadasin kim ki senin payina 555 dusuyordu fazla okumussun...
ALLAH KABUL ETSIN INSALLAH(AMIN)
diger kizlara haber vereyim 170 tane eksik okusunlar o zaman,
bu duada sayi onemliymis...
simdi senle arkadasininkinin toplami 725 degilmi :26:
wallamı:S bn öyle oldgunu sanmıyorum..
bnce niyet önemlidir.. 1 tane eksik okusak olmazmı yani.. içten okumak ALLAHtan istemekdir önemli olan bnce..
yinede icin rahat olsun diye söyle istersen.. yada ben 170 tanemi geri alim. bilemedim.. zikir etmenin fazlalığı zarar değildir
bende senin gibi dusunuyorum da oyle arastirirken okumustum,
neyse rabbim kabul etsinn canim,kizlardan okumamis olanlar gelirse 170 duseriz yoksa oda fazladan olsun,
ALLAH KABUL ETSIN INSALLAH(AMIN)
dedigin gibi onemli olan niyet...