- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 321
kızlar bende geldim adettim bitti listeye benide ekleyin gene 2 gün öncede rahim filmi çekildim dua edin kızlar bana bu filmden sonra 6 ay içinde kendinden hamile kalma olasılığım varmış
inşallah canım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende geldim adettim bitti listeye benide ekleyin gene 2 gün öncede rahim filmi çekildim dua edin kızlar bana bu filmden sonra 6 ay içinde kendinden hamile kalma olasılığım varmış
yeni dua listesi düzenlenmedi mi?
arkadaşlar allah hepinizden razı olsun rabbim her ne muradınız varsa versin.bugün benim için ettiğiniz dualar iki cihanda önünüze gelsin en sıkıntılı anlarınızda rabbim bin kapı açsın hepinize iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım
selam salı gunu yenı dua listesi eklenecek.
kızlar şimdi kime ve hangi duayı okuycaz biran evvel başlayalım isterseniz?birde bizim sohbetimizde kutlu doğum haftasına yetişmek üzere hatimler ,salavatı şerifeler ,ihlas suresi,fatiha sureleri dağıtıldı bizde isterseniz böyle toplu hatimler ve dualar okuyalım
Yüce Yaradan Hepinizin ve benim Dualarımı Kabul etsin.
İnşaallah hepimiz Gönüllerimizin Muradına Kavuşuruz. Amin.
kızlar aşılamam malesef tutmadı dünyam başımıa yıkıldı adeta umutluydum çünkü çok büyük yıkım yaşadım yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum:2:
kızlar aşılamam malesef tutmadı dünyam başımıa yıkıldı adeta umutluydum çünkü çok büyük yıkım yaşadım yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum:2:
canimmm üzülme hayirlisi olsun,ALLAH INSALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN(AMIN)
bende dün bebek kiyafetleri gördüm agliyacaktim nerdeyse,zor tuttum kendimi ne yapalim sinavimiz buymus