tabikide canim benim arkadaslar toplanabilseler liste aparizda dogru duzgun ugrayan kalmadiki bende beklemedeyim canim simdilikcanım bende katılmak istiyorum bebek için istiyorum listeye ekleye bilirisn ismim emel arkadaşlar asıl ismini yazarsa hediye ederken daha iyi olur
Ah tatlım ya üzülme diyeceğim ama boş iştekızlar aşılamam malesef tutmadı dünyam başımıa yıkıldı adeta umutluydum çünkü çok büyük yıkım yaşadım yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum:2:
tabikide canim benim arkadaslar toplanabilseler liste aparizda dogru duzgun ugrayan kalmadiki bende beklemedeyim canim simdilik
ekledim tatlim senide senin payinada 5 adet dustu canim cok opuyorum,,,,,cnm benide ekleyin ne olur adım tugba bebiş için ne olur
ekledim tatlim senide senin payinada 5 adet dustu canim cok opuyorum,,,,,
kızlar aşılamam malesef tutmadı dünyam başımıa yıkıldı adeta umutluydum çünkü çok büyük yıkım yaşadım yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum:2:
merhaba kizlar
yeni dua listemizi hazirladim arkadaslar simdi hepimiz icin ortak okuyoruz
iste yeni 41 yasin-i serif listemiz
1--guis=============================6 adet
2--lamazi77=========================5 adet
3--canommmm=======================5 adet
4--aysenur.gee======================5 adet
5--vck=============================5 adet
6--merve02=========================5 adet
7--sedosumm========================5 adet
8--cemrem29========================5 adet
toplam 41 adet yasin-i serif kizlar pazar gunune kadar bitirmek umuduyla insallah ozellikle sureyi uzun tutuyorum sindire sindire okuyalim zorlanmayalim diye suremizi uzun tuttum kizlar....hepbir agizdan birbirimiz icin hayirli evlat icin dua edelim kizlar insllah dualarimiz hayirlara vesile olur pazar gunu aksam yeni liste yapicam yalniz bu sefer salat-i tefriciye ve 41 yasin-i serif icin bu sefer kutlu dogum haftasi icin daha var ama ben peygamber efendimiz icinde dua etmek istiyorum hep bir agizdan katilmak isteyenler bana ozelden mesaj atarlarsa sevinirim....
ayrica kizlar nickinizin karsisina gercek isimlerinizi yazarsaniz cok memnun olurum....dualarimizda kolaylik olur canlar hepinizi cok opuyorum ve pazara dualarimizi bitirelim diorum tatlislar iyi geceler.......
cnm pazar gunu bitince senin icin ayrica 41 yasin okuruz diye dusunmustum uygunmudur senin icin canim......listenin geneli bebek içinde benim isteğim bebek değil karışmasa bunlar
cnm pazar gunu bitince senin icin ayrica 41 yasin okuruz diye dusunmustum uygunmudur senin icin canim......
merhaba kizlar
yeni dua listemizi hazirladim arkadaslar simdi hepimiz icin ortak okuyoruz
iste yeni 41 yasin-i serif listemiz
1--guis=============================6 adet
2--lamazi77=========================5 adet
3--canommmm=======================5 adet
4--aysenur.gee======================5 adet
5--vck=============================5 adet
6--merve02=========================5 adet
7--sedosumm========================5 adet
8--cemrem29========================5 adet
toplam 41 adet yasin-i serif kizlar pazar gunune kadar bitirmek umuduyla insallah ozellikle sureyi uzun tutuyorum sindire sindire okuyalim zorlanmayalim diye suremizi uzun tuttum kizlar....hepbir agizdan birbirimiz icin hayirli evlat icin dua edelim kizlar insllah dualarimiz hayirlara vesile olur pazar gunu aksam yeni liste yapicam yalniz bu sefer salat-i tefriciye ve 41 yasin-i serif icin bu sefer kutlu dogum haftasi icin daha var ama ben peygamber efendimiz icinde dua etmek istiyorum hep bir agizdan katilmak isteyenler bana ozelden mesaj atarlarsa sevinirim....
ayrica kizlar nickinizin karsisina gercek isimlerinizi yazarsaniz cok memnun olurum....dualarimizda kolaylik olur canlar hepinizi cok opuyorum ve pazara dualarimizi bitirelim diorum tatlislar iyi geceler.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?