Tabiki veririm ama gitmeme gerek kalmadi yalniz daha once kalamis tup bebek merkezine gitmistim ilgilerinden cok memnun kalmistim istersen bi dene cnm bana da antalyadaki doktorum tavsiye etmisti.....benim kirmizilar geldi hastahaneye gitmeme gerek kalmadiınsallah en kısa zamanda bebıslerımızı kucagımıza alırız canm bnde yakınım umranıyeye gıttıgın ve olumlu sonuc aldıgın doktorun ısmını adresını felan banada verırımısın belkı banada bı faydası olur...!
Hosgeldin cnm aramiza..........Selam kızlar,
bende varım, bende geldim.. Dualara benimde ihtiyacım çok var2 senedir bebek isteyip bir türlü kavuşamayanlardanım.. şu an regli dönemimdeyim, yüzden 41 yasine katılamıyorum. ancak perşembe günü itibari ile dualarınıza katılabilirim..
Peki sizin ettiğiniz dualara beni de ekler misiniz ?
bu arada 2010 temmuz ayında bir düşüğüm varannesine babasına vatanına hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, nur yüzlü bir evlat olsun istiyorum...
Rabbim dualarımızı kabul etsin...
Kizlar ben diyorum ki sali gunu baslayalim toplanan kisilere bakalim yarin aksama netlestirir sali gunu baslar cuma bitiririz allahin izniylesedaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin kkkkkkkkkkkııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzz
pazar keyfi mi yapıyon yooosammm bensiz
bak bi arkadaş buldum size ÖZLEMK
onu da listeye ekleyelim sedoşum
41 yasine ne zaman başlıyoruz:26:
Kizlar ben diyorum ki sali gunu baslayalim toplanan kisilere bakalim yarin aksama netlestirir sali gunu baslar cuma bitiririz allahin izniyle
Cnm yaaaaa adet oldum sancidan oluyorum ancak gelebildim ya bu arada bizim duamizdan 246 tane eksigimiz var paylasmak isteyen arkadaslarimiza dagitalim artik bitirelim kizlar olurmu tatlislar
kızlar ben 46 taneyi de okudum toplamda 146 tane okumuş oldum gülenkalp isimli arkadaşımızın yerine
sanirim 100 tane kalmis onuda ben okurum ...
ALLAH KABUL ETSIN DUALARIMIZI(AMIN)
evet canım 100 tane kaldı onu da sen okursan bitmiş olur
simdi okudum bitti canim
yalniz merak ettimde dualari okurken basimizi örtmeden okusak birsey olurmu:26:
ALLAH KABUL ETSIN INSALLAH(AMIN)
olmaz diye biliyorum canım ben netten bi yazı buldum :126:
abdesti yokken ve başı açıkken dua etmek, hadis okumak ve Kurana dokunmadan ayet ve sure okumak caizdir Ayakta, otururken, yürürken ve yatarken dua ve Kuran okumak da caizdir Ayrıca çocuk emzirirken de Kuran okunabilir
Hosgeldin cnm aramiza..........
canim ben yarin aksama baslariz diye dusunuyorum gercekten okuyabilecek arkadaslar icin sirayla 41 tane mesela 5 kisiysek eger hepimiz paylasip bir kisin icin okuyacagiz daha sonrada diger kisi icin listemiz kisitli olacak en fazla 5 -6 kisi almayi dusunuyorum cok kalabalik olunca karisiyor kimisi birakip gidiyor kimisi okumuyor bide haber vermiyor gercekten okumak isteyen ve devam edecek arkadaslar ariyoruz canim o yuzden ...hoşbuldum.. :)
bende dualarınıza yarın katılabilirim.ama kimin için ne okunacak bana bilgi verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?