- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
canim yaaa ben turkce yani latincesini okuyacagim bilmiyorum bende burda daha yeni basladim kuran kursuna rabbim kabul eder insallah olsun canim yavas oku hic sorun degil onemli olan niyettir insallah allah dualarimizi kabul eder......
insallah canim yaa peygamber efendimize ne kadar dua eder onu nekadar anarsak ve araci yaparsak elbetteki allah dualarimizi kabule der diye dusunuyorum allah asla acilan elleri geri cevirmez hayirlisi hakkimizda tatlimamin inşallah canım. olmadı youtube'tan dinleyip latincesinden bir kereliğine takip ederiz farklı bir okunuştaysa o kelimenin yanına not düşeriz. bu arada hepimize 2 defa okumak düşer aynı sayıyla devam edecek olursak ortalama.. Allah'ımızın kelamıyla dua etmek daha da iyi.. inş en kısa zamanda tekrardan toplanırız
insallah canim yaa peygamber efendimize ne kadar dua eder onu nekadar anarsak ve araci yaparsak elbetteki allah dualarimizi kabule der diye dusunuyorum allah asla acilan elleri geri cevirmez hayirlisi hakkimizda tatlim
DOGRU SOZE NE DENIR CANIM MEN MESAJINI DUA OLARAK ALIYORUM VE KOCAMAN BIR AMIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNN DIYORUM CANIMMMhayırlısı güzel arkadaşım.. Rabbim evlat hasretiyle yanan kardeşlerimize eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.. evinizde, sizi çılgına çevirecek bebek ağlamaları çınlatsın.. ikiz bebeleriniz olsun.. uykuya hasret kalın inş(beddua mı ettim dua mı çözemedim ama siz mesajı almışsıızdır )
Allah'ım herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla.
(AMİN)
Rabbimin yardımına muhtacız her nefes.
hosgeldin cnm aramiza bizim duamizda bitmek uzere istersen gelartik isimli arkadasimizin yerine okuyabilirsin tatlim 246 tane yada istersen yeni liste yapip 41 yasine katilmak isteyen arkadaslarimizla 41 yasinle devam edicez istersen baglantiyi koparma aramizda kal sanada paylastiralim bu gruptaki arkadaslarimizin uzun suredir bebisi olmuyor herkesin bir dilegi vardi herkes icn toplu olarak okuduk... Eksik sayilarimiz var onlardan haber bekliyoruz egerhaber gelirse bitirip yeni dualarimizla yola devam etmek isteyen arkadaslarimizla yola devam edicez yoksa yine buralardayiz tatlim sen ne kadar suredir ugrasiyorsun cnm....
ayy cok uzuldum canim yaaa allahtan hayirlisi cok buyuk gecmis olsun insan evli ve cocuksuz olunca cok bos oluyor ev bekarliktan pek bir farkin olmuyor cok zor ama hakkimizda hayirlisi gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler diye bosuna soylememisler vardir elbet bizim icin bir bildigi bir plani....[sıze=2]s aleykum canım..sızın ıcın hangısı uygunsa ben hepsıne uyarım...bn 3 yıldır ugrasıyorum cıkolata kıstı amelıyatı oldum sol yumurtalıgım laındı dr olur bekle dıyo ama nereye kadar adam akıllı bı dr bulup en azından sorun ne onu ogrenmek ıstyorum
bu arada ıstanbul anadolu yakasındanım yasım 33.....senın neden olmuyo bebsın canm
[/sıze]
ınsallah en kısa zamanda bebıslerımızı kucagımıza alırız canm bnde yakınım umranıyeye gıttıgın ve olumlu sonuc aldıgın doktorun ısmını adresını felan banada verırımısın belkı banada bı faydası olur...!ayy cok uzuldum canim yaaa allahtan hayirlisi cok buyuk gecmis olsun insan evli ve cocuksuz olunca cok bos oluyor ev bekarliktan pek bir farkin olmuyor cok zor ama hakkimizda hayirlisi gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler diye bosuna soylememisler vardir elbet bizim icin bir bildigi bir plani....
offf yaaa bizide bu beklemeler olduruyor tatlim bende de esmdede hic bir sorun yok bizde ugrasiyoruz asilamada yaptirdik bende dusuk oldu 2 dusuk 1 tanede dis gebeligim var canim vallahi bizde anlamadik gitti...3 subatta istanbula geliyoruz umraniye tarafina esimin ailesi orda yasiyor ben aslen ingilterede yasiyorum burada hic dogru duzgun doktor yok canim insanlar allaha emanet yasiyorlar sacma sapan bir hayat var bakalim allahtan hayirlisi allah ne zaman verirse o zaman bebisimiz olucak sanirim dilerim allahtan hayirli olan zamanda hayirli birer evlat nasip eder bize ....benim yasimda 30 canim hala beklemedeyim bakalim....
kizlar ben saniyenin duasini bitirdim tatlislar cok rahatladim cok sukur bitti saniyecim tatlim allah kabul etsin allah hayirli uzun omur ve hayirli bir es yuva ve evlat versin tatlim ,,,, arkadaslar da bitirsinler duani toplariz tatlim ,,,
Selam kızlar,
bende varım, bende geldim.. Dualara benimde ihtiyacım çok var2 senedir bebek isteyip bir türlü kavuşamayanlardanım.. şu an regli dönemimdeyim, yüzden 41 yasine katılamıyorum. ancak perşembe günü itibari ile dualarınıza katılabilirim..
Peki sizin ettiğiniz dualara beni de ekler misiniz ?
bu arada 2010 temmuz ayında bir düşüğüm varannesine babasına vatanına hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, nur yüzlü bir evlat olsun istiyorum...
Rabbim dualarımızı kabul etsin...
sen kaç yaşındasın canım neden düştü bebeğin
29 olucam :)
aslında ilk baş sebebini bilmiyordum ama utangaçlığımı yenip doktora gittiğimde prolaktin hormonumun yüksek olduğunu ve bu sebepten dolayı düştüğünü öğrendim. onun tedavisini görüyorum şu anda..
anladım canım tsh,st3 ve st4 falan baktırdın mı onlar da düşük sebebi
gerçi dr gerekeni yapmıştır ama
sedaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin kkkkkkkkkkkııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzz
pazar keyfi mi yapıyon yooosammm bensiz
bak bi arkadaş buldum size ÖZLEMK
onu da listeye ekleyelim sedoşum
41 yasine ne zaman başlıyoruz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?