• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

1- esmeralisa- okumak icin hazir= hayirli bir es ve hayirli bir yuva =SANIYE =233 ICIN OKUNUYOR
2- moonsun88-okumak icin hazir=saglikli ve hayirli bir evlat =233 = AYSUN= OKUDU
3- gelartık- okumak icin hazir = saglikli ve hayirlii bir evlat =SIBEL =233 =OKUDU
4-cemrem 29- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 = TUGBA
5- lamazı77- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 =OKUDU
6- merve02- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
7-bahar85- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 = AYSEGUL = OKUDU
8-zeliha- okumak icin hazir -gidecegi ulkenin vizesi icin =ZELIHA=233 =OKUDU
9-vck - okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat = REMZIYE=233 =OKUDU
10-canommmm-okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat= GULCAN =233== OKUDU
11-ceza83- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 - AYSE = OKUDU
12-estalmus- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat 233 =ESRA= OKUDU
13-aslı_ıst- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
14-zeyn77- okumak icin hazir-BIZLERE YARDIMCI OLMAK ICIN EGER BIR DILEGIN OLURSA BEKLIYORUZ CANIM =233 = OKUDU
15-eki_sev- okumak icin hazir-saglikli ve hayirlii bir evlat =233
16-tweety yteewt okumak için hazır =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
17-gulenkalp okumak için hazır-kpss yi kazanmak ==233
18-sedosum okumak icin hazir- saglikli ve hayirlii bir evlat- SEDA=233+17=250 = OKUDU
19-asiNaz- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233

KIZLAR SON DURUM BU BAZI ARKADASLARIMIZDAN HABER BEKLIYORUZ

moonsun88
gülenkalp
eski_sev
asli_ist
asiNaz
merve02 bunlardan haber bekliyoruz... GERCEKTEN OKUYAMAYACAK ARKADASLAR HABER VERSELER BIZ ONLARIN YERINEDE OKURUZ ARKADASLAR SIZDEN RICAM LUTFEN DUALARIMIZA ITINA GOSTERELIM BIR DIGER ARKADASIMIZDA asli_ist listeden cikmak istemis sanirim haberiniz varmi kizlar cikariyormuyum yada haber vermeyen arkadaslar in duasini nasil yapalim neden bazi arkadaslarimiz acele ediyor boyle olunca duzen bozuluyor sayilar karisiyor tina ile yaparsak hepimiz daha cok seviniriz kizlar ben hic istemiyorum burda kimsenin magdur olmasini sanirim listemizde 18 kisiye dustu ...okuyanlardan allah razi olsun okuyamayan arkadaslar en azindan bilgi verirseniz kizlar biz dualarinizi toplar okumak isteyen arkadaslarla paylastirir sayiyi tamamlariz onemli olan duzgun ve sirali guzel okumak ;)))))))) lutfen kimse kirilmasin hakkinizi helal edin ama ben belli bir duzende gidelim kimsenin hakki yenmesin istiyorum kizlar :)))
hep bi duzende gitsek iyi olur,simdi diger arkadaslarda haber verseydi aysun icin baslardik okumaya gerci ben dun kendi adima basladim biraz okudum ama simdi yine degisti asli cikti listeden...
herkes biraz duyarli olup habersiz birakmasa kimse magdur olmayacak...
simdi boyle bosuna bekliyoruz...
bence hergun 1 kisiye okusak iyi boyle 2 gun cok uzun oluyor yinede siz bilirsiniz...

hep bi duzende gitsek iyi olur,simdi diger arkadaslarda haber verseydi aysun icin baslardik okumaya gerci ben dun kendi adima basladim biraz okudum ama simdi yine degisti asli cikti listeden...
herkes biraz duyarli olup habersiz birakmasa kimse magdur olmayacak...
simdi boyle bosuna bekliyoruz...
bence hergun 1 kisiye okusak iyi boyle 2 gun cok uzun oluyor yinede siz bilirsiniz...
zaten tatlim en son kararimizda oydu ama arkadaslar duzenli takip etmeyince karisiyor ben kimsenin magdur olmasini istemiyorum saniyenin duasi yarim kaldi ben onun icin en basta dedimki toplu olarak herkes icin tek seferde okuyalim dedim olmadi sonucta herkes nasil istersen ben ona dondum bazi arkadaslardan da haber yok kimisinin isi cikiyor simdi 20 derken 18 kisi kaldik bi haber gelseydi birde cok uyari yaptik hani okuyamayacak arkadaslar bizlere yani okumak isteyenlere versin diye bakalim nolucak ;(((( sence nasil yapalim en basa benim dedigim sistememi donelim

zaten tatlim en son kararimizda oydu ama arkadaslar duzenli takip etmeyince karisiyor ben kimsenin magdur olmasini istemiyorum saniyenin duasi yarim kaldi ben onun icin en basta dedimki toplu olarak herkes icin tek seferde okuyalim dedim olmadi sonucta herkes nasil istersen ben ona dondum bazi arkadaslardan da haber yok kimisinin isi cikiyor simdi 20 derken 18 kisi kaldik bi haber gelseydi birde cok uyari yaptik hani okuyamayacak arkadaslar bizlere yani okumak isteyenlere versin diye bakalim nolucak ;(((( sence nasil yapalim en basa benim dedigim sistememi donelim

1 gunde 1 kisiye okuyalim...
mesela aksam saat 9a kadar yada saati sen belirle o saate kadar herkes haber versin...
ve kesin okuyacaklari alalim...

o zaman kizlar yarin burada toplanalim oglenden sonra herkesle konusup benim dedigim gibi yapalim inaninki onemli olan niyettir hem karismamis olur hemde rahat rahat birkac gunde bitirir herkes kimse stres yapmaz yani bence boylesi daha iyi kizlar...

Bugün giremedim nete kusura bakmayın Misafirim vardı
Hakkınızı helal edin bende hallettim az kaldı şuan okuyorum bitti bitecek benide yazın listeye

1- esmeralisa- okumak icin hazir= hayirli bir es ve hayirli bir yuva =SANIYE =233 ICIN OKUNUYOR
2- moonsun88-okumak icin hazir=saglikli ve hayirli bir evlat =233 = AYSUN= OKUDU
3- gelartık- okumak icin hazir = saglikli ve hayirlii bir evlat =SIBEL =233 =OKUDU
4-cemrem 29- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 = TUGBA = oKUDU
7-bahar85- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 = AYSEGUL = OKUDU
10-canommmm-okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat= GULCAN =233== OKUDU
14-zeyn77- okumak icin hazir-BIZLERE YARDIMCI OLMAK ICIN EGER BIR DILEGIN OLURSA BEKLIYORUZ CANIM =233 = OKUDU
18-sedosum okumak icin hazir- saglikli ve hayirlii bir evlat- SEDA=233+17=250 = OKUDU

KIZLAR SON DURUM BU BAZI ARKADASLARIMIZDAN HABER BEKLIYORUZ

moonsun88
gülenkalp
eski_sev
asli_ist
asiNaz
merve02 bunlardan haber bekliyoruz...

- esmeralisa- okumak icin hazir= hayirli bir es ve hayirli bir yuva =SANIYE =233<<<<<okudu
2- estalmus- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat 233<<<<<okudu
3- gelartık- okumak icin hazir = saglikli ve hayirlii bir evlat =SIBEL =233<<<<<okudu
4- canommmm-okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat= GULCAN =233<<<<<okudu
5- lamazı77- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233<<<<<okudu
7-cemrem 29- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233<<<<<okudu
8-asiNaz- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
9-vck - okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat = REMZIYE=233<<<<<okudu
10-bahar85- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233<<<<<okudu
11-ceza83- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233<<<<<okudu
12-zeliha- okumak icin hazir -gidecegi ulkenin vizesi icin =ZELIHA=233<<<<<<okudu
14-zeyn77- okumak icin hazir-BIZLERE YARDIMCI OLMAK ICIN EGER BIR DILEGIN OLURSA BEKLIYORUZ CANIM =233<<<<<<okudu
16-tweety yteewt okumak için hazır =saglikli ve hayirlii bir evlat=233<<<<<<okudu
17-gulenkalp okumak için hazır-saglikli ve hayirlii bir evlat==233
18-sedosum okumak icin hazir- saglikli ve hayirlii bir evlat- SEDA=233+17=250<<<<<<okudu
19-moonsun88-okumak icin hazir=saglikli ve hayirli bir evlat =233<<<<<<<okudu

arkadaslar bundan sonraki gelen arkadaslarimizi bir sonraki arkadasa eklicem ve OKUMAYA BASLAYABILIRSINIZ KIZLAR BU SON LISTEDIR

o zaman kizlar yarin burada toplanalim oglenden sonra herkesle konusup benim dedigim gibi yapalim inaninki onemli olan niyettir hem karismamis olur hemde rahat rahat birkac gunde bitirir herkes kimse stres yapmaz yani bence boylesi daha iyi kizlar...

tatlım baska care yok cunku bazıları okuyur mu bılmıyoruz yazmıyorlarda
yarın oglen ınşllh toplanırızda kacar tane okuyacagımız bellı olur

4-cemrem 29- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 = TUGBA = oKUDU
6- merve02- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233-= OKUDU

KIZLAR SON DURUM BU BAZI ARKADASLARIMIZDAN HABER BEKLIYORU
gülenkalp
eski_sev
asli_ist
asiNaz
bunlardan haber bekliyoruz..

Back