sacmalama canim ya
herkesin benim gibi bos vakti yokki senin gibi kafasini kasiyacak vakti olmayan cok kisi var...
neyse sen bugun bitir diger arkadasa yarin baslayalim zaten bi kac kisidende haber yok...
benm yüzümden mi yarına sarktı diğer kişi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sacmalama canim ya
herkesin benim gibi bos vakti yokki senin gibi kafasini kasiyacak vakti olmayan cok kisi var...
neyse sen bugun bitir diger arkadasa yarin baslayalim zaten bi kac kisidende haber yok...
yarın baslıyacagız kara verılecek son olarak cnm
merve sende bitirdin mi ?Şimdi saniye arkadaşımız için mi okuduk yarın kime başlıyoruz ya benim aklım çok karıştı nedense:44:
benm yüzümden mi yarına sarktı diğer kişi?
canım aslı arkadasımız ılk baslarda sra bendeydı yaa o sırada 70 tane benım ıcın okumustu ama ben kendımı son sıraya aldım ondan sonra tekrar okumamıs gecmıse tekrar goz attım canımben okumus oldugunu dusunuyorum amaa:44::44:
canım aslı arkadasımız ılk baslarda sra bendeydı yaa o sırada 70 tane benım ıcın okumustu ama ben kendımı son sıraya aldım ondan sonra tekrar okumamıs gecmıse tekrar goz attım canım
geldım canım yaa gecmısı tekrar kontrol ettım ama sadece benım ıcın baslandıgınd a 70 tane okumus o kadar canım sanıye ıcın yok bulamadım herhangı bırseybence ikinci icin yarini bekleyelim...
Haber alamadigimiz bir kac kisi daha var...
Yarina belli olur diye düsünüyorum sedoss ne dersin:26::26:
merve sende bitirdin mi ?
hayir canim daha haber vermeyen bir kac kisi daha var
bende ozel mesaj attim ama :44:
Demekki oyle o zaman...
Su listeyi bir daha karistirmasak iyi olur yani kimler ilk okunmak istiyorsa ayarlansin,
sonra bir daha degismesin...
canım sabaha bırakmam kesin bu gece bitiririm. 100küsur kaldı.
Tek ben mi kaldım. Hemen bitirmem mi gerekiyor?
:13::13::13::13:Hıı hııı
canım kızlar teker degılde toplu olarak okuyalım lıste cok karısıyor dıyorlar sen ne dıyorsun bende zaten en basta bu sekılde ıstemıstım sen ne dusunuyorsun yarın bır karara baglasak nasıl olucak napıcaz aynen lısteden devammı edıcez yoksa bu 18 kısı ıcın yenı paylasım yapıp toplumu okuyalım senın dusuncen nedır;;;;
canım kızlar teker degılde toplu olarak okuyalım lıste cok karısıyor dıyorlar sen ne dıyorsun bende zaten en basta bu sekılde ıstemıstım sen ne dusunuyorsun yarın bır karara baglasak nasıl olucak napıcaz aynen lısteden devammı edıcez yoksa bu 18 kısı ıcın yenı paylasım yapıp toplumu okuyalım senın dusuncen nedır;;;;
lıstedekı kısılerın adına sadece tek bır seferde 4444 tane okunacak tabı paylasılarak herkesın adına tek tek nıyet edlerek ama herkes sadece payına dusenı okuyacak ve 4444 e tamamlayıp bırakıcaz ne dıyorsun sence????toplu okuma derken ben anlamadım?
lıstedekı kısılerın adına sadece tek bır seferde 4444 tane okunacak tabı paylasılarak herkesın adına tek tek nıyet edlerek ama herkes sadece payına dusenı okuyacak ve 4444 e tamamlayıp bırakıcaz ne dıyorsun sence????:13::13::13::13:
toplu olarak nasil okuyacagiz yani herkes icin 233 tanemi yada kactane dusuyorsa yani toplamda 4444 tekabül ediyor...
lıstedekı kısılerın adına sadece tek bır seferde 4444 tane okunacak tabı paylasılarak herkesın adına tek tek nıyet edlerek ama herkes sadece payına dusenı okuyacak ve 4444 e tamamlayıp bırakıcaz ne dıyorsun sence????
Cunkı herkes takıp edemıyor kımısı onden kımısı arkadan gıdıyor kımse beklemıyor mesela gec okuyan okuyamayan arkadaslarımızı beklememız gerekırken bazı arkadaslarımız 2. Kısıye gecebılıyor yada gecmek ıstıyor karısıklık olucak sen ne dusunuyorsun...
lıstedekı kısılerın adına sadece tek bır seferde 4444 tane okunacak tabı paylasılarak herkesın adına tek tek nıyet edlerek ama herkes sadece payına dusenı okuyacak ve 4444 e tamamlayıp bırakıcaz ne dıyorsun sence????
Cunkı herkes takıp edemıyor kımısı onden kımısı arkadan gıdıyor kımse beklemıyor mesela gec okuyan okuyamayan arkadaslarımızı beklememız gerekırken bazı arkadaslarımız 2. Kısıye gecebılıyor yada gecmek ıstıyor karısıklık olucak sen ne dusunuyorsun...