• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

cnm allh kabul etsın dualarımızı sanada hayırlar getırsın cnm:16:

amin inşallah canım..

(saglikli ve hayirli bir evlat için = 233 defa = AYSUN arkadaşımıza okunacak geceden itibaren dimi? öyleyse ben başlıyorum gece.. çıkacam belki giremeyebilirim gece ondan yazıyorum.. Allah'a emanet olun kızlar.. iyi akşamlar.. )

amin inşallah canım..

(saglikli ve hayirli bir evlat için = 233 defa = AYSUN arkadaşımıza okunacak geceden itibaren dimi? öyleyse ben başlıyorum gece.. çıkacam belki giremeyebilirim gece ondan yazıyorum.. Allah'a emanet olun kızlar.. iyi akşamlar.. )

cnm sıralamaya gore oyle ama sedom gelınce belkı degıstırır
keske benıde 4 falan yapsa esımın testıne kadar banada okunsa:44:

bence siradan devam edelim,aysun icin okumaya basladim bile...

siralama hergün degiseceksee oo karisir bu is o zaman,
biz siradan okuyalim ALLAH KABUL ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
zaten RABBIMIZDEN diliyoruz dilerse verir,hemen okuduk diye hemen olacak diye birsey yokki herseyin basi sabir hem karsiliksiz okunmali bu dua hadi ben okudum sende bana evladimi ver gibi tövbe hasa degil yani bilemiyorum....:26:

siralama hergün degiseceksee oo karisir bu is o zaman,
biz siradan okuyalim ALLAH KABUL ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
zaten RABBIMIZDEN diliyoruz dilerse verir,hemen okuduk diye hemen olacak diye birsey yokki herseyin basi sabir hem karsiliksiz okunmali bu dua hadi ben okudum sende bana evladimi ver gibi tövbe hasa degil yani bilemiyorum....:26:

cnm okudugumuz dua murad ıcın degılmı ıstek ıcın yanı ben sızden ıstemıyorum allhtan ıstıyorum bu okunan dualarda vesıle yanı bızlerde bırbırımıze vesıleyız cnm anladın mı
ben ıstegımı allhtan ıstıyorum sızden ndegıl ben sadece hanı o gun gelene dek okunursa benım acımdan sevınırım dedım
heeee bu arada ben zorla kımseye okutmam duamı
hep lıste karısacak dıye bı sey yok ben rıca ettım olursa sevınırım olmasa da duayı bırakacak halım yok
bı kere ben dua ederken benım ıcın ver mevlam demıyorum ( tovbe haşa) su dualar yuzusu hurmetıne ver dıyorum tmm mı........

Son düzenleme:
cnm okudugumuz dua murad ıcın degılmı ıstek ıcın yanı ben sızden ıstemıyorum allhtan ıstıyorum bu okunan dualarda vesıle yanı bızlerde bırbırımıze vesıleyız cnm anladın mı
ben ıstegımı allhtan ıstıyorum sızden ndegıl ben sadece hanı o gun gelene dek okunursa benım acımdan sevınırım dedım
heeee bu arada ben zorla kımseye okutmam duamı
hep lıste karısacak dıye bı sey yok ben rıca ettım olursa sevınırım olmasa da duayı bırakacak halım yok
bı kere ben dua ederken benım ıcın ver mevlam demıyorum ( tovbe haşa) su dualar yuzusu hurmetıne ver dıyorum tmm mı........

ne bu siddet bu celal ben sadece fikrimi soyledim...
tabiki kimse zorla okumuyor en azindan ben zorla okumuyorum...
ben anladigimi soyledim,tabiki bizden istemiyorsun RABBIMDEN istiyorsun...
ben sadece liste karismasin dedim...
belki bi kac gun giremeyen olacak bu listeye gore okuyacak,e liste siradan gitmiyor o zaman ne olacak...
bu kadar asabi olmana hic gerek yok :34:

saat kac oldu kizlar bi haber verinde diger arkadasa baslayalim artik:26::44:

ne bu siddet bu celal ben sadece fikrimi soyledim...
tabiki kimse zorla okumuyor en azindan ben zorla okumuyorum...
ben anladigimi soyledim,tabiki bizden istemiyorsun RABBIMDEN istiyorsun...
ben sadece liste karismasin dedim...
belki bi kac gun giremeyen olacak bu listeye gore okuyacak,e liste siradan gitmiyor o zaman ne olacak...
bu kadar asabi olmana hic gerek yok :34:

tatlım ben asabı degılım kızmadım sasırdım tovbe haşa ben sızden nıyaz etmıyorum
sadece olursa ii olur dıye yazmıstım yazıyı ama sende boyle deyınce sankı ben herkesın hakkını alıyor gıbı geldı de boyle yazı yazdım cnm

kızlar ben lısteden cıkıyorum lıste hergun karısıyor cnm,carsamba aksamına kadar okunsun denmıstı sımdı bakıyorum dıger arkadasa baslanmıs bıle ben anlamadım ben lısteden cıkmak ıs.sayılar tıyorum.bence net olmuyor gıbı geldı.kusura bakmayın lutfen...

tatlım ben lısteden cıkıyorum lıste hergun karısıyor cnm,carsamba aksamına kadar okunsun denmıstı sımdı bakıyorum dıger arkadasa baslanmıs bıle ben anlamadım o yuzden lısteden cıkıyorum sayılar bence net olmuyor.kusura bakmayın lutfen...

tatlım ben lısteden cıkıyorum lıste hergun karısıyor cnm,carsamba aksamına kadar okunsun denmıstı sımdı bakıyorum dıger arkadasa baslanmıs bıle ben anlamadım o yuzden lısteden cıkıyorum sayılar bence net olmuyor.kusura bakmayın lutfen...

tatlım baslanmadı daha gece baslanacak dedıgın gıbı carsamba baslıyacagıuz 2.ci arkadasımıza

Son düzenleme:
tatlım ben asabı degılım kızmadım sasırdım tovbe haşa ben sızden nıyaz etmıyorum
sadece olursa ii olur dıye yazmıstım yazıyı ama sende boyle deyınce sankı ben herkesın hakkını alıyor gıbı geldı de boyle yazı yazdım cnm

hak almak degil canim estagfurullah ama bak liste karisiyor iste bir kisi cikmis bu yuzden listeden...
zaten okuyanlarda gelip yazmadi bi türlü okudum bitti niye,
neye nerden nasil baslicaz karisti gitti...
sen hani anladinmi ,tamam mi felan yazinca kizdigini dusundum...
bide asilama yapacam o gune kadar yetissin demisin ondan oyle dedim neyse INSALLAH tutar asilaman...
ALLAH HERKEZIN GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

hak almak degil canim estagfurullah ama bak liste karisiyor iste bir kisi cikmis bu yuzden listeden...
zaten okuyanlarda gelip yazmadi bi türlü okudum bitti niye,
neye nerden nasil baslicaz karisti gitti...
sen hani anladinmi ,tamam mi felan yazinca kizdigini dusundum...
bide asilama yapacam o gune kadar yetissin demisin ondan oyle dedim neyse INSALLAH tutar asilaman...
ALLAH HERKEZIN GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
yo ben hemen kızmam cunku hepımızın dertlerının kaynagı duadır cnm
ahhhhhhhh cnm keske agzından cıkanı mevlam nasıp etsın hayırlısıyla :16:
ben 6 senelık evlılıgım boyunca hıc asılama falan yapamadım bızım sperm testımız heppp0000

yo ben hemen kızmam cunku hepımızın dertlerının kaynagı duadır cnm
ahhhhhhhh cnm keske agzından cıkanı mevlam nasıp etsın hayırlısıyla :16:
ben 6 senelık evlılıgım boyunca hıc asılama falan yapamadım bızım sperm testımız heppp0000

canim su keciboynuzu kürlerini felan denedin mi ? esin icin...
INSALLAH KAVUSURSUN BEBEGINE,bende 1 senedir istiyorum bakalim bizdede problemler var bakalim hayirlisi INSALLAH...

canim su keciboynuzu kürlerini felan denedin mi ? esin icin...
INSALLAH KAVUSURSUN BEBEGINE,bende 1 senedir istiyorum bakalim bizdede problemler var bakalim hayirlisi INSALLAH...

ahhhhhhhh neler neler denedık
esım 2006 da tese 2009 da mıcro tese oldu ama sonuc 0
butun bıtkısellerı kullandık yok yok yok
mustafa eraslanın ılacını kullanıyor esım sımdı ılk defa gecen testte sperm dısı hucre goruldu 2 cı testde bu ayın 30
bakalım cok korkuyorum ınşşlh cıkar bı seyler
sızın sorun ne cnm

1- esmeralisa- okumak icin hazir= hayirli bir es ve hayirli bir yuva =SANIYE =233
2- estalmus- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat 233okudu
3- gelartık- okumak icin hazir = saglikli ve hayirlii bir evlat =SIBEL =233okudu
4- canommmm-okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat= GULCAN =233okudu
5- lamazı77- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233okudu
6- merve02- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
7-cemrem 29- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233okudu
8-asiNaz- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
9-vck - okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat = REMZIYE=233okudu
10-bahar85- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233okudu
11-ceza83- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233okudu
12-zeliha- okumak icin hazir -gidecegi ulkenin vizesi icin =ZELIHA=233okudu
13-aslı_ıst- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
14-zeyn77- okumak icin hazir-BIZLERE YARDIMCI OLMAK ICIN EGER BIR DILEGIN OLURSA BEKLIYORUZ CANIM =233okudu
15-eki_sev- okumak icin hazir-saglikli ve hayirlii bir evlat =233
16-tweety yteewt okumak için hazır =saglikli ve hayirlii bir evlat=233okudu
17-gulenkalp okumak için hazır-saglikli ve hayirlii bir evlat==233
18-sedosum okumak icin hazir- saglikli ve hayirlii bir evlat- SEDA=233+17=250okudu
19-moonsun88-okumak icin hazir=saglikli ve hayirli bir evlat =233

arkadaslar bundan sonraki gelen arkadaslarimizi bir sonraki arkadasa eklicem ve OKUMAYA BASLAYABILIRSINIZ KIZLAR BU SON LISTEDIR

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
moonsun88
gülenkalp
eski_sev
asli_ist
asiNaz
merve02 bunlardan haber bekliyoruz...

Son düzenleme:
ahhhhhhhh neler neler denedık
esım 2006 da tese 2009 da mıcro tese oldu ama sonuc 0
butun bıtkısellerı kullandık yok yok yok
mustafa eraslanın ılacını kullanıyor esım sımdı ılk defa gecen testte sperm dısı hucre goruldu 2 cı testde bu ayın 30
bakalım cok korkuyorum ınşşlh cıkar bı seyler
sızın sorun ne cnm

ay gercektenmi o ilac ise yariyormuymus :44:
bizimde bende prolaktin var esimdede hareketlilik az galiba öyle iste...:44:
bende bu ay bi ilac kullaniyorum preesed jel diye bakalim hayirlisi...

Back