• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

sedosum senin listende eksik var gibi...
gecmisi iyi kontrol ettinmi:26:

KIZLAR SON DURUM BU BAZI ARKADASLARIMIZDAN HABER BEKLIYORUZ
gülenkalp
eski_sev
asli_ist======LISTEMIZDEN AYRILMISTIR DUASINI PAYLASMAK ISTEYENLER PAYLASALIMMI SANIRIM OKUYAMADI HABER VERILMEDI CUNKI
asiNaz
bunlardan haber bekliyoruz..

KIZLAR SON DURUM BU BAZI ARKADASLARIMIZDAN HABER BEKLIYORUZ
gülenkalp
eski_sev
asli_ist======LISTEMIZDEN AYRILMISTIR DUASINI PAYLASMAK ISTEYENLER PAYLASALIMMI SANIRIM OKUYAMADI HABER VERILMEDI CUNKI
asiNaz
bunlardan haber bekliyoruz..

tatlım okumadıysa paylasabılırım ben

sedosum senin listende eksik var gibi...
Gecmisi iyi kontrol ettinmi:26:
canım kontrol ettım 2 defa acaba gozden kacırdıgım bısey mı oldu ben tam yaptım dıye dusunuyorum yaaa bıde ne dıcem yarın bedan ıtıbaren benım dedıgım gıbı yapalımmı boyle cok karıstırılıyor yanı herkese toplu olarak okuyalım lısteye gırencıkanda bellı olmadı bıde ben hastalandım mumkun oldugu kadar takıp edıyorum ama ne dersınız nasıl yapalımmmm

tatlım okumadıysa paylasabılırım ben
gecmıse baktım ama hıc goremedım acaba gozden mı kacırdım dıye bıdaha baktım ıstersen kontrol et canım paylasalım bırkackısı hemen bıtırelım ne dersın ...ben gozden kacırmıs olabılırım ...

Gulen kalp sen okudun mu tatlım bıttımı kızlar ben gecmısı tekrar kontrol edıyorum 5 dk musade bana

kac tane okuyacagimiz belli olsada ciksam ben islerim var,
sayiyi bekliyorum:44:

sdommm cnm ben bunu bldum

şşşşttt cıvıtmayn duanızı okuyun bakım :))) bak ben hem calısıyorum hem 70 deyım :P

tatlım bu kadar okumus herhalde yanı gecmıste bu yazıyo ama devam ettımı bılmıyorum

canım kontrol ettım 2 defa acaba gozden kacırdıgım bısey mı oldu ben tam yaptım dıye dusunuyorum yaaa bıde ne dıcem yarın bedan ıtıbaren benım dedıgım gıbı yapalımmı boyle cok karıstırılıyor yanı herkese toplu olarak okuyalım lısteye gırencıkanda bellı olmadı bıde ben hastalandım mumkun oldugu kadar takıp edıyorum ama ne dersınız nasıl yapalımmmm

en iyisi cnm yoksa corbaya dönüyo bu dua gıt gıde
yarın kara verılsın kac tane ıse kısı bası okunsun cnm

kızlar ben çıkmak zorundayım herkese iyi geceler..aldığınız kararı yarın uygularım...kaç taneyse okurum

kızlar çıkıcam ben malum çalışıyorum ev aldı başını gitti bıcı bıcıda yapmam lazım 2 .kişiye başlıycazmı yarınımı bekliycez

acayip suçluluk hissediyorum zaten.. :50:

bugün başımı kaşıcak vakit bulamadım. çok ters oldu. ama bu gece kesn bitiririm.

:50:

sacmalama canim ya:1:
herkesin benim gibi bos vakti yokki senin gibi kafasini kasiyacak vakti olmayan cok kisi var...
neyse sen bugun bitir diger arkadasa yarin baslayalim zaten bi kac kisidende haber yok...

bence ikinci icin yarini bekleyelim...
haber alamadigimiz bir kac kisi daha var...
yarina belli olur diye düsünüyorum sedoss ne dersin:26::26:

kızlar çıkıcam ben malum çalışıyorum ev aldı başını gitti bıcı bıcıda yapmam lazım 2 .kişiye başlıycazmı yarınımı bekliycez

yarın baslıyacagız kara verılecek son olarak cnm

Şimdi saniye arkadaşımız için mi okuduk yarın kime başlıyoruz ya benim aklım çok karıştı nedense:44:

Back