1- esmeralisa- okumak icin hazir= hayirli bir es ve hayirli bir yuva =SANIYE =233 ICIN OKUNUYOR
2- moonsun88-okumak icin hazir=saglikli ve hayirli bir evlat =233 = AYSUN
3- gelartık- okumak icin hazir = saglikli ve hayirlii bir evlat =SIBEL =233 =OKUDU
4- estalmus- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat 233 =ESRA
5- lamazı77- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 =OKUDU
6- merve02- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
7-bahar85- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 = AYSEGUL
8-zeliha- okumak icin hazir -gidecegi ulkenin vizesi icin =ZELIHA=233 =OKUDU
9-vck - okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat = REMZIYE=233 =OKUDU
10-canommmm-okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat= GULCAN =233
11-ceza83- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 - AYSE
12-cemrem 29- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
13-aslı_ıst- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
14-zeyn77- okumak icin hazir-BIZLERE YARDIMCI OLMAK ICIN EGER BIR DILEGIN OLURSA BEKLIYORUZ CANIM =233
15-eki_sev- okumak icin hazir-saglikli ve hayirlii bir evlat =233
16-tweety yteewt okumak için hazır =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
17-gulenkalp okumak için hazır-saglikli ve hayirlii bir evlat==233
18-sedosum okumak icin hazir- saglikli ve hayirlii bir evlat- SEDA=233+17=250 = OKUDU
19-asiNaz- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
evet aysuncum 6 ay bitti isteyeli
arkadaşlar çoğumuzun isteği aynı Allah inş. hepimizin dualarını kabul eder ve en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz.
arkadaşlar hangi duayı okuyosunuz
geldim kizlar evdeyim cok sukur temiz cikti sanirim adetim stresten gecikmis yani beklemeye devam bakalim ne zaman tesrif edecek kirmizilar bu arada kizlar sakincasi yoksa ben en son okutmak istiyorum simdi gelen arkadaslarla listeyi tekrar guncellicem bu arada canommmm hosgeldin canim ve forumu tam okumaya vaktim olmadi yuzeysel gectim kizlar eger unuttugum ve ya eksik kimseler olursa bana haber verirseniz sevinirim eger kabul ediyorsaniz kizlar kendimi listenin en sonuna yaziyorum ve hazir arkadaslarla yeni liste yapiyorum))))
merhaba cnm tekrar gecmıs olsun sevundım kıst olmadıgına bebekte yokmus olsun raBBIM SANADA VE HEPIMIZEDE EVLAT VERIR
CNM BU AYIN SONUNDA ESIM SPERM TESTI YAPACAK HEP 0 GORUYOSUZ YAKLASIK 6 SENEDIR GECEN TESTTE ILK DEFA SPERM DISI HUCRE GORDUK NE OLUR RICA EDERIM BENIDE USTE ALSANIZ COK
MAKBUKE GECER YANI YAPABILIRSENIZ COK SEVINIRIM INANKI COK KORKUYORUM GENE 0 GORMEKTEN LUTEFEN RICA EDRIM
SIMDIDEN COK SAGOLUN KIZLAR
canım sende dahil olmak istiyorsan listeye sedoşaa rica et kapatmadıysa senide eklesin
ben kendim başladım epey okudum ama şimdi katılsam olur mu bilmiyorum i kendim niyet ettiğim için ???
valla ben oğleden sonra aysun için baslıyorum 222 tane sedacık yok bugun ortada malum onunla aramızda zaman farkıda var
valla ben oğleden sonra aysun için baslıyorum 222 tane sedacık yok bugun ortada malum onunla aramızda zaman farkıda var
kızlar bende bekliyorum sedanın gelmesini ona göre başlıyayım dedim sayı ve kime okunacağı netleşsin diye
gelartık ; sedoş nerde oturuyor bu arada?
canım ingiltere de yaşıyor sanırım
evet bende ingiltere biliyorum ne demek aysuncum allah kabul etsin inşallah
Amin canımmm Allahım kabul eder dualarımızı inşAllahh ben bir kısmını işte aralarda okuyorum kalanını evde
okuyan arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun. Allah gönlünüzdeki hayırlı dilekleri tez vakitte hayırlısıyla size de nasip eder inş. (amin)
benim için niyet edilip okunan salatlar bu akşam son dimi? gece 2. arkadaşımıza başlıycağız eğer öyleyse. yani bugünde devam ediyorsa dua benim için birkaç eksiğim var kendim için onu tamamlıycam. gece okurken uyuyakalmışım
Allah kabul etsin Saniyecim, amin inş. hepimizin dileklerini kabul eder Rabbim.
sen bitir eksiklerini bugün kendin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?