Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

canım merhaba ben aysun

tatlım hangi gün kimlere ve kaçar tane okucaz ve saat kaça kadar bitirelim vs ayrıntılı şekilde yazabilirsen sevinirim..

arkadaşlar çoğumuzun isteği aynı Allah inş. hepimizin dualarını kabul eder ve en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz.

merhaba cnm tekrar gecmıs olsun sevundım kıst olmadıgına bebekte yokmus olsun raBBIM SANADA VE HEPIMIZEDE EVLAT VERIR
CNM BU AYIN SONUNDA ESIM SPERM TESTI YAPACAK HEP 0 GORUYOSUZ YAKLASIK 6 SENEDIR GECEN TESTTE ILK DEFA SPERM DISI HUCRE GORDUK NE OLUR RICA EDERIM BENIDE USTE ALSANIZ COK
MAKBUKE GECER YANI YAPABILIRSENIZ COK SEVINIRIM INANKI COK KORKUYORUM GENE 0 GORMEKTEN LUTEFEN RICA EDRIM
SIMDIDEN COK SAGOLUN KIZLAR

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canıımm Allahım hepimiizn kucaklarını doldursun hayırlısıylaa

Allahın izniyle dualarımız kabul olur

valla ben oğleden sonra aysun için baslıyorum 222 tane sedacık yok bugun ortada malum onunla aramızda zaman farkıda var

valla ben oğleden sonra aysun için baslıyorum 222 tane sedacık yok bugun ortada malum onunla aramızda zaman farkıda var

kızlar bende bekliyorum sedanın gelmesini ona göre başlıyayım dedim sayı ve kime okunacağı netleşsin diye

gelartık ; sedoş nerde oturuyor bu arada?

canlarım benim ablam evleniyor cumartesi kına ve pazar günü düğün o günlerde sıra kimdeyse onların kini perşembe ve cuma önceden okusam bişi olur mu liste netleşirse ona göre önden okucam inşAllah

okuyan arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun. Allah gönlünüzdeki hayırlı dilekleri tez vakitte hayırlısıyla size de nasip eder inş. (amin)

benim için niyet edilip okunan salatlar bu akşam son dimi? gece 2. arkadaşımıza başlıycağız eğer öyleyse. yani bugünde devam ediyorsa dua benim için birkaç eksiğim var kendim için onu tamamlıycam. gece okurken uyuyakalmışım

Allah kabul etsin Saniyecim, amin inş. hepimizin dileklerini kabul eder Rabbim.
sen bitir eksiklerini bugün kendin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…