Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

selam kizlar
duayi bitirdim saniyecim rabbim gönlünün muradini en kisa zamanda verir insallah

birsey rica edicektim sizden benim duami biraz azaltabilirmiyiz vakit kisitli oldugundan yetistirmek zor oldu,
oglumda biraz anneci bütün gün pesimde oldugundan zorlandim acaba 100 tane okusam sorun olurmu

sedacıım beni listenin sonuna da koysan olur tatlım bi de canım ben eşimin bi rahatsızlığının geçmesi için istiyorum okumayı
onu da güncellersen sevinirim tatlım

Allah razı olsun canım. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin. (çok çokkk sağol)

canım sedosumm'la konuşsan o bir düzene koyabilir kaç tane okunacak diye. o listelediği için herşeyi o ayarlıyor. birazdan gelirse cevap verebilir sana
birsey rica edicektim sizden benim duami biraz azaltabilirmiyiz vakit kisitli oldugundan yetistirmek zor oldu,
oglumda biraz anneci bütün gün pesimde oldugundan zorlandim acaba 100 tane okusam sorun olurmu

.................................

Son düzenleme:
Sedoş gelmemiş anlaşılan napsak kii u hafta sonu düğün var ya şehir dışından misafirlermiz gelicek akşam 6 ya kadar işteyim 7 den sonrada 12 ye kadar temizlik var evdeee liste belli olsa kaçar tane okuaycagımız bende işte başlasam okumaya ancak yetişecek gibi

merhaba kızlar benım adım tuğba lısteye umarım on sıraya gelırım sanıye duana baslıyorum 2 saate kadar bıter cnm allh kabul etsın

1- esmeralisa- okumak icin hazir= hayirli bir es ve hayirli bir yuva =SANIYE =233 ICIN OKUNUYOR
2- moonsun88-okumak icin hazir=saglikli ve hayirli bir evlat =233 = AYSUN
3- gelartık- okumak icin hazir = saglikli ve hayirlii bir evlat =SIBEL =233 =OKUDU
4- estalmus- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat 233 =ESRA
5- lamazı77- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 =OKUDU
6- merve02- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
7-bahar85- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 = AYSEGUL=OKUDU
8-zeliha- okumak icin hazir -gidecegi ulkenin vizesi icin =ZELIHA=233 =OKUDU
9-vck - okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat = REMZIYE=233 =OKUDU
10-canommmm-okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat= GULCAN =233
11-ceza83- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 - AYSE
12-cemrem 29- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233=TUGBA
13-aslı_ıst- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
14-zeyn77- okumak icin hazir-BIZLERE YARDIMCI OLMAK ICIN EGER BIR DILEGIN OLURSA BEKLIYORUZ CANIM =233
15-eki_sev- okumak icin hazir-saglikli ve hayirlii bir evlat =233
16-tweety yteewt okumak için hazır =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
17-gulenkalp okumak için hazır-saglikli ve hayirlii bir evlat==233
18-sedosum okumak icin hazir- saglikli ve hayirlii bir evlat- SEDA=233+17=250 = OKUDU
19-asiNaz- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233

saniyecim duanı bitirdim allah kabul etsin...
rabbim gönlünden geçen muradı versin inş...

..........................................................

Son düzenleme:
kızlar her tefriciyenin basında euzu besmele mi çekicez yksa en basında bir kere okumak yeterli mi :44:

cnm konusmassan bastakı besmele yeter ama arda konusursan tekrar besmele cekmen lazım

Son düzenleme:
neyse arkadaşlar ben her kişide boyle gün boyu bekleyemıcem ettiğim duayı rabbim saniye için kabul etsin inşallah duaya devam edenlerinkinide kabul etsin görüşmek üzere iyi bakın kendınıze

ben de saniye için olan duayı okudum sedosumm Allah kabul etsin..ne muradı varsa versin..sıradaki kim ve kaç tane okuyacağız..

Allah hepinizden razı olsun kızlar.. teşekkür ederim....

bende daha bekliyorum arkadaşlar ama kimseden ses yok , kime okuyacağız kaç tane bir cavap olsa başlayıp bitirmiştik bile...

sıradan devam etmicekmiyiz :26:

ama kimse girmiyor ki bilemiyoruz bitip bitmediğini

canım sıradan devam etmeyiz herhalde önceliği dikkate alabiliriz...mesela ben yarın sok kez çatlatma iğnemi yaptıracağım...bu hafta içinde okumak istiyorum kendim için..tabii daha önemli öncelikler olablilir..o zaman onlar için okuruz..bu benim düşüncem..diğer kızların düşünceleride önemli tabii..bi günde 2 kişi için bile okuyabiliriz..bugün vaktim çok kaldı mesela...bu hafta içi yumurtlama günü olan 3-4 kişi var ..istisna olarak fazla okuyacağımız günler olabilir

Son düzenleme:
1- esmeralisa- okumak icin hazir= hayirli bir es ve hayirli bir yuva =SANIYE =233 ICIN OKUNUYOR
2- moonsun88-okumak icin hazir=saglikli ve hayirli bir evlat =233 = AYSUN
3- gelartık- okumak icin hazir = saglikli ve hayirlii bir evlat =SIBEL =233 =OKUDU
4- estalmus- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat 233 =ESRA
5- lamazı77- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 =OKUDU
6- merve02- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
7-bahar85- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 = AYSEGUL=OKUDU
8-zeliha- okumak icin hazir -gidecegi ulkenin vizesi icin =ZELIHA=233 =OKUDU
9-vck - okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat = REMZIYE=233 =OKUDU
10-canommmm-okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat= GULCAN =233
11-ceza83- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 - AYSE
12-cemrem 29- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233=TUGBA=okudu
13-aslı_ıst- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
14-zeyn77- okumak icin hazir-BIZLERE YARDIMCI OLMAK ICIN EGER BIR DILEGIN OLURSA BEKLIYORUZ CANIM =233
15-eki_sev- okumak icin hazir-saglikli ve hayirlii bir evlat =233
16-tweety yteewt okumak için hazır =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
17-gulenkalp okumak için hazır-saglikli ve hayirlii bir evlat==233
18-sedosum okumak icin hazir- saglikli ve hayirlii bir evlat- SEDA=233+17=250 = OKUDU
19-asiNaz- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…