• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

Lamazi77-- bitti Vck -- bitti Zeliha-- bitti seda-- bitti yarin gece herkesin bitmis olursa diger kisiye yoksa sali sabahi diger kisiye gecicez kizlar beklememiz lazim karistirmamamiz lazim kizlar accele etmeyelim ve. Yumurtlama gunu ne gore gidecegiz kizlar yarin aksama yeni liste. Yapiyoruz kizlar

Merhaba kızlar sanıye arkadasımız ıcın okudugumuz salat-ı tefrıcıyelerımızı yarın gece saat 11 de bıtırebılır mıyız??? Yenı lıstemızı geceye hazırlıcam ve lıstemızı 20 kısıye tamalıyorum daha fazla kımseyı alamıcam kızlar cok ozur dılerım cunkı cok karısıyor lıste okuyacagımız sayılar karısıyor kısıler karısıyor en temızı 20 kısıye tamamlayalım hem sayımız bellı olur hem kısılerımız mesela lıstemızden hala haberalamadıgım arkadaslarım var okuyorlarm okumuyorlarmı bılemıyorum .. En guzelı 20 kısımız olsun 4444 salatımızı fıx olarak 20 kısıye paylasalım ve herkese 222 tane dussun sadece ben 226 tane alıyorum fıx olsun gunde 2 kısıye okuyalım hem cabuk bıter hem kactane okuyacagız hem lıstemız bellı en son butun lıstemız bıttıgı zamanda toplu olarak herkesın ısımlerını sayarak ben buraya dua toplamasınıda yazarım boylece salat ı tefrıcıyelerımızı bıtırmıs oluruz kızlar ne dersınız daha sonrada yenı arkadaslar gelır onlaraa yardımcı olurum yanı lıstemız sadece 20 kısıden olusması yeterlıdır dıyorum bu 20 kısı bıtınce yenı yırmı kısı alır onlarla devam ederım ben hepınızden allah razı olsun kızlar .....:54::54::54::54::54:

1- esmeralisa- okumak icin hazir= hayirli bir es ve hayirli bir yuva =SANIYE =233 ICIN OKUNUYOR
2- moonsun88-okumak icin hazir=saglikli ve hayirli bir evlat =233 = AYSUN
3- gelartık- okumak icin hazir = saglikli ve hayirlii bir evlat =SIBEL =233 =OKUDU
4- estalmus- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat 233 =ESRA
5- lamazı77- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 =OKUDU:54:
6- merve02- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
7-bahar85- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 = AYSEGUL
8-zeliha- okumak icin hazir -gidecegi ulkenin vizesi icin =ZELIHA=233 =OKUDU
9-vck - okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat = REMZIYE=233 =OKUDU
10-canommmm-okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat= GULCAN =233
11-ceza83- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 - AYSE
12-cemrem 29- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
13-aslı_ıst- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
14-zeyn77- okumak icin hazir-BIZLERE YARDIMCI OLMAK ICIN EGER BIR DILEGIN OLURSA BEKLIYORUZ CANIM =233
15-eki_sev- okumak icin hazir-saglikli ve hayirlii bir evlat =233
16-tweety yteewt okumak için hazır =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
17-gulenkalp okumak için hazır-saglikli ve hayirlii bir evlat==233
18-sedosum okumak icin hazir- saglikli ve hayirlii bir evlat- SEDA=233+17=250 = OKUDU
19-asiNaz- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233

:54::54::54::49::49::49::49::49::49::49:

1- esmeralisa- okumak icin hazir= hayirli bir es ve hayirli bir yuva =SANIYE =233 ICIN OKUNUYOR
2- moonsun88-okumak icin hazir=saglikli ve hayirli bir evlat =233 = AYSUN
3- gelartık- okumak icin hazir = saglikli ve hayirlii bir evlat =SIBEL =233 =OKUDU
4- estalmus- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat 233 =ESRA
5- lamazı77- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 =OKUDU:54:
6- merve02- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
7-bahar85- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 = AYSEGUL
8-zeliha- okumak icin hazir -gidecegi ulkenin vizesi icin =ZELIHA=233 =OKUDU
9-vck - okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat = REMZIYE=233 =OKUDU
10-canommmm-okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat= GULCAN =233
11-ceza83- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 - AYSE
12-cemrem 29- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
13-aslı_ıst- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
14-zeyn77- okumak icin hazir-BIZLERE YARDIMCI OLMAK ICIN EGER BIR DILEGIN OLURSA BEKLIYORUZ CANIM =233
15-eki_sev- okumak icin hazir-saglikli ve hayirlii bir evlat =233
16-tweety yteewt okumak için hazır =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
17-gulenkalp okumak için hazır-saglikli ve hayirlii bir evlat==233
18-sedosum okumak icin hazir- saglikli ve hayirlii bir evlat- SEDA=233+17=250 = OKUDU
19-asiNaz- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233

:54::54::54::49::49::49::49::49::49::49:

tatlım ben evlat için değil gireceğim KPSS yi kazanmak.
:1:

canim ben saniye iciN 233 tane okudum 1-2 tane fazla okumus olabilirim bi ara sasirip tekrar okudum bi sorun olmaz INSALLAH ALLAH KABUL ETSIN DUALARIMIZI(AMIN):nazar:

önemi yok canım. 233 taneymiş öğrendim ama daha yeni. yarında yoğun bir gün olacak bi an önce başlamam lazım.

canim bi okumaya basladinmi zaten ezberledikce hizlaniyorsun 1 saatini almaz ama okuyamam diyorsan bölüselim istersen yada ben okurum senin yerine istersen...:34:

canim bi okumaya basladinmi zaten ezberledikce hizlaniyorsun 1 saatini almaz ama okuyamam diyorsan bölüselim istersen yada ben okurum senin yerine istersen...:34:

çok sağol canım benim gerek yok. ilk ödevim bu :) içim rahat etmez. zaten şimdiden girdi sıkıntısı geç gördüm diye :) hallederim ben onu. yine de çok sağol

Back