Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

sedaacım ben de bitirdim
saniyecim Allah kabul etsin canım inşaallah

bitirenler diger arkadasin duasina baslasa olurmu acaba:26::26:

niye karissinki bitirdigimizi carsamba soyleriz o carsambaya kadar kac kisiye okumus olurum ben :26:

olur tabii neden olmasın
sana kaçtır soruyorum bi cevap alamadım
hangi topicte sordum hatırlamıyorum ama
niye hep gece giriyosun gündüsler çuvala mı girdi

kızlar gnaydın sedacımm haberler nedir herkesin bitmedi herhalde biz bitirenler yenilere baslasak bişey olurmu

günaydın herkese benimde bitti Allah dualarını kabul etsin Saniye arkadaşım,

Sedacım şu yeni listeyi bi yapta herkes kaçtane okuyacağını bilsin biraz karışıcak gibi duruyor.

Birde ricam olacak beni ayın 30 una yani 30 ocak p.tesiye gelecek şekilde koyarmısın listeye
arkadaşlar da izin verirse tabiki.

Allahım dualarımızı kabul etsin canlarımm ben bitirdim SANİYE kardeşim Rabbim gönlündekini versin. Bugün bana mı başlıyoruz ismim Aysun ve kaç tane okucaz biri aydınlatırsa sevinirim canlarm

senın dilek neydi canım bebek mi

Evet bitanemm bu hafta yumurtlucam ovulasyon testi yapıyorum ne zaman yumurtlucam bilmiyorum hayırlısı inşAllah :44: dua ediyorum Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn

sende bebek istiyorsun değil mi canım :26:

evet aysuncum 6 ay bitti isteyeli

teşekkürler canım cvp verdiğiniz için bende okuyorum bunu zaten tek başıma
biraz uzun sürüyo ama başladım ve daha öne başka şeyler içinde okudum ve Allahın izniyle oldu hepsi
darısı tüm isteyenelrin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…