Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

Ben çıkıyorum bayanlar hadi hepinize hayırlı geceler ben duamı okuyayım en iyisi vakit kaybetmeden
Hadi hepiniz Allah'a emanet olun.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin akşam görüşrüz
Tiwim seni özel öpüyorumKurban olduğum

herkese hayırlı sabahlar kızlar.

arada girip bakıyorum siteye. durum belli olunca bana bi mesaj atarsanız çok iyi olur.

Allah rahatlık versin.

iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSIN
bende seni özel öpüyorum
bu arada duayi simdi nasil niyet edecez onuda yazi ver oyle git...

herkese hayırlı sabahlar kızlar.

arada girip bakıyorum siteye. durum belli olunca bana bi mesaj atarsanız çok iyi olur.

Allah rahatlık versin.

yarin belli olur canim ben sana özel mesaj atarim ne kadar okuyacagina dair

iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSIN
bende seni özel öpüyorum
bu arada duayi simdi nasil niyet edecez onuda yazi ver oyle git...

Canım gönlünden nasıl geçiyorsa öyle niyetlen ama sedosum için okuyoruz şuan ya onun adını söylüyorum
Tabi yarın soracağım gerçek adını ya seda değilse
Ben şöyle niyetlendim Rabbim bu salatı tefriciyeyi okuyacağım kardeşime en kısa zamanda
Hayırlı sağlıklı evlat nasip eyle diyerekten başladım

ee nerden biliyorsun bebek istedigini...bende ALLAHIMJ GONLUNE GORE VER DIYEYIM...
şşşşttt cıvıtmayn duanızı okuyun bakım :))) bak ben hem calısıyorum hem 70 deyım

hava atma ben INSALLAH yarin aksama kadar 200 tamamlamis olurum ALLAHIN IZNIYLE...

ee nerden biliyorsun bebek istedigini...bende ALLAHIMJ GONLUNE GORE VER DIYEYIM...

hava atma ben INSALLAH yarin aksama kadar 200 tamamlamis olurum ALLAHIN IZNIYLE...

Len deli biz gece muhabbet ettik epeyi ama toplanan arkadaşların geneli bebek için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…